Bolderman Bewertungen 424

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bolderman reizen heeft helde mooie (excursie) reizen voor jong en oud, stedentrips,rondreizen, excursie reizen etc wij zelf zijn al meerdere keren met Bolderman reizen mee geweest en het is tot nu t... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bolderman belooft veel maar levert minder. De reis met de trein door Zwitserland in februari 2026 wordt niet conform reisbeschrijving uitgevoerd. GEEN Glacier Express ondanks die hoge verwachting daar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds 2016 ga ik met Bolderman op vakantie. Onze reizen gingen meestal naar Engeland, naar Devon/Cornwal, of The Cotswolds, Het Noorden van Wales, Bournemouth met een bezoek aan het Eiland White. Sch... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kerstreis oberwiesenthal Van alles beloofd, luxe touringcar, van alles te doen, maar bus was van Muys teveel stoelen er in gezet?, te dicht op elkaar met de benen naar binnenpad anders konden de i... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter
  2. Reiseveranstalter
  3. Reisebüro
  4. Reise-Aggregator

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.

3.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben de reis highlights Rome…

We hebben de reis highlights Rome Venetië Florence gemaakt in Juni.
Wat een aanfluiting. Vooral in de bus omdat de hotels afgelegen lagen. Soms was er niet genoeg eten voor iedereen, veel wachten overal. Weinig gezien van de steden. Gelukkig een hechte groep door alle ellende een chauffeur die zelf ook een mail stuurde naar Bolderman. Deze reis was zonde van het geld. Niet doen dus. Nooit meer

6. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen Bolderman reizen meer!

Afhandeling van serieuze klachten wordt totaal niet serieus genomen. Twee geboekte reizen ( Rome, Florence en Venetië 24 mei jl en Fascinerend Schotland 19 juli jl.)werden beide met inval chauffeurs/ reisbegeleiders uitgevoerd , die niets wisten te vertellen over de diverse bestemmingen. Veel ging fout, o.a. 1,5 u in de brandende zon op de kade van Venetië wachten omdat er geen toestemming voor entree aangevraagd was door Bolderman. Dus nauwelijks gebruik van gids gemaakt. Diverse reisprogramma’s gingen niet door. Hotels i.a. redelijk tot slecht, eten idem. Chauffeur Schotland reis had meer oog voor privé handeltjes dan voor welzijn van zijn gasten. Bolderman reageert heel traag en zegt geen klachten van medereizigers gekregen te hebben. ( terwijl velen dezelfde ervaringen als wij ondervonden hebben) . Nee zelfs geen enkele genoegdoening ontvangen, daarom de derde geboekte reis geannuleerd! (Genève 24 sept)!Wel direct een rekening met annuleringskosten! Nee nooit meer Bolderman reizen.

22. August 2025

Drautal Karintië

Weer terug van een fantastische vakantie naar Drautal Karintië. Hele leuke en gezellige groep. En de geweldige enthousiaste chauffeur/ reisleider/entertainer Rene. Heeft veel verteld en we hebben heel veel gezien. Een goed hotel Sunshine met goed eten en klasse bediening. We kunnen terug kijken op een geslaagde vacantie

2. August 2025

Afhandeling klacht ongelofelijk slecht

Afhandeling klacht ongelofelijk slecht

Vlieg- busreis naar Schot land 8 dagen.
Reis was redelijk , hotel was ook redelijk, maar het voedsel was uitermate slecht.
Excursie naar het eiland viel in het water door inzet van een bus die niet de veerpont op kon. Was een nieuwe bus die op onze reis voor het eerst werd ingezet. Bleek niet als de andere bussen de veerpont op te kunnen. Voor de excursie moesten we bij boeking 49 euro pp vooruit betalen.
Men wil deze niet terugbetalen.
Voor 196 euro hebben zij het risico genomen dat wij de geplande reis met Bolderman volgend jaar niet meer gaan boeken.

4. Juni 2025

Misleiding!

Reis Toscane, Elba, Sardinie 19-30 juli 2025.
De eerste reis met Bolderman. We kozen voor 4 dagenToscane, dagje Elba en 4 dagen Sardinie. We verheugden ons op een hotel in Bibnona di Marina, aan de kust. Dat leek ons fijn, een paar dagen vlakbij zee. Nee dus. Om onduidelijke redenen kregen we een ander, gedateerd hotel in een dorpje 60 km landinwaarts! Dus niks geen strand in de buurt, integendeel! Mocht onverhoopt een hotel niet beschikbaar blijken, zorg dan voor een gelijkwaardig alternatief in de directe omgeving. Kwalijk dat dit niet is gebeurd en vooral ook dat ten tijde van onze vakantie het beloofde hotel aan de kust nog steeds op de site van Bolderman werd aangeprezen. Een vorm van misleiding lijkt mij! Jammergenoeg was het alternatieve hotel 60 km landinwaarts (hotel Miro in Montecatini Terme) erg oubollig en het eten van zeer matige kwaliteit. Kortom: een domper!
Ook de keuze van het 2e hotel op Sardinie was geen succes: in een afgelegen klein dorpje ver weg van allerlei voorzieningen was je gedwongen in de buurt van het hotel te verblijven. Het hotel werd in het weekend vaak gebruikt voor het vieren van feesten. Gevolg: hotelgasten konden geen gebruik maken van het terras in de tuin.Daar zit je dan in een dorp waar verder niets te doen is....En het ergste: door de muziek tijdens de feesten konden hotelgasten met hun kamer grenzend aan het terras geen oog dicht doen....Gelukkig was de groep erg leuk en werd het ondanks Bolderman toch een leuke vakantie.
Bolderman: kijk eens wat kritischer naar de keuze van de hotels!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ik lees zijn kansarme berichten

Wat ik lees zijn kansarme berichten, wij zijn vaker met Bolderman op pad geweest. Prijs en kwaliteit verhouding is prima. Voor de klagende mens, er zijn erger dingen op de wereld. Get a grip, blijf lekker in je eigen sociale leven.. als je dat hebt😔

9. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dolomieten en meren een fantastische ervaring

Dit was mijn zevende reis met Bolderman en heb dus best vergelijkingsmateriaal. Deze reis was op alle fronten een fantastische reis. De chauffeur wist ons veel te vertellen en bracht ons via tal van haarspeldbochten veilig naar alle bijzondere excursies. Met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de Dolomieten tocht.
Het hotel Astoria in Lavarone was geweldig. Heerlijk eten vriendelijk personeel.

Werkelijk een aanrader deze reis.
Bedankt Bolderman voor het organiseren van deze reis

21. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke Boldermanreis Rocamadur - Dordogne

Wij hebben van 24 mei tot 2 juni de busreis Dordogne Rocamadur Frankrijk gemaakt. We hadden een geweldig fijn reisgezelschap en een perfecte chauffeur/reisleider die samen met zijn vrouw gezorgd hebben voor een fantastische reis. Het overnachtingshotel waar we verbleven was goed, net zoals het eten.
Een eerste stop die in Franrijk maakte was bij het plaatsje Oradour. Hier zijn we een paar uur gebleven om de resten van dit dorp te bezoeken. In juni 1944 heeft hier zich een verschrikkelijk voorval afgespeeld. Bij dit bloedbad zijn die dag 643 mannen, vrouwen en kinderen vermoord. Het dorpje is vanaf die tijd zo gebleven ter nagedachtenis aan de slachtoffers.
In het mooie plaatsje Rocamadur stond ons hotel. Maar voor we er waren mochten we getuige zijn van de stuurmanskunsten van onze chauffeur Ceriel. Om op de parkeerplaats te komen net buiten het dorpje, moesten we door een smal tunneltje zonder uitzicht, Dus hier zorgde zijn vrouw Adrienne voor een veilige doortocht. Zij ging voor de bus uit met een zaklamp om eventueel verkeer tegen te houden. Dat heeft ze zo dagelijks gedaan bij het wegrijden, maar ook met het terug komen. Het hotel wat we hadden was sober. Het had ook maar twee sterren, maar het was zuiver en we hebben goed geslapen. Het ontbijt en het diner waren voor Franse begrippen goed. De tochten die we maakte en de excursies waren erg leuk. Wat een leuke dorpjes en stadjes hebben we kunnen bezoeken. Buiten deze waren er nog wel enkele highlights meer, zoals de druipsteen grotten, de vogelshow enz. ik zou bij deze graag de chauffeur Ceriel en zijn vrouw Adrienne complimenteren. We maakte al veel Boldermanreizen, maar Ceriel was echt een heel fijne chauffeur. Mede dankzij Ceriel en zijn vrouw Adrienne hebben we een geweldige reis kunnen maken. Wat een vakman en kundig reisleider heeft Bolderman op deze reis zitten. Zijn vrouw die hem deze reis vergezelde heeft meer dan goed voor ons gezorgd. We kwamen niets te kort. Heel veel gezien in de streek rondom Rocamadur en prima uitleg. Met zulke chauffeurs wordt elke reis een geweldige belevenis. Op de terugweg hadden we een mooie stop in Orléans. Hier kregen we nog wat vrije tijd en konden de kathedraal bezichtigen. Deze is bekend van Jeanne d'Arc. Ook was er een leuk muziek en dans festival waar we van konden genieten. Voordat we onze reis vervolgden heb ik eerst nog een groepsfoto gemaakt van ons fijne reisgezelschap. Ons overnachtingshotel was weer hetzelfde als op de heenweg en ook weer goed.
Toon Smits, Helmond

24. Mai 2025

Ver onder de maat!!

Ver onder de maat!
Betreft: 19 t/m 30 juli 2025 - 12 dagen Toscane, Elba en Sardinië Onze 4de vakantie met Bolderman… Grote tegenvaller!! Net voor vertrek uit Zeeland kregen we medegedeeld dat wij hotel PARADISO VERDE in Marina di Bibbona, Toscane (een prachtig hotel, direct aan zee) niet kregen. Het werd vervangen voor een hotel 60 km landinwaarts met maar 2 sterren en heel afgelegen lag! Mijn god, wat een tegenvaller, hier heb ik niet voor betaald. Als er door omstandigheden uitgeweken moet worden naar een ander hotel, zorg er dan wel voor dat men een soortgelijk hotel aan zee krijgt, maar niet dit! Het 1e overnachtingshotel Mulhouse Kingersheim, was goed. Schone en fijne kamer, goed bed en ook het diner en ontbijt waren lekker. Onze 2 hotels in Toscane en op Sardinië waren ver beneden maat. Ons 1e hotel: Hotel MIRO in Montecatini Therme was zeer gedateerd, had hele slechte bedden en heel slecht sanitair. De douche viel zowat uit elkaar en enkele tegels waren kapot. We kregen ook allemaal verschillende kamers, met of zonder koelkast, met of zonder balkon en de airco werkte bijna niet. Het was daardoor bloedheet op de kamers… Ons 2e hotel: Hotel FUNTANA NOA in Villanovaforru op Sardinië zag er iets beter uit. Het was er mooi, wel gedateerd maar de kamers waren schoon en de airco werkte gelukkig. Het hotel lag daarentegen heel erg afgelegen. Er was in het dorp totaal niks te doen. 2 avonden mochten wij zelfs niet op het terras zitten om gezellig iets te drinken want er waren feesten en zij hadden de bar en het terras afgehuurd. Dan blijft er niks anders over dan op je kamer te gaan hangen… Beide feesten duurde tot laat in de nacht, waardoor wij niet hebben kunnen slapen. Ook moesten wij het 4 dagen met 1 grote en 1 kleinere handdoek doen want deze werden niet verschoond. Schandalig, met deze hoge temperaturen doucht iedereen zich soms wel 2x per dag! Het ontbijt was slecht en er was heel weinig keuze. Geen broodjes, geen croissants en geen ei. Alleen sneetjes droog brood!
Aanbevelen?
Nee

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

8 daagse rondreis zuid westen Noorwegen…

8 daagse rondreis zuid westen Noorwegen
Ronduit teleurstellend.
6 lange dagen in de bus. 2 dagen excursies naar o.a. een gesloten museum😡
Een stad bezoeken waar vrijwel alles dicht is. Etc.
Klacht bij chauffeur en Bolderman ingediend. Geven niet thuis.
NOOIT MEER BOLDERMAN

14. Juni 2025

Luxe bussen

Luxe bussen. Veel aandacht voor veiligheid. Gordel om tijdens het rijden en...onder het rijden wordt geen koffie geserveerd, wat ze bij andere organisties wel doen,maar ik snap dit wel, ook vanuit veiligheid. Dit was tenminste een buschauffeur/reisleider. Hij wist heeeeel veel te vertellen. Ook onder weg naar Italie. Goede stops waar je een grote keuze had aan eten etc.
Hotel in Montecatini was echt op zijn Italiaans ingericht. Ennnnnnn een súper zwembad. Zalig. Eten was wel redelijk.
Hele fijne, lekkere lunch gehad met wijnen. Ook de excursie naar de Carrera marmer groeve was een avontuur.
Afscheidsdiner was echt heel goed. Buffet met álles erop en eraan.
Een gezellige en vooral jongere groep dan bij de andere organisatie. En jonger bedoel ik jonger dan wij of dezelfde leeftijd. Wij zijn 60.
Volgende keer weer Bolderman....zeker weten.

10. September 2024

Slechte hotels, ontbijt!

Betreft: 19 t/m 30 juli 2025 - 12 dagen Toscane, Elba en Sardinië

Onze 5e vakantie met Bolderman…
Flink tegengevallen. Slechte hotels en slecht ontbijt!

Net voor ons vertrek uit Zeeland kregen in de bus van de chauffeur een brief “nagekomen post en info” mbt de reis.
Er werd ons vanalles medegedeeld.
Zo ook dat wij hotel PARADISO VERDE in Marina di Bibbona, Toscane (een prachtig hotel, direct aan zee) niet kregen. Het werd vervangen voor een hotel 60 km landinwaarts met maar 2 sterren en heel afgelegen lag! Mijn god, wat een tegenvaller, hier heb ik niet voor betaald. Als er door omstandigheden uitgeweken moet worden naar een ander hotel, zorg er dan wel voor dat men een soortgelijk hotel aan zee krijgt, maar niet dit!
Ook stond er in de brief wat we extra bij konden boeken en wat de kosten daarvan waren. Op de 2e zondag kregen we een heel andere excursie, deze had de chauffeur zelf voor ons uitgezocht, het was mooi, maar wij moesten hem hiervoor wel € 20,00 extra p.p. betalen.

Onze chauffeur heeft heel goed gereden maar heeft ons gedurende de hele reis (12 dagen) totaal geen informatie gegeven. Er staat in jullie reisgids dat de chauffeur tevens onze reisleider is maar daar klopt dus niks van. We werden van hotel naar hotel en van excursie naar excursie gereden zonder enige info of uitleg.
Onderweg stopte hij elke 2-3 uur voor pauze maar dit gaf hij nooit vooraf aan. Ook draaide hij geen muziek. Er was de hele vakantie geen goede sfeer in de bus! Heel erg jammer!

Onze 2 hotels in Toscane en op Sardinië waren ver beneden maat.

De kwaliteit van het eten in beide hotels liet te wensen over. Het ontbijt was slecht en er was heel weinig keuze. Geen broodjes, geen croissants en geen ei. Er lagen alleen halve sneetjes hard, droog brood, wat kaas, wat ham en jam. Gebak lag er genoeg..!! Maar dat at niemand en bleef elke morgen liggen.
Het diner was goed. Voorgerecht: elke dag Pasta - Hoofdgerecht: 1 dun schijfje vlees met een lepel groente. Soms stond er alleen een kom gemengde sla voor de hele tafel van 6-7 personen. Nagerecht: 1 klein kommetje ijs, 1 klein stukje tiramisu of 1 stukje fruit.

De beste hotels van onze reis waren de beide overnachtinghotels.
Goede bedden, schone kamers en een vrij goed ontbijt en diner.

Wij hebben al meerdere reizen met jullie organisatie gemaakt, altijd vrij goed. Maar deze keer… Wij hebben nog nooit zo’n slechte vakantie gehad als deze.

Bolderman, doe iets met deze klachten. Jullie kunnen niet zomaar zeggen; “Wat wil je ook voor die prijs”? Dit is complete onzin!
De hotels, het ontbijt en diner gaan flink achteruit.
Jammer als mensen overstappen naar een andere organisatie.

