Jag tycker att Boostbites är riktigt bra. De smakar mycket bättre än kreatin i pulverform, som ofta kan vara jobbigt att dricka. Med Boostbites slipper man blanda och tänka på dosering, det är bara at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gillade verkligen de första Boostbites som jag beställde förra hösten. Sen kom det nya smaker, vilket jag inledningsvis såg positivt på. Men cherry cola med ny ”sockrig” konsistens föll mig inte alls... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är riktigt nöjd med Boostbites. De känns seriösa och trovärdiga, och det märks att de lägger mycket fokus på kvalitet, särskilt att deras produkter är tredjepartstestade vilket ger extra trygghe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Första sändningen var bra men vid andra beställningen hade receptet ändras och de har nu superobehaglig mjölig konsistens och dålig smak. Försökte kontakta dem för återköp men möts att tystnad
Hat 23 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Väldigt skönt att veta att detta är Sveriges enda kreatin som är tredjepartstestat. Jag var skeptisk till att köpa från andra, men när jag insåg att Boostbites hade testat produkten kändes det tryggt. Snabb leverans, toppenprodukt och riktig bra kundtjänst.

Antwort von Boostbites
Under hösten 2025 var dem riktigt goda. Som smågodis. Sen kom en ny ”batch” efter jul 2025. Det är bland det vidrigaste jag ätit, de är ungefär som smuliga, sandiga marmeladkuber. De går inte att äta. Jag tar mycket hellre en tesked kreatinpulver och sköljer ner med vatten. Inte heller så gott men upplevelsen är över inom 3 sekunder. Att tugga i sig 2-3 sånna här kuber tar betydligt längre tid. Spara pengarna. Köp hellre en god dryck och skölj ner vanligt pulver. Fördelen med det är också att du VET hur mkt kreativ du får i dig.

Antwort von Boostbites
Väldigt goda smaker och trevlig service som alltid. Ett plus att de är tredjepartstestade nu också!

Antwort von Boostbites
Det gick inte att äta dem på grund av mycket dålig smak. Jag meddelade att jag önskade returnera varorna, eftersom det inte hade gått 14 dagar enligt distansköplagen. När jag påpekade min rätt att returnera slutade de att svara.
Har tidigare varit nöjd med dessa men de har ändrat hela sitt recept och smakar nu fruktansvärt. Svarade inom 5 minuter då man skrivit en dålig recension men blev väldigt tyst när man efterfrågade om att få skicka tillbaka det man beställt trots bruten förpackning. De tar även bort ens dåliga recension på hemsidan så mitt omdöme syns inte längre på deras hemsida. Har som sagt tidigare varit supernöjd med smak och allting men kommer inte längre.

Antwort von Boostbites
Ett klassiskt exempel på ett företag som köper billiga produkter från kina och återsäljer det i Sverige för ett mycket högre pris.
Labbanalysen har viktig information överstruken så som vem som skickade in testprodukten samt var testprodukten kommer ifrån.
Ingen innehållsförteckning i textformat eller bild på fysisk produkts innehållsförteckning.
Istället en hänvisning till en digital bild som då sedan lätt kan uppdateras när som helst.
Ingen mejladress eller telefonnummer till kundtjänst.
Namnet på företaget som producerar deras produker:
Shandong Runxin Biotechnology Co., Ltd.
Boostbites Blue Raspberry
1,5G Kreatinmonohydrat per gummi.
Ingrediensförteckning: Förtjockningsmedel (pektin), sötningsmedel (erytriol, xylitol), vatten, syra (äppelsyra), arom (naturlig blåhallonarom), färgämne (antocyaniner [E163], konserveringsmedel (kaliumsorbat [E202].
Var finns kreatinet i allt sötningsmedel, förtjockningsmedel och färgämne??
Detta är bara ren bluff.
@Noah.johansson: Hej! Jag beställde era gummies för ca 1,5 månad sen och jag fick hem dom nyss. Så här lång tid ska det inte ta för att få hem en liten påse med gummies. Tycker inte detta är okej. Jag tvivlar på att beställa från er igen, för jag vill inte att detta ska upprepas. Jag tycker en kompensation hade en rimlig lösning. Och priset för en sån liten påse va sjukt dyrt, betala 419kr för en sån påse.
Med livsmedel som påstår sig innehålla kreatin finns alltid risk att det inte innehåller den mängd kreatin som är specificerat. Extremt många liknande varumärken innehåller faktiskt inget kreatin eller mycket mindre än vad som specificerats.
Det är därför väldigt viktigt för företag att testa deras produkter från leverantören. Någon som Boostbites inte verkar göra. Jag har varit kontakt med dom utan något svar. Jag vet inte om det beror på att dom vill undvika frågan eller har usel kundsupport. Oavsett skulle jag undvika att beställa härifrån tills frågan klarnats upp…
Riktigt besviken beställde första gången förbeställning som jag fick. Jag får sedan en rabattkod och beställer en till den 30 september och fick en bekräftelse hör sedan av mig på mail 9 oktober och får till svar
(Vi hade förbeställning på våra produkter sedan 27 aug och fick in dem i mitten av förra veckan och skickar de i kronologisk ordning till er som förbeställt. Vi började skicka dem till våra prenumeranter. Vi har inte kommit till ditt ordernummer än då det var högt tryck med över 1500 paket. Men förhoppningsvis är vi snart där, de har också varit en del sjuk personal som gjort processen segare. Vi kämpar på och förmodligen snart har du dina gummies tillhands.) Det är nu den 16e september! Och varan är fortfarande inte packad och skickad... drivs av soffpotatisar ... själv har man plockat 160 ordar på 6 timmar med problem i mellan. Hur ska man våga lita på dom och bli prenumerant.... riktigt tråkigt för det är en bra produkt
Var intresserad. Tills dess att jag blev bombad utav mejl dagligen. Avprenumererat säkert 10 gånger. Trots det fortsätter det. Då gick jag in på hemsidan "kontakta oss" där man fick berätta om sitt ärende. Jag bad om och bli borttagen ifrån mejl utskicken. Man fyller i kontakt information och telefon nummer. Nu blir jag istället bombad utav sms och mejl med deras reklam istället. Spam utskick dagligen. Åtgärda !!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.