Virkelig dejlig og tryg behandling…
Virkelig dejlig og tryg behandling hos Dianna. Hun er så dygtig og samtidig virkelig rar. Vil helt klart anbefale behandlinger hos Dianna!
Vi har specialiseret os inden for hårfjerning med sugaring, fysiurgisk massage og ansigtsbehandlinger med både medicinsk-kosmetiske produkter og bionome produkter.
Blegdamsvej 84, 2100, København Ø, Dänemark
Det er altid en fornøjelse, at være i Diannas hænder. Altid god service og så er hun super dygtig til sit arbejde og deler altid ud af sin viden, når vi taler om forskellige ting. Jeg kan både anbefale hendes ansigtsbehandlinger, hårfjerning og massage.
Jeg er så glad for at have fundet dette sted, og Dianna !! Jeg fik en dybdegående ansigtsbehandling, hvor man også får massage inde fra munden. Det havde jeg aldrig hørt om før, men nu vil jeg anbefale det til enhver der bøvler med lignende problematikker som mig selv. Jeg var nærmest helt rørt bagefter.
Første gang jeg prøver en ansigtsmassage, og jeg er meget positiv. Super sød og behagelig behandler (Dianna), rigtig pæn klinik og virkelig god oplevelse. Kommer helt sikkert igen!
Dianna is both very skilled with sugaring and massage, and has lots of helpful knowledge about Chinese medicine. I’ve been suffering with a bad neck and back, headaches, dizziness, etc and she gave me sooo much relief with a deep tissue massage. The best I’ve had in Copenhagen for sure!
Kan klart anbefale at bestille tid hos Dianna. Prøvede sugaring og deluxe ansigtsbehandling. Super lækkert. 2,5 time i himlen for kun 1475 kr. Dianna er enormt imødekommende, rolig, professionel og kompetent. Tilpas hyggesnak ift stilhed. Gode playlister. Ville give 4,5 stjerner, hvis jeg kunne. Den sidste halve stjerne gælder noget æstetik ift indretning. Kommer helt sikkert igen:-)
Grundet gode anmeldelser og tilbud på behandliner ved fremvisning af studiekort valgte jeg at bestille tid hos Diana hos Body N'Balance. Jeg skulle have lavet en brazilian med sugaring, hvilket ikke kan undgås at gøre super ondt, men Dianas behandling var den mindst smertefulde, jeg har prøvet ud af i alt fire forskellige behandlere med samme behandling. Hos Diana er der god stemning og da hun er en meget afslappet person, følte jeg mig meget tryg. Efter blot en halv time hos Body N'Balance ved jeg fremover, at jeg skal bestille behandling der.
Er du i tvivl om hvor du skal have fjernet hår? Vælg Diana- no doubt.
Body n’balance kan varmt anbefales. Man føler sig meget velkommen hos Dianna rigtig god og professionel behandling.

Antwort von Body N'Balance
Jeg havde købt en 90 min LE GRAND CLASSIQUE FACE (ansigtsbehandling) igennem Downtown. Det i sig selv kan godt være lidt tvivlsomt, da man aldrig rigtig ved hvad man går ind til. Men i det her tilfælde har jeg ikke en finger at sætte på det;
* Ansigtsbehandlingen var dejlig og afslappende, grundig, effektiv og lækre produkter.
* Diana var virkelig sød, imødekommende og faglig dygtig, silkebløde hænder, rolig atmosfære.
* Jeg følte mig velkommen og godt tilpas - også selvom jeg ‘bare’ kom med et Deal-gavebevis, som ny kunde.
* DET BEDSTE var at Diana, i modsætning til mange andre klinikker, ikke var dømmende overfor ens nuværende hudplejerutine. Hun prakkede ikke en produkter på og var ikke mega sælgende. Hun gav blot kyndig vejledning, besvarede spørgsmål og kom med anbefalinger. Det var simpelthen så rart, da man dermed ikke blev sat i forlegenhed. Det har givet mig lyst til at komme igen og gjort mig nysgerrig på de produkter hun brugte. Overvejer stærkt at booke et helt behandlingsforløb hos hende.
Det bliver en kæmpe anbefaling herfra :)
Til dato den bedste, mest behagelige, professionelle og forkælende ansigtsbehandling jeg har fået. Dianna skaber en utrolig rar og afslappet stemning i sit skønne rum, hvor man føler sig helt tryg i hendes kompetente hænder.
Hun er iøvrigt en gudsbenådet massør og gavmild med sine råd og tips til et sundt liv og en sund hud.
Hun får mine absolut bedste anbefalinger!
Meget behagelig og skøn behandling. Kan varmt anbefales.
Super behandling og god service.
Helt fantastiske oplevelser hos Dianna. Hun er virkelig dygtig og sød at snakke med. Det giver en helhedsoplevelse at hun både kan huske en og at man kan fortsætte samtalen fra sidste gang. Jeg har fået god behandling og vejledning hver gang, og kan derfor klart anbefale at tage et smut forbi.
Jeg er blevet fast kunde hos Diana. Efter min første behandling var jeg super tilfreds med behandlingen og resultatet, hvilket gør at jeg kommer igen. Hun er super dygtig til det hun laver og giver sig virkelig tid så resultatet bliver perfekt. Jeg er meget tilfreds og jeg vil helt klart anbefale hende! :)
Verdens bedste sted, Diana er super dygtig og professionel og det er et dejligt sted og være.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.