Wij betalen liever iets meer voor onze vakantie zodat we er zeker van kunnen zijn dat de hotels, de kamers het ontbijt en diner goed en lekker zijn.

Geweldige reis.

Geweldige reis.
Hotel Royal is super.. heerlijk eten genoeg keus.. vriendelijk personeel.
Mooie kamer .lekker zwembad
Top chauffeur Niels die heel veel verteld.

24. Juli 2025

We hadden een reis van 12 dagen naar de Toscane

We hadden een reis van 12 dagen naar Italië de Toscan. De reis was goed te noemen. Maar de Hotels waren uit de jaren 50 oudbollig en zwaar gedateerd. Het eten en de bediening in het eerste Hotel was gewoon goed maar het 2 de Hotel was een ramp zeer kleine kamers en het eten was gewoon slecht,de bediening was nog slechter. Zelf onze chauffeur ging ergens anders eten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We gingen naar Oostenrijk met een hele…

We gingen naar Oostenrijk met een hele aardige chauffeur, Joris die voor iedereen de tijd nam en ook heel prettig reed. Hij was heel behulpzaam toen we de laatste dag nog naar de ehbo moesten vanwege een reactie op een prik van een steekvlieg, reed hij een stukje om en bracht ons voor de deur van t ziekenhuis. Veel gezien en gedaan de dagen ervoor , leuke groep mensen . Wij hebben gluten intolerantie en daar was alles goed voor geregeld, zelfs chauffeur Joris regelde daar dingen voor zodat we alles mee konden doen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een onwerkelijk mooie reis gehad…

Echt een onwerkelijk mooie reis gehad met een fantastische groep mensen. Net terug uit Kirchberg Tirol Oostenrijk. Ik had het voor geen goud willen missen. In de zomervakantie samen met mijn zoon van 19 geweest. Onze chauffeur Joris is fantastisch geweest. Hij is een zorgzame nette chauffeur die echt voor iedereen de tijd nam. Iedereen was ook echt blij met hem! We kijken terug op een meer dan geslaagde vakantie. Het was ronduit super!!! Zoveel dingen gezien met een prachtige groep mensen.
En voor mensen die twijfelen om hun kind mee te nemen...doen echt..
Mijn zoon van 19 was erbij en er waren 3 omas die met hun kleinkinderen van rond de 18 meegingen en een vader met dochter van begin 20 ..het was helemaal super!!!
Volgend jaar Kroatië op de planning 😃

10 daagse reis naar Karinthie

Voor het eerst alleen op vakantie, heel spannend. Maar de reis was geweldig, hele leuke groep, heel veel gezien maar vooral onze chauffeur/reisleider René heeft de reis extra bijzonder gemaakt door zijn betrokkenheid bij de groep en niet te vergeten zijn kwaliteiten als DJ en zanger. En ook als chauffeur is hij een topper!

5. Juli 2025

Fascinerend Schotland

We zijn naar het fascinerend Schotland geweest wat een mooie reis, we hadden ook top chauffeur haar naam was Jet en ze heeft ons prachtige plaatsen laten zien en we werden goed verzorgd in de bus. De hotels waren verschillend maar ik heb geen slechte ervaring met 1 van de hotels, bij het ene hotel was het ene beter en bij de ander weer wat anders. De bootreis was ook goed verzorgd. Al met al een super vakantie gehad en dat was vooral te danken aan onze chauffeuse Jet!!!!!

7. Juli 2025

Met Bolderman naar Spanje en Portugal

Nu rijden we langs Bordeaux op de een na laatste dag van onze vakantiereis in Spanje en Portugal.
Het waren 14 mooie dagen met een fijne groep, een uitstekende chauffeur/reisleider(Remco) en tal van mooie bestemmingen en belevenissen.
En dat alles onder heerlijke weersomstandigheden.
De reis zit vol met mooie steden, excursies, enz
Met hoogtepunten zoals Madrid, Burgos, Porto,Lissabon en nog veel andere. In de strandplaats Figueira da Foz waren we langer te gast, goed hotel.
Het Gugenheim museum in Bilbao was een waardige afsluiter.
Kortom, een prachtige vakantie.

23. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr