Boekenenpennen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

1. Kunsthandwerk
  2. Geschäft für Künstlerbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Boeken & PennenDé specialist in (moderne) Kalligrafie, Zentagle & Handlettering benodigheden.

Akzeptabel

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Perfect

I was a bit hesitant to order seeing some of the other reviews talking about false stock or getting items in a different colour from what they ordered.

I was ordering a limited edition that was sold out everywhere else, so decided to contact them before ordering through the contact form on their website. I think I got a reply only a few hours later or the next day. They confirmed the stock, shipped it fast, provided a tracking number and the item arrived one day earlier than the estimated date.

So great experience in my case. May be worth contacting them beforehand to double check stock.

21. August 2026

Geen service!!

Een glazen dip pen gekocht van 45€. Deze is beschadigd aangekomen. Gelijk mail gezonden maar Jan, de eigenaar, hij geeft aan dat het gecontroleerd is voor verzending en dat schade tijdens transport niet mogelijk is dus mijn probleem! Geen enkele service. Wat een enorm slechte zaak!
Update: leverancier in Japan rechtstreeks benaderd. Reactie: het is een glazen pen dus erg kwetsbaar. Tijdens transport kan er helaas schade zijn ontstaan. Jammer dat de winkel u niet wil helpen. Wij sturen graag een nieuwe pen naar u toe.
Zo kan het dus ook Jan!!!! Ik hoop dat je dit leest en er wat van opsteekt!

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De mijnheer van dit bedrijf belooft…

De mijnheer van dit bedrijf belooft veel maar doet niets. Als je iets bestelt dan komt hij wel in actie, want verkopen wil hij wel. Maar als je problemen hebt met iets, dan is hij opeens 'niet thuis'.
Ik had een probleem met een penpunt (nib) die erg 'stroef' schreef omdat de de punt helemaal niet gepolijst was. Contact opgenomen, met tegenzin en veel argumenten probeerde hij het probleem te bagataliseren en te beweren dat het zo hoorde bij deze speciale nib. Maar de nib gaf zoveel stroefheid met schrijven dat dit echt 'teveel van het goede' was. Bovendien stond dit niet in de beschrijving op de website dat dit een speciale nib was.
Ik mocht na veel discussie de nib terugsturen en hij zou contact opnemen met het bedrijf en het probleem voorleggen. Ik heb die nib opgestuurd naar hem.
Na een aardige tijd nam ik maar weer telefonisch contact op om te vragen hoe het zat. Hij had nog niets gehoord, zei hij. Ik vroeg of hij mij een andere punt kon toesturen. Hij had daar merkbaar niet zoveel zin in, maar na een discussie zou hij een andere nib sturen en ik moest aangeven welke ik wilde hebben. Ik blij. Maar die nib moet nog steeds komen, want ik moest er na een tijd weer opnieuw om vragen. En wat denk je: ik heb na weer een week wachten nog geen nib voor mijn vulpen die ik dus nog steeds niet kan gebruiken.
Belofte na belofte..... geen product.
Wil je iets kopen, dan gaat het ineens heel snel. Maar wil je garantie, heb je een klacht of wil je onder garantie een vervanging van een product.....mijnheer reageert niet meer of probeert er onder uit te komen.

5. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na bestelling meteen gemaild met het…

Na bestelling meteen gemaild met het nadrukkelijke verzoek mijn bestelling te leveren. Muv 1 pen de rest geleverd gekregen en het geld teruggestort van hetgeen er niet was. Levering duurt lang, service en bereikbaarheid redelijk. Afhandeling uiteindelijk netjes

12. November 2025

Perfecte service

Eerst gebeld met een vraag: supervriendelijke en behulpzame heer aan de telefoon die gelijk voor me in actie kwam. Daarna snelle verzending die goed verpakt de volgende dag aankwam met een attent extraatje. Materiaal van hoge kwaliteit voor een zeer zachte prijs. Blij mee!

21. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb inmiddels twee keer iets besteld…

Ik heb inmiddels twee keer iets besteld bij boekenenpennen.nl, en ik ben erg tevreden! Breed assortiment, goede communicatie en snelle verzending. Veel verschillende artikelen (zoals de Zebra Mildliners) worden per stuk verkocht i.p.v. alleen maar in sets, wat erg handig is als je iets specifieks zoekt.

22. März 2025

Slechte communicatie

Ze reageren gewoon niet op hun e-mail, heel vervelend. Ik had het verkeerde item besteld. Meteen na het plaatsen van mijn bestelling heb ik een e-mail gestuurd dat het verkeerd was en wat ik wel wilde bestellen. Geen reactie. 2 dagen later nogmaals gemaild. Geen reactie. Gewoon het verkeerde opgestuurd. Ik heb een e-mail gestuurd om te retourneren en ook daar krijg ik (nog) geen reactie. Waardeloos bedrijf

23. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze sturen de verkeerde items op omdat…

Ze sturen de verkeerde items op omdat hetgene dat ik besteld had toch niet in stock was (de website zegt iets anders), dan besluiten ze maar om niets te communiceren en niet te antwoorden op mijn mails.
Een simpele mail met de vraag of ik het vervangende item wilde of gewoon een terugbetaling was voldoende geweest.

21. September 2024

UNHELPFUL. UNRESPONSIVE. FALSE STOCK,

No reply to messages, no updates. They took my money, the goods were supposedly "in stock" and would have shipped within 2 days as stated in their website, which means their actual stock is a lie.

First they told me the order has been shipped, then suddenly cancelled due to items not being in stock?

If there was a problem, the customer should have been informed, especially if your actual stock is not reflecting what you ACTUALLY HAVE IN STOCK.

Fortunately, after numerous emails, I have been fully refunded, but I will never buy from this shop again. It's all a waste of time and effort.

I recommend buying ELSEWHERE. There are a lot of other stationery shops in the Netherlands who actually show their REAL stock and will REPLY to the customers.

21. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel slechte service bij boeken en…

Heel slechte service bij boeken en pennen.nl.
Absoluut niet professioneel. Kijk uit dat je niet opgelicht wordt. Ze nemen geen verantwoordelijkheid. Staan niet open om problemen op te lossen. Ik kreeg niet meer dan een korte zin als respons. Echt heel vervelend. Niks goeds om over te zeggen. Geen vertrouwen.

24. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr