Boon Repair & Telecom (Eerbeek)  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn zoon zijn display was gebarsten en was zelf op zoek naar een andere telefoon . Wij zijn perfect geholpen en geadviseerd , Gelukkig hebben zij alle originele I-phone delen op voorraad en kon mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima, snelle service. Batterij vervangen van telefoon zou volgende dag klaar zijn, was het echter al binnen 2 uur.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij binnenkomst gelijk een grote glimlach, goed sfeertje, dat merk je direct. Goede uitleg en na aankoop, dacht ik thuis dat het andere model lader toch handiger voor me was. Zeker als je zo leuk... Mehr ansehen

1. Mobiltelefongeschäft
  2. Reparaturladen für Mobiltelefone

Vom Unternehmen geschrieben

Boon Repair & Telecom is gevestigd midden in het dorp van Eerbeek. Bij Boon Repair & Telecom kan je terecht voor alle denkbare reparaties aan je Smartphone, Tablet of moederbord. Wij nemen graag de tijd voor je en zullen je voorzien van eerlijk en professioneel advies. Eerlijkheid en vertrouwen staat bij ons voorop. Wil jij je abonnement verlengen met of zonder nieuw toestel? Dat kan ook bij ons! Wij zijn namelijk officieel dealer van Ben, Odido, KPN, Vodafone en Lebara. Wist je dat wij exact dezelfde prijzen hebben als bij de Telecomproviders online? Wij verkopen naast nieuwe ook Refurbished telefoons en laptops. Boon Repair & Telecom beschikt over een expert wat betreft moederbord reparaties. Maar ook voor reguliere reparaties, de verkoop van telefoons en abonnementen ben jij bij ons aan het juiste adres. Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Kom eens langs bij ons in de winkel voor vragen of uiteraard voor vrijblijvend advies.

Hervorragend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alweer geslaagd

Zeer zeker de moeite waard voor ons om hiervoor naar Eerbeek te rijden.
Word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, denken met je mee, en service zeer goed.

21. April 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Dat is goed om te lezen, bedankt voor de prettige review :)

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen!
Geen vraag te gek en deze heren hebben naar mijn mening echt verstand van het vak!
Bedankt en tot de volgende keer!👍🏽

17. April 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Meneer Neuteboom, bedankt voor de review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

snelle service

15. April 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Dat lezen we graag, bedankt voor de review:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super klant vriendelijk service…

Super klant vriendelijk service gericht. Redelijk zeldzaam in deze tijd. Maar prettig om te ervaren dat het nog bestaat.

8. April 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Anouk, bedankt voor de prettige review!

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen! Er werd alle tijd voor je genomen en niks was teveel.
nogmaals dank voor jullie hulp!!

11. April 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Albert, dat doen we graag, bedankt voor de review!

Fantastich geholpen

Fantastisch geholpen door Duncan en de andere medewerkers. Uiterst correct, vriendelijk en behulpzaam bij het probleem dat ik had met het mobieltje. Probeerden ook niet om me een heel duur toestel te verkopen, bijzonder klantvriendelijk.
Ik zal Boon zeker in mijn omgeving aanprijzen.

3. März 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Bert, bedankt voor de uitgebreide Review en veel plezier met de nieuwe iPhone 15!

Super leuke vriendelijke mannen

Super leuke vriendelijke mannen. Kennis van zaken en het juiste advies. Snelle en goede service!!’ Een fijne winkel voor jouw telefoon of laptop.

21. Februar 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Guido, veel plezier met het nieuwe toestel & de nieuwe laptop! Bedankt voor de Review :)

De onovertroffen klantvriendelijkheid…

De onovertroffen klantvriendelijkheid en klantgerichtheid vind je maar zelden. Ik had een nieuwe iPad nodig en ben voor advies naar Boon gegaan. Het is altijd prettig om daar te winkelen.
Met hun kennis en kunde ben je altijd aan het goede adres.
Henk Gerritsen.

3. Februar 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Henk, dat is fijn om te lezen! Bedankt voor de positieve en uitgebreide Review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kom en koop graag bij deze…

Ik kom en koop graag bij deze fantastische zaak. Ze weten waar ze het over hebben en al mijn Apple producten bestel ik bij hun. Goede marktconforme prijs en je gunt Colin en zijn collega’s de handel. Ik kan deze jonge enthousiaste ondernemers bij een ieder aanbevelen. Ga zo door mannen!

23. Januar 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Rik, wij gaan zeker zo door! Bedankt voor de positieve Review :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne winkel met medewerkers die meedenken

Ben eerder bij Boon Repair & Telecom geweest om een telefoon te kopen en heb er 2 weken geleden een nieuwe laptop gekocht, na een kwartier om tafel gezeten te hebben en overlegd wat ik zocht konden ze mijn laptop bestellen en klaarmaken. Helemaal top, ik kan iedereen Boon Repair & Telecom aanraden

14. Januar 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Marc, dat is fijn om te lezen! Bedankt voor je Review :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima geholpen met de aanschaf van mijn…

Prima geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe telefoon, alles zoals afgesproken.
Fijn medewerkers en goeie koffie!

13. Januar 2026

Antwort von Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Wim, dat is goed om te horen! We zien je graag weer bij ons verschijnen, de koffie staat altijd voor je klaar :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr