Bombay Spice Bewertungen 33

3.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bombay Spice er efterhånden mit yndlings spisested i Svendborg og omegn. De lever op til forventningerne hver gang og servicen er i top. Dejlig og hyggelig lokal spisested med super venlige medar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We usually have a takeaway but tonight it was our son in laws birthday so booked their restaurant. On arrival staff very friendly helpful and courteous. The food was excellent all our party of 7 en... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

33 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bombay Spice: En Sanselig Overmagt og Joel som Den Menneskelige Katalysator for Kulinarisk Perfektion

Bombay Spice fremstår umiddelbart som et almindeligt take-away-sted, men ved nærmere analyse udfolder der sig en oplevelse, der rækker langt ud over det forventelige. I en kontekst, hvor take-away ofte forbindes med hastighed og funktionalitet, formår Bombay Spice at skabe en helhedsoplevelse, hvor sanser, kvalitet og menneskelig interaktion smelter sammen.

Allerede ved åbningen af maden aktiveres sanserne gennem en intens og kompleks duft, der fungerer som en forventningsskabende mekanisme. Denne olfaktoriske dimension peger på en bevidst brug af krydderier, der ikke blot vækker appetitten, men også antyder autenticitet og håndværk. Smagsoplevelsen lever herefter op til – og overgår – denne forventning. Retterne er præget af en bemærkelsesværdig balance, hvor krydderier, teksturer og temperaturer indgår i en harmonisk helhed. Saucerne fremstår dybe og lagdelte, og kødet er mørt på en måde, der understreger respekt for råvarerne. Analytisk set er der tale om en kulinarisk synergi, hvor helheden overstiger summen af delene.

En afgørende dimension i oplevelsen er dog den menneskelige faktor, repræsenteret ved Joel. Hans væremåde tilfører en relationel kvalitet, som sjældent ses i take-away-sammenhænge. Joel udviser en autentisk imødekommenhed og professionalisme, der får kunden til at føle sig værdsat. Dette kan forstås som emotionel arbejdskraft, hvor service ikke blot er funktionel, men også stemningsskabende. Dermed bliver han en central del af Bombay Spices identitet og en medskaber af den samlede oplevelse.

I et bredere samfundsperspektiv afspejler Bombay Spice en interessant modbevægelse til en ellers effektiviseret og digitaliseret servicekultur. Hvor mange oplevelser i dag er præget af standardisering og minimal menneskelig kontakt, viser Bombay Spice, at kvalitet og nærvær stadig kan prioriteres. Samtidig indgår stedet i en globaliseret madkultur, hvor internationale køkkener bliver en del af hverdagen og fungerer som kulturelle brobyggere.

Samlet set repræsenterer Bombay Spice mere end blot take-away. Det er et eksempel på, hvordan selv hverdagslige handlinger kan løftes til noget meningsfuldt gennem sanselig kvalitet og menneskelig tilstedeværelse. Og i centrum står Joel – ikke blot som medarbejder, men som den menneskelige katalysator, der binder hele oplevelsen sammen og løfter den til et niveau, der føles næsten overdrevent godt.

17. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Best and most authentic Indian street food I've had in this country.

I've been going to Bombay Spice in Southampton quite frequently recently. The menu is all vegetarian (although I do eat meat) and all the dishes I've tried has been so tasty and presented in an eye pleasing way. The staff and ambience are excellent (all family run). I've only had street food like this has been in India. Properly authentic and reasonably priced.

24. Oktober 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har aldrig fået en bedre madoplevelse end hos Bombay Spice 5! 🌶️
Karryen var helt fantastisk – fuld af smag, perfekt krydret og klart noget af det bedste jeg nogensinde har smagt. Servicen var i topklasse fra start til slut, og man følte sig virkelig velkommen.
En særlig ros skal gå til medarbejderen Joel, som leverede en helt igennem fremragende service – venlig, professionel og med et smil, der gjorde oplevelsen endnu bedre.
Kan varmt anbefale Bombay Spice 5 til alle, der elsker god mad og fantastisk betjening! 👏

23. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igen været oppe ved bombay…

Jeg har igen været oppe ved bombay spice. Og jeg må sige jeg bliver aldrig skuffet, deres fløde sovs skuffer ikke. må sige det noget som jeg aldrig vælger fra i mit ugelige besøg. man skulle tro deres hygiejne var dårlig men den er helt iorden. 5 stjerner herfra

17. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for nylig besøgt Bombay Spice i…

Jeg har for nylig besøgt Bombay Spice i Svendborg, og det var en oplevelse, der virkelig fortjener at blive fremhævet. Allerede fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af en varm og venlig stemning. Personalet hilste smilende, var hjælpsomme og tog sig tid til at forklare menukortet, hvilket gjorde det nemt at vælge blandt de mange spændende retter.
Maden var i en klasse for sig. Jeg bestilte en klassisk Butter Chicken med ris og naanbrød, og jeg må sige, at det var noget af det bedste indiske mad, jeg har smagt i Danmark. Sovsen var cremet og fyldt med smag, uden at blive for tung, og krydderierne var afbalancerede på en måde, hvor både varme og dybde kom til sin ret. Kyllingen var mør og saftig, og man kunne tydeligt smage, at råvarerne var friske.
Til forret fik jeg samosa, som var sprøde og perfekt krydret – ikke for stærke, men med den autentiske smag af spidskommen og koriander, som man forbinder med det indiske køkken. Som tilbehør fik jeg også en garlic naan, som var blød, luftig og havde lige præcis den rette balance mellem hvidløg og smør.
Jeg vil også rose portionernes størrelse – man får virkelig noget for pengene. Der var rigeligt med mad, og jeg kunne endda tage lidt med hjem, hvilket bare gjorde oplevelsen endnu bedre.
Servicen var i top. Personalet tjekkede diskret, om alt var, som det skulle være, men uden at virke påtrængende. Jeg følte mig som gæst i et sted, hvor man virkelig ønsker, at folk skal have en god oplevelse.
Stemningen i restauranten var hyggelig og afslappet. Selvom der er tale om et takeaway-sted, har de formået at skabe et miljø, hvor man føler sig velkommen, og hvor der er kælet for detaljerne i indretningen.
Alt i alt: Bombay Spice er et sted, jeg varmt kan anbefale til alle, der elsker indisk mad – uanset om man er til det milde eller de lidt stærkere retter. Kombinationen af god service, autentisk smag, rimelige priser og en venlig atmosfære gør, at jeg helt sikkert kommer igen.

17. September 2025

Vanvittig mad

Helt fantastisk smagsoplevelse. Super lækkert og man kan bare smage de friske råvarer, sad næsten og krummede tær da jeg fik det første gang kan helt klart anbefales KÆMPE 10/10 herfra skal prøves.

12. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I recently ate in Bombay Spice…

I recently ate in Bombay Spice Maidenhead. I love Indian food but I have a food allergy so it’s difficult to eat out. The staff listened to me and cooked a prawn curry especially for me which I really enjoyed I will definitely return

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendigt sted

Elendigt sted der ikke har styr på sine forhold. Bestil og bliv glemt.
Forvent at ingen kan huske dig når du til aftalt tid forsøger at betale for din mad i butikken.
Desuden får man heller ikke hvad man bestiller… held og Lykke

Dette er sket GENTAGENDE gange

30. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tarvelig oplevelse

Har lige fået en lamb vindsloo, det var en mild flødesauce med 6 små stykker kød af ca. 1 x1 cm, smagte mere af okse end lam.
Har ikke noget med indisk vindaloo at gøre.
Bestiller aldrig der mere, spiser hellere en gang dåse boller i karry!

17. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Smagsneutral flødesovs - men fin levering

Fantastisk sød levering og kom til tiden. Men maden :) ehm. Bestilte 3 forskellige Curry retter, hvoraf vindaloo som jo plejer at være en meget stærk curry, smagte af den mildeste gang flødesovs. Mindede mere om en korma, men selv korma var meget neutral. Tikka masala lignede de andre to til forveksling, en lang gang mild flødesovs uden andet end nogle stykker kød i. Billederne fra deres Facebook er ikke retvisende. De er nok lavet med A.I. - hvis du er til indisk mad, er det nok ikke stedet. Er du til fordansket mild flødesovs med smør og en smule krydderi du næsten ikke kan smage eller se, så kan det godt være måske.

11. Januar 2025

Virkelig god oplevelse

Fuldstændig sindssygt butterchicken, chicken masala sad lige i skabet, mega god service, især. Anbefaler jer alle at tage et smut forbi bombay Spice. 10/10

22. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr