Ben erg blij met de producten, de scheerzeep ruikt lekker en schuimt goed op, en de bowline scheerkwast doet ook zijn werk. De producten zien er in het echt iets anders uit als op de website, zoa... Mehr ansehen
Pomade en olie besteld. Beiden top producten! Eindelijk verzorgings producten die natuurlijk aanvoelen, lekker ruiken en ook nog eens werken zoals ze het zouden moeten! Pomade heeft een stevige hold... Mehr ansehen
THE NAVIGATOR baardkam 5/5, mooie unieke kam en doet je haren mooi naar beneden drukken! Frist mate baardborstel 5/5, de naam zegt het al hé. Dual Wield safety razor 5/5, Kwalitatief, mooi en aa... Mehr ansehen
De medewerkers zijn enorm klantvriendelijk en behulpzaam. Nadat het contact via het contact formulier niet zo soepel was gegaan en ik direct contact heb opgenomen via de mail, waren ze enorm begripvol... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Unieke handgemaakte verzorgingsproducten voor het Scheren🪒 Verzorgen🧼 en Stylen💈 van je haar, baard en snor. Lokaal geproduceerd & Premium kwaliteit🥇
Scheldeplein 20, 2515TH, Den Haag, Niederlande
- info@boegbeeld.shop
- boegbeeld.shop
Das haben sich andere Leute angesehen
10/10 ahyeah
Hier een geschenk gekocht voor mijn vriend, hij is er heel erg blij mee. Goede kwaliteit en mooie verpakking
Mooie producten met goede kwaliteit
Mooie producten met goede kwaliteit. Snelle en vlotte bezorging.
Dus heb geen slechte punten over deze bestelling
Zeer tevreden klant!
Zeer snelle levering
Netjes en goed verpakt
Product is erg goed en je hebt er weinig van nodig om het gewenste resultaat te behalen.
Top producten in een simpele brievenbus…
Top producten in een simpele brievenbus verpakking. Ik kan niet klagen
Topproduct
Topproduct! Netjes verpakt, kwam optijd binnen. En je krijgt er ook een gratis sticker bij, de olie ruikt lekker en is makkelijk in gebruik.
Verbazingwekkende zorg voor je pakje!
Super snelle levering. Er is aandacht besteed aan het inpakken, zat netjes ingepakt waar zorg aan is besteed en het doosje was perfect afgeseald met een boegbeeld sticker/sealsticker.
Mega kwaliteit geboden. Verbaasd dat er zoveel zorg voor het verzenden van een pakketje is geboden. Top!
Calipso doet haar werk 😉
Op de spellenbeurs in Alkmaar hadden we leuk contact. De heren zijn heel enthousiast over hun mooie producten. En terecht. Het is een prachtige lijn met een heerlijk frisse rustieke maar niet overdreven geur.
Ze zijn heel bereidwillig het je als klant zo goed mogelijk naar de zin te maken
En daar slagen ze wat mij betreft heel erg goed in. Fijn contact in het echt en via de mail. Echt een aanrader.
Snelle levering en goede kwalieit
Dual wield razor met hoofd kaal scheren
Bestelling word netjes verpakt gestuurd. De dual wield razor werkt voor mij super goed om mijn hoofd te scheren. Mesjes zijn echt super scherp,en door het gewicht van de houder hoef je bijna geen druk uit te oefenen om goed glad te scheren. Dus ook een aanrader voor mensen die ook het hoofd willen kaal scheren met deze razors
De levering is zoals beloofd
De levering is zoals beloofd
En de kwaliteit van de producten ligt zeer hoor
Super goede producten
Super goede producten!
Kom graag terug om meerdere producten te halen als ik ze nodig ben!
Uitstekend
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe scheermes. Het handvat ligt perfect in de hand. Het mes blijft lang scherp, waardoor er minimaal onderhoud nodig is.
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een premium scheermes of gewoon scheerspullen.
Subliem
Snelle levering. Producten zien er heel goed uit. Hoge kwaliteit prijsverhouding!
Heb baardolie op gedaan voor het…
Heb baardolie op gedaan voor het uitgaan. Heb maarliefst 50 vrouwen
Morrog legend
Product kwam optijd binnen, mijn vader is er erg blij mee.
Morrog je bent een legende.
sneller en goede verzending
sneller en goede verzending. kreeg het in een leuk doosje en het product zelf was ook heel erg top. echt een aanrader
Top kwaliteit producten en leuk…
Top kwaliteit producten en leuk verpakt! Snelle verzending, goeie ervaring!
Snel snel goed goed
Snelle verzending en goede pakket tracking; je wordt op de hoogte gehouden en kan je zending altijd inzien.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.