Boekhouderofferte Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Highly recommended for both small and large companies. I submitted my application and was immediately helped by email and text message. Thanks for the quick and smooth response. Very hel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb altijd al met heel wat vragen gezeten bij mijn huidige boekhouder. Via boekhouderofferte kreeg ik alles telefonisch (niet via mail) wat voor mij veel aangenamer is, zeer duidelijk uitgelegd zel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg tevreden met communicatie en contract gegevens die deze bedrijf mijn aanbood. Ik wilde een boekhouder die met ervaring voor mijn onderneming heeft. Ik werd geholpen door Tore Van den Bos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was op zoek naar een betrouwbaar boekhouding kantoor. Hierdoor kwam ik in contact met Tom van Team Boekhouderofferte en hadden een informatieve babbel, waarbij werd gekeken wat de noden waren v... Mehr ansehen

1. Buchhalter

Vom Unternehmen geschrieben

Boekhouderofferte is de gemakkelijkste manier om snel de juiste boekhouder te vinden.

Hervorragend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam, ik kreeg dadelijk een geruststellend gevoel. Met de verschillende dingen wat er allemaal op mij afkomen als beginnend zelfstandige is dit systeem zeker aan te raden.

19. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was op zoek naar een boekhouder

Ik was op zoek naar een (nieuwe)boekhouder, helaas op het foute moment want alle boekhouders hadden het enorm druk maar al snel contacteerde Tore mij telefonisch. Hij nam een intake gesprek en luisterde goed. Hij kon mij perfect matchen met de juiste boekhouder.
Als zelfstandige (in hoofdberoep) is een goede boekhouder goud waard (echt waar!) En Tore heeft me daar perfect in geholpen en begeleid. 1000xdank! Mega tevreden!

13. Oktober 2022

Antwort von Boekhouderofferte

Bedankt voor de fijne feedback Eva, enorm geapprecieerd!

Goed

Goed, snel en vlot contact!

28. September 2022

Antwort von Boekhouderofferte

Bedankt voor de fijne review Lore! Veel succes verder!

Zoektocht boekhouder

Zeer snel antwoord gekregen en ben zeer goed geholpen geweest. Ze hebben de moeite gedaan om een boekhouder te zoeken dat voldoet aan mijn eisen en zijn er zeker in geslaagd. Zeker een aanrader voor iedereen dat wil starten of nog met vragen zit.

29. September 2022

Antwort von Boekhouderofferte

Inderdaad, goed begonnen is half gewonnen! Dankjewel voor de fijne review Anas!

Boekhouder nieuwe onderneming

Zocht op korte termijn een boekhouder om te helpen bij de opstart van mijn onderneming. Gezien de drukke periode voor boekhouders was het geen makkelijke zoektocht maar Torre bleef zoeken tot hij een geschikte match vond. Ook zeer correcte opvolging via mail & telefoon!

4. Oktober 2022

Antwort von Boekhouderofferte

Dat is de uitdaging en dit doen we met veel plezier! Bedankt voor de fijne review Rainer & veel succes alvast!

Zeer contect!!

Zeer content!!
Zeker een aanrader!
Snel gereageerd met veel opties.
Top van service!
Dank u TOM
Hartelijk dank!!!

8. Februar 2022

Antwort von Boekhouderofferte

Zeer graag gedaan, Muhammet! Veel succes verder!

Prima service & expertise

Tore heeft me gericht en vriendelijk geholpen bij mijn vraag en me meteen in contact gebracht met een boekhouder die aansluit bij mijn noden. Perfect voor starters zonder ervaring.

27. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am super satisfied with the service

I am super satisfied with the service. They have been fast and efficient. They have helped me alot. I already have an appointment with an accountant. Thanks! Thanks a lot!

14. Januar 2022

Antwort von Boekhouderofferte

You're very welcome, Ruth! The best of luck to you.

Een aanrader!

Zeer tevreden over de snelle reactie van Boekhouderofferte! Nog dezelfde dag kreeg ik een vriendelijke werknemer aan de lijn, die met aandacht luisterde naar mijn noden. En nog dezelfde dag ontving ik de contactgegevens van een boekhouder in de buurt, wiens diensten perfect aansloten op mijn professionele wensen. Een aanrader!

11. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quick, Helpful and informative!

Received a reply to my request the next workday. Tore has been very communicative and helpful as a liaison in my search for a new accounting firm. Another big plus is that they pay attention to your specified requests.

10. Januar 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

oprichting eenmanszaak

Mijn zoektocht naar een passend boekhoudkantoor bij de opstart van mijn onderneming, bracht me naar deze website. Na een beknopte uitleg van mijn verwachtingen (via mail) ontving ik al snel een duidelijk gemotiveerd voorstel.
Wanneer ik besloot hierop toch niet in te gaan, toonde de medewerker alle begrip en liet niet na me verder advies te geven.
Een aanrader voor beginnende ondernemers dus!
Dank aan Tore die al mijn vragen beantwoordde.

Isabel

5. Januar 2022

Hartelijk dank voor de fijne review Isabel! Tore

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handige service. Zeer tevreden!

Handige service. Ik ben al enkele maanden opzoek naar een boekhouder. Alle boekhoudkantoren die ik aansprak waren ofwel volzet of negeerde mijn mails. Door deze dienst ben ik direct in contact gekomen met een boekhouder die op zelfstandige basis te werk gaat + deze boekhouder heeft ervaring in mijn nodige gebied van boekhouding en administratie. Zeer tevreden!

4. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr