Bornholm Spirits Bewertungen 126

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeres snapse er bare SÅ gode. Har handlet hos jer flere gange, altid hurtig levering. MEGET tilfreds. Mvh H. Lyngbye

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god hjelp fra kundeservice Rønne! Tak for hjelpen! Er begejstret for Bornholm Snaps!! På Husmanns Vinhus (mit stamsted) i K.havn drikker jeg bestandig nr. 3- - Mvh. Espen Stenberg, 7960 Karby.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver altid 5 stjerner. Årsag: Jeg kan ikke give seks stjerner. Jeg har altid fået en fremragende service fra Bornholm Spirits og som jeg har nævnt tidligere så har Bornholm Spirits en fremr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering forsvarligt indpakket Gode priser. Meeeen I bliver nødtil at gøre den snaps permanent og ikke limited fra Ditte Julie.. ;) :opdatering Jeg siger tak for svar jeg havde bar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Alkoholhersteller
  2. Spirituosengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bornholm Spirits er en dansk spiritusproducent med dybe rødder i den unikke kultur og historie på Bornholm, en idyllisk ø beliggende i Østersøen. Vi er dedikeret til at skabe og levere førsteklasses spiritus, der afspejler den særlige bornholmske ånd. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af eksklusive produkter, herunder gin, snaps, likører og andre specialiteter, der alle er skabt med en passion for kvalitet og autenticitet. Hos Bornholm Spirits er vi stolte af vores brug af de bedste råvarer og traditionelle fremstillingsmetoder, som vi kombinerer med en innovativ tilgang for at skabe unikke smagsoplevelser. Vores spiritus er kendt for sin kompleksitet og finesse, hvilket har ført til anerkendelse både i Danmark og internationalt. Vi har modtaget flere internationale priser for vores produkter, hvilket vi er utrolig stolte af. Vores mål er at skabe en smagsoplevelse, der transporterer vores kunder til Bornholms naturskønne landskaber og unikke kulturarv, hver gang de nyder en af vores flasker. Uanset om du er en spiritusentusiast, en kender af fine drikke eller blot på udkig efter noget helt særligt, inviterer vi dig til at udforske vores sortiment og opdage, hvad der gør Bornholm Spirits så specielt. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil give dig en uforglemmelig smagsoplevelse, der fanger essensen af Bornholm.

4.8

2 Sterne
1 Stern

Jeg giver altid 5 stjerner

Jeg giver altid 5 stjerner. Årsag: Jeg kan ikke give
seks stjerner. Jeg har altid fået en fremragende
service fra Bornholm Spirits og som jeg har nævnt
tidligere så har Bornholm Spirits en fremragende
bitter. God sommer herfra
Mvh. Julian Lagard

28. April 2025

3. April 2025

Hej Eva,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Den sætter vi stor pris på!

Rigtig god weekend

Bh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og gode varer.

Hurtig levering og gode varer.

1. April 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og som altid en god…

Hurtig ekspedition og som altid en god snaps

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at både ekspeditionen og snapsen lever op til forventningerne – præcis som det skal være! 🥃

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse. Hurtig levering og ingen bøvl

Hej Johnny

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at det altid er en fornøjelse at handle hos os – det betyder meget! Vi gør vores bedste for hurtig levering og en gnidningsfri oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart! 🥃

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 af flaskerne er utætte når de ligger…

2 af flaskerne er utætte når de ligger ned.
Det er ikke tilfredsstillende.

Hej Per.

Tak for din feedback! Det er selvfølgelig ikke meningen, at flaskerne skal være utætte, og vi er glade for, at vi allerede har fundet en løsning sammen over telefon. 😊 De nye flasker er på vej til dig!

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på det – og for din tillid til os.

Mvh

Hurtig og præcist

Hurtig og præcist

17. März 2025

Hej Knud!
Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 😊

Hurtig levering. Fantastisk service

14. März 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med levering og service.

Gode produkter

Gode produkter, hurtig og sikker levering. Flaskerne var forsvarligt indpakket

4. März 2025

Hej Brita,
Dejligt at høre at du havde en god oplevelse. Det er vi super glade for 😊
Rigtig god dag

Bedste hilsner,

Hurtig og nem betjening

Hurtig og nem betjening. Varerne kommer i løbet af få dage.

Vi er desuden vilde med bornholmer gin “sunset” med orange og lemon.👌🏼👌🏼😍
Den bedste gin man kan få.

3. März 2025

Hej Paulina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de flotte ord! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service – og ikke mindst, at du er vild med vores Gin Bornholm - Sunset! 🍊🍋😍

Det betyder meget for os at høre, at det er den bedste gin, du kan få! 🥰 Tusind tak for støtten og skulderklappet!

Bedste hilsner,

Hej Lone,

SKØNT at høre! Hurtig levering er noget, vi vægter højt, så det er skønt at høre, at det har fungeret godt! Tusind tak for anmeldelsen😊

Gode oplevelser

Rocky Island er en glimrende rom, når man er til den søde rom.
Fantastiske smagsnuancer der er på jeres gin.
Og så er levering meget hurtig.

27. Februar 2025

Hej Steen,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at nyder Rocky Island 595 og vores mange ginvarianter.

Vi håber, du fortsat vil nyde vores produkter. 🥃🍸

Rigtig god dag

Mvh

Køb af spiritus

Det hele virkede bare
Let at bestille på hjemmesiden
Fin service, varerne bliver sendt hurtigt

12. Februar 2025

Hej Peter,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at det hele spillede.

Vi ser frem til at tage imod dig igen 😊

Nicolai, Bornholm Spirits

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr