Tak til BonTour for en super veltilrettelagt tur, der var meget personlig. Vi nød det hele i fuld drag - og alt klappede. Tak til Silas Hansen og Stefano (chaufføren). Else og Kaj
Das sagen Bewerter
Har lige været på VM Finaleweekend i herrehåndbold i Budapest. Alt fungerede perfekt. Fly, transfer til/fra lufthavn, bus til/fra den fantastiske nye sportshal,lækkert hotel, fin byrundtur og god i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Koncert i Riga med Ed Sheeran Hele min kontakt med BonTour omkring ovennævnte rejse, som varede i 3 dage, har været helt i top. Meget betryggende og yderst professionel. Super hotel. Passende med en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var på Juletur til Tallinn med BONTOUR d.9/12 - 12/12. ALT klappede, og vi boede på et super flot og lækkert hotel - L'Embitu Superior. Rejselederne var ekstremt hjælpsom og serviceminded. Det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Andrea Bocelli Riga…
En fuldstændig perfekt gennemført rejse og oplevelse i Riga !
Alt - transport, hotel, restauranter, bytur, koncert - var perfekt

Antwort von BonTour
Det er det bedste arrangement vi har…
Det er det bedste arrangement vi har være med til. Alt klappede på en meget fin og "uturistet" måde - lige som vi kan lide det. Materiale der blev udleveret undervejs var meget gennemarbejdet. Tak for en fin tur.

Antwort von BonTour
tak for en god tur til julemarked i…
tak for en god tur til julemarked i Tallinn 12-15 dec. 2019 det var både hyggeligt og spændende.

Fantastisk tur til Budapest
Fantastisk tur til Budapest. Alt var veltilrettelagt og vi oplevede et stort engagement og nærvær fra BonTour.
Vi vil til hver en tid anbefale BonTour til vores omgangskreds.
Morten og Elsebeth

Alt fungerede!
Alt fungerede, og vi blev "passet" hele vejen af behagelige folk fra Bon Tour. Over forventning, og forventningerne var ikke små. Det er ikke sidste gang, vi rejser med Bon Tour.

Budapest Andrea Bocelli koncert
Super tur. Fint centralt beliggende hotel. Meget behagelig rejseleder. Alt fungerede perfekt. Kan anbefales.

Antwort von BonTour
Dette var første rejse med BonTour
Dette var første rejse med BonTour, men det bliver afgjort ikke den sidste, det var alt i alt en fremragende oplevelse.

Koncert i Riga med Ed Sheeran
Koncert i Riga med Ed Sheeran
Hele min kontakt med BonTour omkring ovennævnte rejse, som varede i 3 dage, har været helt i top. Meget betryggende og yderst professionel. Super hotel. Passende med en byrundtur på 2 timer med lokal dansktalende guide. Riga er en hyggelig by. Vejret var i top.

Gourmet og vinrejse til Ungarn
Rejsen var meget vel planlagt og alt fungerede som lovet. Rejselederen og vinkenderen var meget kompetent. Særdeles god oplevelse.

Antwort von BonTour
Super service og yderst hjælpsom med…
Super service og yderst hjælpsom med alt fra små og større udfordringer. Har kun godt at sige om Bontour. De har mine varmeste anbefalinger 👍😊
Hanne Singapore/Malaysia 2018

Vin og gourmet i Ungarn
En rigtig god tur med mange spændende indslag. Temaet vin i Ungarn var et nyt og interessant område for os. Godt tilrettelagt.

Antwort von BonTour
Rigtig god planlægning og service fra…
Rigtig god planlægning og service fra guide

Antwort von BonTour
En dejlig oplevelse i Riga i november 2017.
Alt fungerede ualmindeligt godt. Rejselederen, hotellet, byture, koncerten, maden.
Alt var veltilrettelagt og fint gennemført.

BonTour
var i Tallin med BonTour. Alt fungerede. En god tur.

I Riga
Var med Bontour i Riga for at høre Andrea Bocelli. En helt igennem fint tur, hvor alt fungerede. Kan klart anbefales.

Antwort von BonTour
Kan varmt anbefale Bontour vi havde en god oplevelse i Riga.
Kan varmt anbefale Bontour vi havde en god oplevelse med dem i Riga
Alt var som beskrevet måske lidt bedere flinke og i mødekommen mennesker.

I TOP
BonTour får 5 stjerner for udsøgt service, veltilrettelagt program, god orientering på hele rejsen, opfølgning og spørgen til den enkelte deltagers velbefindelse, altid et øje om alle er med, deltager og befinder sig godt.
Vi rejser gerne med BonTour igen.
Rothe-Meyer & Wollemann.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.