Borco Bewertungen 184

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde typ 50 sådana farmarskruvar på amazon för över 200kr som efter låååång tid inte dök upp. Såldes stod det av något som heter scirmantas eller något sådant men amazon återbetalade mig och så b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trodde att leveransen skulle komma snabbare. Kontaktade Borco och blev då lovad att leverans skulle komma omgående och det gjorde den. Bra jobbat MVH Tobias

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkter och priser! Leveranstiden va dock betydligt längre än beräknat vilket drar ner betyget. Beställningen gjordes under semestertid, så det kan ha varit bidragande till den längre handlägg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans, bra pris. Skruven jag köpte kräver förborrning för att MDF-skivan inte ska spricka. Info på hemsidan angav att det inte behövs och det anser jag vara fel. Jag skruvade i ändträ på 19... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Schraubenhandel
  2. Baumaschinenlieferant
  3. Baumaschinen- und Zubehörfachhandel
  4. Lieferant von Druckluftwerkzeugen
  5. Werkzeuggroßhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tillhandahåller infästning som träskruv, plåtskruv, betongskruv, spik, klammer och mycket mer. Borco.se har snabba leveranser, bra priser och bra betallösningar. Fri frakt från 799:-

4.4

Helnöjd

Helnöjd, snabb leverans.

17. März 2026

Antwort von Borco

Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd – vi jobbar hårt för snabba leveranser och bra service. Välkommen tillbaka när det är dags igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trodde att leveransen skulle komma…

Trodde att leveransen skulle komma snabbare.
Bra jobbat
MVH Tobias

27. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Borco

Stort tack för din återkoppling Tobias! Vi tar till oss att leveransen drog ut på tiden initialt, men kul att höra att det löste sig snabbt när du hörde av dig. Vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre. Välkommen åter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr hade vi ingen bra upplevelse av…

Tyvärr hade vi ingen bra upplevelse av att beställa från er på Borco. Produkten vi köpte var tydligen restad men det framgick ej vid köp. Vi fick ingen återkoppling om detta utan hörde själva av oss efter ca 4 arbetsdagar då vi ej fått någon uppdatering på vår order. Då lovades vi leverans inom 2-3 dagar då produkten skulle komma in. Efter 4 arbetsdagar hade vi fortfarande ej fått någon återkoppling. Då tog vi beslutet att annullera vår beställning. Eftersom vårt projekt nu har stannat upp och kostat oss både pengar och tid. Att produkten är restad kan absolut förekomma men vi fick ingen återkoppling från er allteftersom utan var tvungna att jaga er för information om vår beställning.

9. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Borco

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi vill börja med att be om ursäkt för den bristande återkopplingen kring er order. Att en produkt är restnoterad kan absolut inträffa, men det ska självklart kommuniceras tydligt och proaktivt från vår sida – särskilt när det påverkar ett pågående projekt. I ert fall har vi inte levt upp till den standard vi själva förväntar oss.

Att ni dessutom behövde kontakta oss flera gånger för att få information är inte acceptabelt. Vi har full förståelse för att förseningen kan ha orsakat både stillestånd och merkostnader, och det beklagar vi verkligen.

Vi ser allvarligt på detta och använder er feedback för att förbättra våra rutiner kring lagerstatus, restnoteringar och kundkommunikation, så att det inte ska behöva hända igen.

Om ni vill får ni gärna kontakta oss direkt på [mail/telefon] så ser vi över hur vi kan kompensera er och återupprätta förtroendet.

Med vänlig hälsning,
Teamet på Borco

Bra produkt

28. Januar 2026

Tack för ditt omdöme!
Härligt att leveransen och helhetsupplevelsen motsvarade dina förväntningar.

Tyvärr va produkten restad

Tyvärr va produkten restad. Men kom in mycket tidigare än de först lovat.
Super bra och personlig kundtjänst.

26. Januar 2026

Antwort von Borco

Tack för ditt omdöme – det uppskattas verkligen!

Snabba leveranser

Snabba leveranser, bra service

9. Januar 2026

Antwort von Borco

Tack för ett riktigt bra omdöme!
Det motiverar oss att fortsätta hålla hög nivå på både sortiment och service.

Billigt o bra sortiment för mitt projekt

Billigt o bra sortiment för mitt projekt

29. Dezember 2025

Antwort von Borco

Tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att höra att du är nöjd med både våra produkter och den service du fått. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen.

Helnöjd

Helnöjd, bra service!

1. August 2025

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och produkter. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen.

Allting var perfekt!

10. Dezember 2025

Antwort von Borco

Vi uppskattar verkligen ditt fina betyg!
Kul att höra att både service och produkter motsvarade dina förväntningar. Sådan feedback motiverar oss att fortsätta utvecklas.

Tack för att du valde oss.

Snabb o smidig leverans.

9. Dezember 2025

Antwort von Borco

Tack för ditt positiva omdöme!
Att du är nöjd med både vårt bemötande och våra produkter betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter en smidig köpupplevelse med fokus på kvalitet.

Välkommen åter när behovet uppstår.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick vänta på varan och ringde och…

Fick vänta på varan och ringde och efterlyste varan och de skulle ringa upp men det skedde inte och detta hände flertalet gånger

2. Dezember 2025

Tack för din feedback.
Vi beklagar både den längre leveranstiden och att återkoppling uteblev trots löfte om detta. Det är inte acceptabelt och vi tar med oss detta för att förbättra våra rutiner.

Hör gärna av dig till oss så ser vi till att följa upp ditt ärende ordentligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trots problem med leveransen så var det…

Trots problem med leveransen så var det lätt att få kontakt och svar.

28. November 2025

Antwort von Borco

Stort tack för din återkoppling!
Det är roligt att höra att både service och produkter levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och arbetar varje dag för att hålla hög nivå i alla led.

Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr