Boligmatch Bewertungen 312

TrustScore 5 von 5

5.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Boligmatch om vores boligkøb. De har vejledt os gennem hele processen samt været tilgængelige, når vi har haft brug for hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mennesker der passer på dig i dit forløb med boligkøb. De tager dig trygt igennem alle købets faser, klarlægger de forskellige problemområder og dykker gerne ned i evt. problemstillinger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tydelig og nærværende dialog hele vejen igennem. Alle aftaler overholdt og vi følte os godt rådgivet i de indledende faser af huskøbet, ligesom der var helt styr på sagerne ift. afslutning af... Mehr ansehen

1. Immobilienagentur
  2. Finanzplaner
  3. Garten- und Landschaftspflege
  4. Rechtsdienstleistungen
  5. Hausverwaltungsunternehmen
  6. Immobilienmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Boligmatch handler det om langt mere end blot at sælge og købe boliger – det handler om tillid, engagement og relationer. For os er det vigtigt, at du føler dig forstået, informeret og støttet hele vejen gennem processen. Klar kommunikation er således kernen i alt hvad vi gør, og vi er drevet af et ønske om at give hver eneste kunde en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Siden vi blev grundlagt i 2010 har vi prioriteret transparent og ærlig rådgivning som vores fundament. I dag er vi en etableret ejendomsmægler i hovedstadsregionen, og er hvert år involveret i mere end 550 bolighandler til en samlet værdi af over to milliarder kroner. Vores mission er at matche mennesker med deres drømmebolig, at være samlingssted for alt relateret til boligen og hele tiden udvikle og forny os. Vores dedikation har resulteret i, at vi er blevet tildelt Gazelleprisen, og vi fortsætter vores jagt på at levere endnu bedre service og skabe værdi for vores kunder i hver eneste bolighandel. Hver bolig er nemlig unik og fortæller sin egen historie. Fra arkitektur til beliggenhed skaber de særlige karaktertræk en forbindelse mellem købere og deres fremtidige hjem. Ved at anerkende disse forskelle kan vi bedre hjælpe folk med at finde et sted, der passer til deres livsstil og værdier. Det handler ikke kun om kvadratmeter, men om at finde det rigtige hjem, der føles personligt og meningsfuldt. Med en innovativ tilgang og omfattende erfaring stræber vi efter at transformere branchen og ændre måden vi sælger og køber bolig på. Vi ønsker at give alle mulighed for et enkelt og profitabelt boligskifte, og arbejder derfor på et banebrydende koncept, der gør det muligt at sælge sin bolig uden reelt at betale for det. Vi mener samtidig, at selve processen med at skifte hjem kan gøres langt mere smidigt og effektivt. Boligmatch har derfor gjort op med den traditionelle opfattelse af en mægler og tilbyder en mere helhedsorienteret tilgang. Vi er eksperter i at løse mange af de behov der opstår i forbindelse med et boligskifte, og vores mål er som nævnt at være samlingssted for alt relateret til boligen. Vi hjælper således med "alt" indenfor bolig, køberrådgivning, salg af bolig, juridiske dokumenter, rådgivning om finansiering/forsikring, vi har adskillige partnere i vores fordelsprogram Boligmatch + Ring til os - tlf 70 228 288 - vi tager hånd om din boligdrøm

5.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fornøjelse at…

1. Februar 2026

Bedste bolighandel

Vi har nu for 2. gang benyttet Boligmatch som vores ejendomsmægler til både køb og salg af bolig. Rådgivningen var i top, og Rasmus var super skarp ved alle forhandlinger og skaffede den bedste pris og handel, ved både køb og salg ! Christina er top professionel, og tager dig i hånden under hele forløbet, følger op og guider dig hele vejen, så alt føles nemt. Det var super professionelt og betryggende at have boligmatch med hele vejen i forløbet, ud fra det som må være markedets bedste vilkår. Boligmatch gjorde at vi kunne realiserer vores boligdrømme, så vi vil klart anbefale boligmatch som den rette ejendomsmægler.

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mennesker der passer på dig…

Fantastisk mennesker der passer på dig i dit forløb med boligkøb. De tager dig trygt igennem alle købets faser, klarlægger de forskellige problemområder og dykker gerne ned i evt. problemstillinger med dig.

Har brugt dem i forbindelse med flere køb og kan varmt, varmt anbefale både Troels og Christina. Tusind tak - I gør boligkøb til en tryg oplevelse.

4. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og kompetent køberrådgivning hele vejen

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med Boligmatch som mine køberrådgivere i forbindelse med mit boligkøb. Jeg arbejdede sammen med Christina og Troels, som begge var yderst professionelle, grundige og skarpe i deres rådgivning.

De guidede mig sikkert gennem hele den juridiske proces, gennemgik alle relevante dokumenter i detaljer og var proaktive i forhold til at sikre, at jeg var ordentligt beskyttet i handlen. Jeg oplevede, at de havde fuldt overblik og altid var et skridt foran, hvilket gav mig stor tryghed i en ellers kompleks og vigtig beslutning.

Kommunikationen var klar og rettidig, og jeg følte mig godt klædt på til at træffe de rigtige beslutninger undervejs. Samlet set er jeg meget tilfreds med forløbet og vil klart anbefale Boligmatch til andre boligkøbere, der ønsker kompetent og uvildig rådgivning.

3. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefalinger til Rasmus og…

Varmeste anbefalinger til Rasmus og resten af Boligmatch-teamet.

Jeg blev selv anbefalet af en ven, og jeg har allerede flere venner, der har brugt Boligmatch på baggrund af mine anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟

16. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A good advice to help you when buying a property

Buying a property is a stressful process, and we really appreciated going through it with Troels and Christina. Their guidance was clear and to the point, with flexible, well-timed meetings, never endless or full of fluff. They were consistently available to clear doubts and help shape a solid strategy when things weren’t as straightforward as expected. Highly recommended.

5. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We were very satisfied with the guidance we received while searching for houses.

We were extremely satisfied with the service provided by Troels and Christina during our house search. It was a long journey before we found the right place, yet Troels continued to guide and support us throughout the entire process. We always felt safe and confident in his assessments. We are truly grateful for all the help we received.

29. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig og god hjælp

Vi har brugt Troels og Christina i forbindelse med køb af lejlighed, og vi har været rigtig glade for deres hjælp. Altid hurtig og god hjælp. Kan varmt anbefales.

1. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr