Bobos køreskole Aarhus, Århus centrum og Tilst  Bewertungen 338

TrustScore 5 von 5

5.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste kørelærer. Han er ærlig sjov og meget venlig, det har været et meget fedt oplevelse hvor jeg også har fået hygget samtidig lært en masse seriøst. Jeg anbefaler ham 100% og synes i skal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste kørelærer og køreskole , ✨✨✨ Bobos kørestole er den helt rette hvis du leder efter en kørelærer som er tålmodig , hjælpsom og god humor Bobo er hjælpsom hele tiden og er rigtigt go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bobo køreskole bedste i byen Aarhus, du kan ikke dumpe hvis du vil hjælpes 100% anbefaling herfra Meget godt pakket læringsforløb til god pris Bobo er meget ærlig han laver ikke tricks ligesom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og varmt menneske og er en DYGTIG kørelærer. Bobo er behagelig og sjov at køre med samtidig med man lære rigtig meget på turen. Jeg skulle generhverve mit kørekort. Vi havde kun kørt en t... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har løbende holdstart og mulighed for 9 eller 4-ugers forløb Fleksible køretider - Eftermiddag / aften Klasseundervisning centralt i Aarhus C Hurtig forløb, ca. 2,5 mdr 91 % består 1. gang Gode anbefalinger :)

5.0

2 Sterne
1 Stern

Fantastisk køreskole!!

Fantastisk køreskole!!
Bobo er en super kørelære og forstår virkelig sit erhverv. Der er altid højt humør og det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Bobo.

Tak for den gode oplevelse!

16. Oktober 2023

Rigtig god lære

Rigtig god lære, god stemning og god humor.
Man får meget ud af hans undervisning.
Klart en anbefaling herfra! ;)

19. September 2023

Mega dejlig kørelærer

Mega dejlig kørelærer. Jeg har altid døjet med angst og han var så rar og stille og rolig. Jeg dumpede 3 køreprøver pga nervøsitet og han mistede aldrig troen på mig eller tålmodigheden til mig. Kan klart anbefale den her køreskole.

18. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste køreskole med den bedste…

Den bedste køreskole med den bedste køreskole i dk! Han er den sjoveste og man lærer nemt ved ham. Det er aldrig kedeligt, men alligevel får du lært alt hvad du skal. Klart anbefaling herfra!

14. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bobo’s køreskole er den bedste…

Bobos køreskole er den bedste køreskole!!!

Jeg kan klart anbefale Bobo's køreskole! Forløbet på hans køreskole har været en fantastisk oplevelse og teori undervisning var altid lærerigt og sjovt. Bobo er den bedste kørelærer, der var flere gange hvor jeg havde mistet håbet under forløbet. Men Bobo gav mig håb og motivation til at gennemfører forløbet. Bobo kommer ALTID med det bedste humør og energi også er han meget tålmodig. Samtidig er han også seriøst og sørger for man altid lærer noget. Bobo tror på dig og ved hvornår du er klar og hvornår du ikke er klar.

Tusind tak for alt Bobo!!!!❤️❤️❤️

30. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bobos køreskole kan helt klart…

Bobo er den bedste kørelærer du kan finde!

Bobos køreskole kan helt klart anbefales!
Jeg har lige afsluttet det bedste og korteste forløb hos Bobo.
Bobo er helt vildt engageret i sit arbejde. Han er målrettet efter dine behov, sådan at du afslutter forløbet, med viden omkring alt det du skal kunne.
Bobos teori undervisning er både sjov, lærerig og spændende. Derudover tig jeg også førstehjælps-kursus ved Bobo, som han var god til at gøre spændende.
Ikke alene er hans teori undervisning og førstehjælps-kursus spændende, men også køretimerne. Køretimerne med Bobo er det bedste! Han er fuld af god energi, sjov at køre med og på samme tid, så lærer du en helt masse! Han er god, forståelig og tålmodig, når du køre med ham, hvilket er det vigtigste ved en kørelærer!

Du vil ikke fortryde hvis du valgte Bobo!!

28. August 2023

Køreskole

Bedste kørelærer
Bestod teori, og køreprøve på første forsøg🙏🏼

27. Juli 2023

Bobo er den Bedste kørerlærer

Bobo køreskole er den bedste køreskole, det jeg har oplevet ved denne køreskole er at kørelæren er så engageret og så målrettet at du kommer igennem forløbet med viden indenfor alt det som du skulle
Hans læringstil er så super god og godt fordelt at du kun kan være så interreseret i det han lærer dig. Kørerlæren tror på dig og ved hvornår du er klar og når du ikke er, jeg kom igennem begge prøver ved første hug og det synes jeg bare er så fedt og takket være min kørelærer som troede på og som viste mig at jeg var klar.
Thank you Bobo ❤️❤️

26. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service ved generhvervelse af kørekort B

Jeg vil gerne dele en god oplevelse med jer!(generhvervelse)
Bobo skaffede mig en køreprøve på 2 timer midt i sommerferie perioden.
Vi fik arrangeret en køretime lige optil min prøve.
Alle de grundliggende detaljer bliver proffesionelt gennemgået før vi køreafsted. Derefter observerer Bobo din kørsel på venlig vis, han er hurtig til at reagere på de klasiske fejl som man begår, når man er erfaren bilist.
1times køsel med rigtig god oplæring gjorde at jeg kunne bestå min generhvervelses køreprøve samme dag!

14. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr