Super leuke boekjes voor onze twee dochters (3jr en 3 maanden). Snelle levering na aanmelding en je zit nergens aan vast als je direct je weer afmeld dan kan dat zonder problemen. Je krijgt nieuwe... Mehr ansehen
Het boekenpakket voor mijn zoon van 9 en dochter van 3 waren perfect op maat en vielen hier erg in de smaak! Leuke variatie in boeken, kwalitatieve boeken en voor de kleinste fijne doe-boeken! Zeker e... Mehr ansehen
Wij zijn heel tevreden over Boekadoe. Het concept is erg leuk: elke maand ontvangt je kind een verrassingspakket met boeken die zorgvuldig zijn afgestemd op zijn of haar leeftijd. Daardoor krijg je... Mehr ansehen
Envelop was zwaar toegetakeld, gelukkig waren de boekjes onbeschadigd. Kwaliteit is OK. Een mix van lees- en doeboekjes voor onze driejarige. Niveau van boekjes is zozo, bij sommige is het duidelijk o... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Leuke boeken
Leuke boeken, voor een leuk prijsje, die passen bij de leeftijd van je kind.
Super leuke boeken ontvangen!
Zo leuk paket.
Zo leuk paket.
Mijn achterkleinzoon is nu 9 maanden ik dacht is dat wel iets voor hem??
Inderdaad hij ging echt bij ons zitten met uitpakken.
Zo leuk hij pakt de boekjes dagelijks en wij lezen ze natuurlijk samen.
Mooi boekjes die perfect aansluiten bij haar leeftijd
Wij vinden het heel belangrijk om veel voor te lezen aan ons kind. We vinden het daarnaast ook belangrijk dat ze zelf interesse krijgt in boekjes en er zelfstandig mee leert ontdekken. De boekjes zijn mooi afgestemd op haar leeftijd en sluiten goed aan bij haar ontwikkeling. Ze vindt ze erg leuk en we merken dat ze steeds nieuwsgieriger wordt naar boekjes. Echt een aanrader!
Leuke boeken
Leuke boeken. Ook boeken die ik zelf niet zou kiezen, maar wel goed in de smaak vallen.
Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd. 4 boekjes waarvan 1 een doeboekje. Het was de eerste levering, goed begin.
Heel.leuke boeken ontvangen
Heel.leuke boeken ontvangen. Voor mijn zoontje van 1 jaar en voor mijn dochter van bijna 5 jaar. Ben er blij mee en mijn dochter ook. Zelfs mijn zoontje van 1 vindt het leuk
Mijn dochter van 1,5 vind de boekjes…
Mijn dochter van 1,5 vind de boekjes helemaal geweldig. Elke dag komt ze er mee aan. We kennen de verhalen bijna uit ons hoofd dus we wachten met smart op het nieuwe pakket haha
Nette verzending en leuke boeken
Nette verzending en leuke boeken! Zelfs ook stickerboeken die erg goed zijn bevallen bij ons! De boeken voor ‘baby leeftijd’ gingen eigenlijk ook meteen naar onze 3 jarige, dus ik hou het nu even bij een abonnement voor onze oudste.
Leuk concept en een erg leuke inhoud…
Leuk concept en een erg leuke inhoud van het boekenpakket. Zeer positief verrast!
Leuke boekjes
Leuke boekjes, ons zoontje was er erg blij mee! Duidelijke communicatie over wanneer het verzonden wordt
Super leuk
Super leuk! Mijn dochter is super blij met de boeken! Heel divers en zeker een aanrader.
leuke boekjes op maat
leuke boekjes op maat, kinderen waren erg blij er mee
Net geleverd en leuke inhoud
Netjes op tijd, leuke boekjes. al twijfel ik wel of de boekjes niet te simpel zijn voor mn zoontje van 3 terwijl ik de juiste leeftijd heb aangegeven. Dit was pas de eerste keer dus ik wacht even de volgende levering af :)
Leuk nieuwe boekjes te krijgen op deze…
Leuk nieuwe boekjes te krijgen op deze manier, als een verrassing
Heel fijn boekenpakket!
Heel fijn boekenpakket ontvangen voor ons zoontje van 9 maanden.
Leuk dat je verschillende boekjes…
Leuk dat je verschillende boekjes krijgt voor een goeie prijs aangepast aan de leeftijd. Ook fijn dat je het abonnement aangepast kan worden
Fijne service
Wat een mooie manier om boeken "van de ondergang" te redden. Super leuke boekjes die ik nu al aan mijn dochter van een half jaar kan laten zien en voor kan lezen :).
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.