Hold dere unna. Får tilbud om et par valgfrie gratisbøker, men må betalte «frakt» på nesten 400kr for de. I tillegg må man være medlem i et år og får tilsendt bøker hver måned man selv ikke har valgt.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Styr unna. Jeg meldte meg inn da jeg trodde jeg skulle få tilsendt boktips med mulighet for å kjøpe bøker jeg selv valgte. I stedet blir man bundet til et medlemskap i et år, og tilsendt bøker minst é... Mehr ansehen
Det er bindende medlemskap som det virker umulig å komme seg ut av, du får evig mange e-poster og må følge nøye med for å rekke å avbestille pakker som sendes automatisk. Det er en lite brukervennlig... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bokklubben nettbokhandel. Billige bøker med maks rabatt. Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere.
Kontaktinformationen
Gullhaug Torg 1, 0484, Oslo, Norwegen
- bokklubben.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Svindel
Svindel, styr unna bokklubben, aldri handle fra dette nettstede!!
Svindel!!!
Fikk opp reklame om at man kunne melde seg inn og få gratis bøker i velkomstgave. Jeg lagde en bruker med epost, gadd aldri å bestille velkomstpakken. 2 måneder senere får jeg melding av posten om at det er pakke på vei, og på nettsiden står det jeg har faktura på 499kr for en bok jeg ikke har bestilt. Går ikke an å melde seg av heller, 1 års bindingstid. Styr unna!
Bare rot
Meldte meg inn, men fikk ikke hentemelding om velkomstpakke. Denne ble da sendt i retur. Etter det får jeg kun sporadisk medlemsblad. Får ikke tak i min medlemskode da mailen min ikke virker å være registrert som medlem hos dem. Kundeservice tlf kun åpen 8-10 mandag - fredag.
Bøker får jeg motvillig innimellom da jeg ikke får avbestilt når jeg ikke får logget inn og kun sporadisk medlemsblad
Hatt krøll med dem før også. Burde styrt unna.
Sterke svindelvibber
Meldte meg inn i bokklubben da de sa de anbefaler meg en bok i måneden. Får plutselig beskjed om at det er en bok på vei til meg. Jeg har da ikke bestilt noe tenker jeg. Det de mener med anbefale er at de sender deg en bok som du må betale for. Boken koster også ganske mye mer enn andre steder. Styr unna.
Jeg får hovedbok tilsendt og jeg har…
Jeg får hovedbok tilsendt og jeg har kredittsperre på meg selv,bokklubben bryter loven på lik linje med klarna....styr unna
actually f-ck Bokklubben Norway
actually f-ck Bokklubben Norway
they put me 800kr in debt with books i never agreed to have sent to me (which i sent back)
and i have to be a member for 1 year to resign my membership + pay for the books they "send" me over a year, which i return right after i get them + pay for their sign-up pack of 450kr
this cannot be a legal sales tactic
DO NOT F-CKING SIGN UP TO BOKKLUBBEN NORWAY, YOU WILL REGRET IT
dårlig opplegg
Jeg ringte de, angående en bok jeg ikke hadde bestilt.
De har en månedlig bok en automatisk vist nok bestiller om en glemmer å av bestille.(utrolig dårlig opplegg)
Da jeg ringte de sa personen jeg snakket med at alt skulle være i orden, jeg spurte om de kunne slette min konto.
Men siden, har jeg motatt betaling's påminnelser fra de per epost.
Dårlig kundeservice
Ganske misfornøyd. Dårlig kundeservice. Jeg fikk ikke levert en vare som jeg skulle få med når jeg meldte meg inn i klubben. Da burde man kunne få kjøpt en vare for samme pris med fri frakt, dette er opplagt og sier seg selv. Her var de vanskelige å prøvde å jukse meg. Heldigvis var det en dag med fri frakt, så jeg fikk bestilt noe. Men det var uansett dårlig service.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.