Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zocht een zwemband voor ons zoontje, en kwam hem online bij shein/temu tegen met een leuk stuurtje. Alleen natuurlijk lange leveringen en het werd nu zwembad weer. Dus na speuren op internet kwam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reeds een muziekdoosje voor moederdag besteld met gravering, helaas is deze “defect” binnengekomen (ligt aan bezorgdienst en niet aan het bedrijf!) maar op zeer korte termijn een nieuwe ontvangen. Ser... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het pakket werd erg snel als gereed bevestigd. De levering was een dag erna, zoals beloofd en het zag er prachtig ingepakt uit. Het kaartje dat ik had laten insluiten was handgeschreven, wat natuurli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische service, snelle reactie op een fout die ik had gemaakt met de bestelling. Hebben ze direct aangepast en ik heb het juist product ontvangen! Snel verzonden en een super leuk handgeschreven... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Bo & Mila gelooft dat elk kindje verdient om te worden verwelkomd met liefde en zorg. Wij bieden originele en betaalbare kraamcadeaus aan en verkopen daarnaast leuke en functionele baby- en peuter items. Bestel voor 15:00 uur op BoMila.nl en we versturen je bestelling nog dezelfde dag. Wij denken graag met je mee. Op zoek naar inspiratie, hulp nodig of speciale wensen? Stuur ons een berichtje via het contact-formulier op onze site. Dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Leuk!

Het bestelde gepersonaliseerde muziekdoosje was mooi. Leuk ingepakt! En ook lief het gehaakte hartje aan het bedank kaartje, verzorgde indruk!

3. November 2024

Antwort von Bo & Mila

Heel erg bedankt voor de review!

Toppertje

Het is echt een leuk bordje geworden

9. November 2024

Antwort von Bo & Mila

Heel erg bedankt voor de review Ingrid!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Inhoud goed, verpakking viel tegen

De inhoud was erg leuk pakket. Ik vond het als cadeaupakket wel jammer van de verpakking. Was niet per se leuk om te geven. Ik heb het daarom alsnog opnieuw ingepakt.

31. Oktober 2024

Hallo Tom,

Heel erg bedankt voor de review. We nemen de feedback over de verpakking mee.

Goed!

Ik was op zoek naar een deurstopper. Via Google kwam ik op deze winkel website terecht. Binnen 1 dag in huis, netjes verpakt.

14. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Bo & Mila

Excuses voor de late reactie, maar daardoor niet minder gemeend; heel erg bedankt voor de 5* review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi en verzorgde artikelen ontvangen.

Mooi en verzorgde artikelen ontvangen.
Ik zat met een probleem en zij hebben mij meteen geholpen.

Echt aan te raden om hier iets te kopen!

30. Juli 2024

Beste Manoo,

Heel erg bedankt en wat fijn om te horen dat de kussenhoesjes bevallen ❤️

Snel geleverd

Snel geleverd, goede verpakking (geen enorme doos om klein product), attent kaartje.

27. Juli 2024

Heel erg bedankt voor de review ❤️

We proberen de verzendverpakkingen inderdaad zo klein mogelijk te houden voor een zo min mogelijke impact voor de bezorgdiensten en het milieu.

Persoonlijke touch

Supersnelle correcte levering. En de extra aandacht door het persoonlijke kaartje bij de bestelling.

22. Juli 2024

Beste Wilmie,

Wat leuk om te horen! Heel erg bedankt voor de review ❤️

Heel mooi materiaal

- vlotte bestelling
- vriendelijke opvolging (gravure)
- snelle levering
- prachtig product
- mooie verpakking
- leuk kaartje

18. Juli 2024

Beste Ingrid,

Bedankt voor de review en wat fijn dat u tevreden bent ❤️

Mooi product

Mooi product in goede verpakking met leuke bedank note van bedrijf.

17. Juli 2024

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor de review ❤️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goedkope materialen.

Exact hetzelfde bordje kom ik na aanschaf bij Temu tegen voor € 2,18. Hier 400% meer voor betaald!! Tevens de muurstickers € 2,67 bij Temu, exact dezelfde wederom 400% meer betaald hier. Vraag me af waar de materialen van jullie vandaan komen. Voel me behoorlijk belazerd! ...materiaal is goedkoop!! Laatste aankoop hier.

8. Juli 2024

Beste Sonja,

Onze producten komen uit Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Turkije, India, Pakistan en China.

Het komt helaas weleens voor dat onze leveranciers direct de consumentenmarkt op gaan en hun producten aanbieden op buitenlandse marktplaatsen. Overigens, gebeurt dit onder onze inkoopprijs. Zodra dit gebeurt, bestellen wij ook niets meer bij deze leveranciers.

Het is heel vervelend wanneer dit gebeurt en wij denken daarom altijd graag mee aan een oplossing... zelfs wanneer wij er niets meer aan verdienen.

Echter hebben wij van u nooit een mail mogen ontvangen en heeft u de items ook niet retour gestuurd? Wij waren dus niet op de hoogte van uw ongenoegen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, mooi en leuk verpakt. Goed product.

6. Juli 2024

Heel erg bedankt voor de review ❤️

Top!

Snelle levering en producten van goede kwaliteit.

3. Juli 2024

Heel erg bedankt voor de review, Natasja! ❤️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr