Boutique Van Dam

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Boutique van Dam, dé online bestemming voor stijlvolle damesmode. Wij geloven dat mode niet alleen draait om trends, maar ook om het benadrukken van persoonlijkheid en zelfvertrouwen. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment bieden wij unieke kledingstukken die tijdloos zijn, maar altijd een vleugje moderne flair hebben. Ons aanbod varieert van elegante jurken en verfijnde blouses tot comfortabele loungewear en trendy accessoires. Boutique van Dam staat bekend om haar hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en oog voor detail. Elk item in onze collectie is met liefde geselecteerd, zodat je er altijd op je best uitziet, ongeacht de gelegenheid. Bij Boutique van Dam staat de klant centraal. We streven ernaar om elke shopervaring moeiteloos en plezierig te maken. Van een gebruiksvriendelijke webshop tot snelle levering en persoonlijke klantenservice, wij zijn er om jouw winkelervaring uitzonderlijk te maken. Onze visie is om dames van alle leeftijden te inspireren en te ondersteunen in hun zoektocht naar de perfecte outfit. Boutique van Dam staat voor kwaliteit, stijl en betrouwbaarheid. Bezoek onze webshop en ontdek hoe wij jouw garderobe naar een hoger niveau kunnen tillen. Kies voor Boutique van Dam – Waar mode en persoonlijkheid samenkomen.

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ogenschijnlijk een winkel in Utrecht.

Ogenschijnlijk een winkel in Utrecht.
Maar helaas terugsturen kan alleen naar Azië. Kosten 27,50€. 20% korting op het kleding stuk aangeboden gekregen. Maar e-mailen is niet meer mogelijk hierover. Krijg ze steeds terug

30. September 2025

Aangifte doen

Ook de dumbell’s besteld.
Uitverkocht
Nageleverd.
Lisa
Bezorgd melding die paar uur in de toekomst lag.
Zulken we allemaal even aangifte doen?
Kan eenvoudig op politie .nl/aangifte-of-melding-doen
Ik ben al aan het schrijven.
Tijd dat deze club even ophoudt toch……

24-7-2025 UPDATE: Ongeveer een dag na deze review was Boutique van Dam ineens compleet verdwenen. Maarrrrrr, ze zijn er weer. De site is weer live, dus de oplichtingspraktijken gaan weer vrolijk verder.
Benieuwd wat de politie hiervan vindt.

21. Juni 2025

Oplichters

Zoals meerdere hier dumbell niet ontvangen. Allemaal leuk mail contact dat product uitverkocht is maar er zsm aan komt en ze werken aan een compensatie. Vervolgens via een wazige trackingssite krijg je een code. En dan staat er bezorgd. Maar niks binnen.. contact via mail of telefoon werkt niet.

20. Juni 2025

Zou het dan???

Ik begin helaas te vermoeden dat ook ik ben opgelicht. Dit bedrijf maakte via TikTok reclame voor dumbbells die wel érg voordelig waren dus ik dacht, bestel er 2.
De eerdere negatieve reviews dekken eigenlijk de lading al volledig. Ik kreeg ook een track and trace code en ook bij mij werd aangegeven dat het product helaas toch niet op voorraad bleek te zijn. Er zou een nieuwe lading besteld worden bij de fabriek en Boutique Van Dam zou 'blijven communiceren' met Lisa die mails naar me stuurde (waarschijnlijk gewoon een geautomatiseerd iets en wie weet bestaat heel Lisa niet eens). Ook zou ik een compensatie krijgen. Ik ben bang dat ik overal naar kan fluiten want volgens de vreemde website waar ik mijn bestelling kon volgen zou mijn bestelling vandaag zijn afgeleverd om 16.55. Toen ik dit bericht las, was het echter nog vroeger dan 16.55. Heel vreemd. Na 16.55, nog geen pakket. Had ik ook niet verwacht op een zondag én eerste Pinksterdag. Heb ze nu een mail gestuurd en nog eens op de website gekeken. De hele aanbieding van de dumbbells is ineens op de website verdwenen. Ook niet gek als Lioninside, de officiële maker van deze dumbbells ze heeft benaderd dat ze juridische stappen zouden gaan nemen als Boutique Van Dam nog langer reclame maakt met een product van hen. Het geeft mij enkel alleen maar meer vermoedens dat ik, en velen met mij, zijn opgelicht. Ik hoop dat Boutique Van Dam nog met een reactie komt want dit vind ik echt niet tof.

8. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een bestelling gedaan

Ik heb een bestelling gedaan, en ineens was het product uitverkocht. Goed, kan gebeuren natuurlijk..

Ik werd via de mail op de hoogte gehouden, maar nu komt iets wat in mijn ogen totaal niet klopt.

We leven nu 7-6-2025 10:35 uur, maar als ik mijn track & trace code check, dan is mijn bestelling afgeleverd vandaag 7-6-2025 om 15:55 uur…. M.a.w. is al afgeleverd, MAAR over 5 uur en 20 minuten.

Hoe dan?

7. Juni 2025

Oplichting!!!!

Oplichting!!!!
Bestelling zou binnen 3 dagen binnen zijn. Geen antwoord op mail, chat en bellen. Zie nu meerdere beoordelingen van oplichting.

6. Juni 2025

Groot bedrog

Groot bedrog. Heb spullen besteld nooit gekregen. Niets of niemand te bereiken en reageren niet op mail. Met vraag of er geld teruggestort kan worden geen gehoor.
Niets kopen hier!!

6. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dumbels besteld maar na 2 weken nog…

Dumbels besteld maar na 2 weken nog niet geleverd terwijl ze met 3 dagen geleverd zouden moeten zijn, maar wel mail gehad dat t verstuurd is en zelf al afgeleverd is. Gebeld maar nummer werkt niet. En op de mail reageren ze niet erg jammer.
Mischien dat boutique van dam even op deze recensie ken reageren want vind t erg jammer zo. Gaat om bestelling #1046. En bij goed afhandelen zal ik mijn recensie aanpassen.

Ondertussen contact gehad met een medewerker van het bedrijf. Ze zijn voor me bezig om uit te zoeken wat er met de bestelling gebeurd is. Dus ik wacht het even af

18. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This webshop is a scam, don't order here!

I ordered a set of adjustable dumbbells that seemed like a great deal – too good to be true, as it turns out. The day after placing my order, I received an email saying the product was suddenly out of stock, but that a new batch was being produced.

They kept me updated for a few days, then claimed the item had been shipped. I received a tracking link, but it led to a suspicious website like “ilovetrackingcodes”. The package was supposedly out for delivery, but nothing ever arrived.

I contacted PostNL and DHL (the couriers the webshop claimed to use), and neither had any record of the shipment. After that, the webshop stopped responding entirely on my email. Their phone number is inactive, and there’s no other way to reach them.

Do not trust this site. It’s a textbook scam: fake deals, fake tracking, and zero customer service.

3. Juni 2025

Let op oplichting!

Let op: Er zijn serieuze bedenkingen geuit over de authenticiteit van de reviews voor dit product/deze dienst. Uit eigen onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van misleiding, waarbij reviews mogelijk zelf geschreven zijn en beeldmateriaal van derden zonder toestemming wordt gebruikt. Daarnaast is er geen reactie op e-mailverzoeken. Wees uiterst voorzichtig bij het overwegen van een aankoop, aangezien er een aanzienlijk risico bestaat dat u uw geld verliest. Deze review is bedoeld als een waarschuwing, in tegenstelling tot de mogelijk gefabriceerde positieve beoordelingen.

Antwoord op de reactie van mijn recensie:

Ik schrijf u in verband met uw recente reactie op mijn recensie. Ik wil benadrukken dat de beweringen die u in uw reactie maakt, onjuist zijn. Ik heb geen zakelijke banden met uw bedrijf, noch ben ik een concurrent. Ik ben een klant die onlangs een bestelling bij u heeft geplaatst (Bestelling #1189).

Ik ben teleurgesteld over de gang van zaken en voel me genoodzaakt mijn bezorgdheid te uiten over de misleidende praktijken die ik heb waargenomen. Ik ben van mening dat uw bedrijf zich bezighoudt met het oplichten van klanten en het verspreiden van onwaarheden over uw collega's. De foto's die u gebruikt, lijken van internet te zijn geplukt en komen niet overeen met de werkelijkheid.

Bovendien heb ik moeite gehad om contact met u op te nemen via e-mail en telefoon. Het opgegeven telefoonnummer is niet bereikbaar en ik heb geen antwoord ontvangen op mijn e-mails. De locatie die u vermeldt, klopt evenmin..

Zoals ik al eerder heb aangegeven, heb ik grondig onderzoek gedaan voordat ik deze recensie plaatste. Ik ben bereid mijn recensie aan te passen als ik een reactie ontvang op mijn e-mail of als mijn bestelling alsnog wordt geleverd.

Ik hoop dat u deze kwestie serieus neemt en de nodige stappen onderneemt om mijn zorgen weg te nemen.

1. Juni 2025
Boutique Van Dam-Logo

Antwort von Boutique Van Dam

Hallo "Fgo Aryan"

Het is duidelijk dat je een concurrent bent die probeert ons merk in diskrediet te brengen om klanten weg te jagen. Je hebt nooit een bestelling bij ons geplaatst, wat betekent dat je geen recht hebt om deze review te plaatsen. Wij hechten veel waarde aan transparantie, maar wij tolereren geen valse beschuldigingen.

Trustpilot is reeds geïnformeerd en zij zijn bezig je review te verwijderen. Het verspreiden van onjuiste informatie om een ander bedrijf te schaden is onacceptabel.

Wij staan achter ons merk en onze klanten, en zullen niet verder ingaan op ongefundeerde beweringen.

Team Boutique van Dam

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

eyo ik heb tantoe lang moeten wachten…

eyo ik heb tantoe lang moeten wachten op mun bestelling. ik dagt dat ik her de volgenddd e dag in huis zou hebben. heeft 9 dagen geduurt faya. dumbel zelf is wel egt mooi en goed.

26. Mai 2025
Boutique Van Dam-Logo

Antwort von Boutique Van Dam

Hey Mo,

We voelen je hoor – 9 dagen wachten is inderdaad faya. Dat was zeker niet de bedoeling en daar bieden we onze oprechte excuses voor aan. 💔 Soms vliegt zo’n dumbbell wat later de deur uit dan we zelf willen, maar we zijn blij dat ‘ie er uiteindelijk goed uitziet én goed bevalt!

Mocht je nog iets nodig hebben (of gewoon je PR breken met die dumbbell), je weet ons te vinden. 💪

Groetjes,
Team Boutique van Dam 🧡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr