Heb rubberen vloermatten gekocht voor…
Heb rubberen vloermatten ( set )gekocht voor mijn Mercedes EQE voor matten passen wel achter passen helemaal niet schijnt van andere auto te zijn, geprobeerd te mailen komen ze met een oplossing u kunt €10 terugkrijgen waar ik absoluut niets aan heb. Net vlak voor wintersport vakantie eerst probeerde ze mij de schuld te geven dat ik verkeerde heb aangeklikt ,terwijl er geen andere optie mogelijkheid was ik heb van de site screenshot gestuurd waaruit blijkt dat er geen andere mogelijkheid was.
mijn type auto is V295 sedan Tot nu geen enkele reactie waarop ik heb aangegeven dat de €10 korting geen enkele oplossing biedt want de achter mattenset past niet onder de frame van de achterkant van de voorstoelen,
je kan ze niet onderschuiven . Zeer slechte ervaring mensen trap er niet in om je vloermatten te bestellen bij Boni shop.nl want het bedrijf zelf zit in Duitsland foto’s van de achter vloermatten kloppen ook niet wat de site aangeeft volgens de site moet het 1 geheel zijn voor de achterkant van links naar rechts maar bij levering zijn ze tweedelig en niet de juiste maat. Wat mij betreft zeer slechte ervaring geen enkele reactie tot nu toe. Mijn waardering is 0,0 voor Boni shop.nl en niet 1 ster van trust pilot want andere lagere ster is niet mogelijk jammer genoeg.
ben uiteindelijk in de maling genomen heb rubberen matten waar ik niks aan heb. Ze komen ook niet tot een oplossing behalve met €10 korting wat geen enkel nut heeft want uiteindelijk heb je niets aan de rubberen matten