Verdens bedste kørelærer. Han er ærlig sjov og meget venlig, det har været et meget fedt oplevelse hvor jeg også har fået hygget samtidig lært en masse seriøst. Jeg anbefaler ham 100% og synes i skal... Mehr ansehen
Verdens bedste kørelærer og køreskole , ✨✨✨ Bobos kørestole er den helt rette hvis du leder efter en kørelærer som er tålmodig , hjælpsom og god humor Bobo er hjælpsom hele tiden og er rigtigt go... Mehr ansehen
Bobo køreskole bedste i byen Aarhus, du kan ikke dumpe hvis du vil hjælpes 100% anbefaling herfra Meget godt pakket læringsforløb til god pris Bobo er meget ærlig han laver ikke tricks ligesom... Mehr ansehen
Fantastisk og varmt menneske og er en DYGTIG kørelærer. Bobo er behagelig og sjov at køre med samtidig med man lære rigtig meget på turen. Jeg skulle generhverve mit kørekort. Vi havde kun kørt en t... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har løbende holdstart og mulighed for 9 eller 4-ugers forløb Fleksible køretider - Eftermiddag / aften Klasseundervisning centralt i Aarhus C Hurtig forløb, ca. 2,5 mdr 91 % består 1. gang Gode anbefalinger :)
hans hartvig seedorffs stræde 10 , 8000, Aarhus C , Dänemark
- Info@bobobil.dk
- bobobil.dk
Jeg havde aldrig troet at det ville…
Jeg havde aldrig troet at det ville være sjovt at gå til teori, men Bobo har virkelig gjort det til en god og mega hyggelig men lærerig oplevelse! Kæmpe stor anbefaling(:!
Fantastisk køreskole
Har kun godt at sige om forløbet his Bobos køreskole. Kæmpe anbefaling til alle 🤩
Rigtig god kørelære
Fantastisk kørelærer som både er sjov, men også seriøs når det gælder. Teoriundervisningen er spændende og lærerig. Bobo bruger egen erfaring og livs oplevelser til at forklare og lære eleverne det faglige/praktiske.
Bobo har haft rigtig mange elever, når man kører en tur med ham så møder man på vejen rigtig mange af hans gamle elever med et stort smil :D
Kæmpe anbefaling herfra! :D
Bedste køreskole i Århus bobo er den…
Bedste køreskole i Århus bobo er den bedste og sjoveste Kørelære
Aarhus mest professionel og humoristisk kørelærer
Alt fra opstart til afslutning var måske den bedste oplevelse jeg har haft. Dette var ikke bare at tage et kørekort, det var en oplevelse. Der var styr på alt, og Bobo var rigtig god til at være lyttende, humoristisk, samtidig med at man kommer i gennem alt det man skal.
Bestod både teori og køreprøven i første forsøg.
Så de varmeste anbefalinger herfra
Tak for motivation, professionel undervisning og godt humør.
Emma måtte skifte kørelærer og køreskole, da kemien med den tidligere ikke passede. Da vi ringede til Bobo, var han meget forstående og hjælpsom og vi aftalte, at han overtog undervisningen med Emma. Allerede efter 1 time var Emma tryg og havde fået motivationen tilbage. Efter 3 timer med Bobo bestod Emma i dag sin køreprøve og vi fortryder, vi ikke valgte Bobo fra start. Bobo er professionel, fuld af godt humør og motivation. Tusind tak for en rigtig god oplevelse for Emma. Alle stjerner fra os til Bobo.
Fantastisk Køreskole 😁
Bobos køreskole har budt på fantastisk køreundervisning. Bobo har udført et rigtig godt arbejde med, at forberede mig på køreprøven. Og har været utrolig hurtige til at skaffe nogle prøvetider og en tid til praktiskprøve, han har medvirket, at jeg har følt mig sikker og parat til at få kørekort og jeg bestod praktiskprøve første gang. Man bliver supergodt forberedt til prøven, og fra start til slut har det bare været en fantastisk oplevelse. Alt i alt en rigtig god køreskole som jeg vil anbefale. Mega energisk lære som lærer meget godt fra sig.
SÅ ALLE DER SKAL TAGE KØREKORT, VÆLG BOBOS KØRESKOLE 😁
Sjoveste kørelære i byen
Sjoveste kørelære i byen. Underholdende og god undervisning! Bestod både teori og kørsel i første hug.
Supper god køreskole
Supper god køreskole
Teori timer hvor man ikke keder sig
Altid et smil på læben
Fantastisk kørelærer
Fantastisk kørelærer, kunne aldrig bestå uden hans hjælp. 🫡🫡
Han er en god kørelærer
Han er en god kørelærer, 100 procent anbefaling her fra. Han tager hans elever seriøs.
Bobo giver tryghed bag rattet
Bobo er en rigtig god lærer, og man føler sig selvsikker bag rattet allerede efter første køretime. 100% den køreskole jeg ville anbefale til alle, der skal til at tage kørekort.
Vanvittig fed oplevelse
Vanvittig fed oplevelse, mega sjov. Kan anbefales 100%
Sikkert valg!
Bobo formår at skabe en god relation med hver enkelt elev, så man føler sig velkommen i bilen fra dag 1.
Han hjælper sikkert og nemt en på vej når man har spørgsmål og tager hurtigt fat hvis man står med et problem. 5 stjerner herfra!
Excellent
Excellent. Kan klart anbefales, Bobo fyldt med humor og gode tricks, some gør at du får den bedste chance for at bestå.
Bestod alt første gang👍
10 stjerner**********
Det har været noget af en oplevelse
Det har været noget af en oplevelse. Teorilektioner var lange men med Bobos energi er alt vel! Han er god og sjov og er altid smilende. Han er også meget motiverende selvom man har dumpet (lige meget hvad det er) 😁. Man er aldrig alene med alt der er nederen. Bobo kan sagtens være streng, når det kommer til det. Kan stærkt anbefales!!!
Hej Bobo er en god kørelærer og han er…
Hej Bobo er en god kørelærer og han er god til undervisning😊
Bobo er en exceptionel kørelærer
Bobo er en exceptionel kørelærer, som har en unik evne til at gøre sin undervisning interessant og engagerende. Hans pålidelighed er upåklagelig, han er altid til tiden og holder alle aftalte lektioner. Derudover er han en meget hyggelig person at være sammen med, hans positiv og afslappede attitude gør det nemt at slappe af og fokusere på at lære at køre bil. Jeg følte mig tryg og i godt selskab under hele forløbet, og dette kan jeg takke Bobo for. Bobo har en dybtgående viden om trafikreglerne og han er meget god til at formidle sine kundskaber, hvilket gjorde at jeg følte mig godt forberedt til køreprøven. Jeg kan varmt anbefale Bobo som kørelærer, han er en professionel og dygtig underviser med et højt serviceniveau.
KÆMPE ANBEFALING
Den sødeste og rareste kørelærer. Gjorde det både og sjovt og behageligt at køre, jeg følte mig godt tilpas under hele forløbet. Det er en kæmpe anbefaling herfra
Fantastisk køreskole
rigtig god oplevelse, bobo er en fantastisk kørelærer og han gør oplevelsen meget bedrere. Kan 100% anbefale ham!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.