Bobos køreskole Aarhus, Århus centrum og Tilst  Bewertungen 338

TrustScore 5 von 5

5.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste kørelærer. Han er ærlig sjov og meget venlig, det har været et meget fedt oplevelse hvor jeg også har fået hygget samtidig lært en masse seriøst. Jeg anbefaler ham 100% og synes i skal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste kørelærer og køreskole , ✨✨✨ Bobos kørestole er den helt rette hvis du leder efter en kørelærer som er tålmodig , hjælpsom og god humor Bobo er hjælpsom hele tiden og er rigtigt go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bobo køreskole bedste i byen Aarhus, du kan ikke dumpe hvis du vil hjælpes 100% anbefaling herfra Meget godt pakket læringsforløb til god pris Bobo er meget ærlig han laver ikke tricks ligesom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og varmt menneske og er en DYGTIG kørelærer. Bobo er behagelig og sjov at køre med samtidig med man lære rigtig meget på turen. Jeg skulle generhverve mit kørekort. Vi havde kun kørt en t... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har løbende holdstart og mulighed for 9 eller 4-ugers forløb Fleksible køretider - Eftermiddag / aften Klasseundervisning centralt i Aarhus C Hurtig forløb, ca. 2,5 mdr 91 % består 1. gang Gode anbefalinger :)

5.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bedste køreskole

Bedste køreskole for lært alt der har med bil og gøre udover det bedste oplevelse da Bobo er sjov seriøs og dygtig
5/5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Bobos Køreskole! Fra første dag blev jeg mødt med venlighed og professionalisme. Bobo er utrolig tålmodig og dygtig, hvilket gjorde hele læringsprocessen meget behagelig. Undervisningen var godt struktureret, og jeg følte mig altid tryg bag rattet. Jeg kunne mærke, at jeg gjorde fremskridt hver gang, jeg var til undervisning. Jeg kan varmt anbefale Bobos Køreskole til alle, der ønsker at lære at køre🥳🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan helt klart anbefale Bobo’s…

Jeg kan helt klart anbefale Bobo’s køreskole. Jeg havde haft en dårlig oplevelse med (Lisbeths køreskole i Risskov), hvor min kørelærer virkede nedladende over for mig, uden at hjælpe mig og lære mig hvad jeg skal gøre bedre, og det endte med at jeg dumpede køreprøven, da jeg lavede fejl som han ikke havde gjort mig opmærksom på. Jeg valgte at skifte køreskole og fik anbefalet bobo’s køreskole, og har ikke fortrudt at skifte siden da. Bobo har været sød og sjov og meget tålmodig, og han forklarede hvad mine fejl var og hjalp mig med at rette op på dem. Det resulterede i at jeg kunne bestå min køreprøve nemt og hurtigt uden at dumpe en gang til.

Bedste køreskole

Stærk anbefales! Lærerigt undervisning samt praktiske timer. Bobo er en meget engageret kørelærer som får eleverne til at føle sig velkommen💪

19. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bobos køre skole kan virkelig anbefales…

Bobos køre skole kan virkelig anbefales det er god og sjov undervisning og han tilpasser sig alle så alle lære det. Han er god og køre med og meget tålmodig. Overordnet har det bare været en mega god oplevelse og kan klart anbefales.😊

27. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Boboskøreskole…

Jeg kan varmt anbefale Boboskøreskole 😀Undervisningen er både sjov og seriøs, hvilket gør hele læringsprocessen til en fornøjelse. Bobo er dygtige og engagerede, og han sørger for, at man føler sig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Jeg bestod teori- og køreprøven første gang, hvilket taler for hans effektive undervisningsmetoder. Hvis du leder efter en køreskole, hvor du kan lære at køre på en sjov måde, men samtidig få den nødvendige seriøsitet, så er Boboskøreskole det rette valg😊!!

11. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bobo’s Køreskole er en fremragende…

Bobo’s Køreskole er en fremragende køreskole, der tilbyder professionel og engageret undervisning. Bobo er kendt for sin tålmodighed og evne til at skabe en tryg atmosfære for eleverne. Undervisningen er struktureret og effektiv, hvilket sikrer, at eleverne er godt forberedte til både teori- og køreprøver. Jeg kan varmt anbefale Bobo’s Køreskole til alle, der ønsker at tage kørekort i Aarhus-området.

10. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bobos kørerskole kan virkelig anbefales

Bobos kørerskole kan 100% anbefales. Det har fra starten været gode og hyggelige rammer. Det har gjort det til et trygt sted at tage kørerkort. Bobo er tålmodig og er god til at beregne sig til den enkelte elev og dens tempo. Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørerkort og har været det helt rigtige sted at gøre det.

7. Februar 2025

Kan kun anbefales 100%

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Bobos køreskole hvor jeg netop har fået mit kørekort. Fra starten af var jeg imponeret over den professionelle og venlige atmosfære. Bobo var både tålmodige og dygtige, hvilket gjorde hele læringsprocessen meget behagelig 😄

Undervisningen var godt struktureret, og jeg fik en masse nyttige tips og tricks, der hjalp mig med at forstå både teori og praksis. Jeg følte mig altid tryg og støttet under mine køretimer, hvilket gjorde mig mere selvsikker bag rattet.

Jeg kan varmt anbefale Bobos Køreskole til alle, der ønsker at tage deres kørekort. Tak for en fantastisk oplevelse!

6. Februar 2025

Mega god køreskole!!

Bobos køreskole er et fantastisk sted! Sjov teoriundervisning og klarede begge prøver i første forsøg. Det er et trygt sted at være og lære og en skøn kørelærer!!😊

4. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale bobo’s…

Jeg kan klart anbefale bobo’s køreskole! Takket være bobo er jeg kommet igennem teori og køreprøven i første forsøg! Ps du kommer aldrig til at kede dig til teori timer hvis du vælger bobos køreskole🥳

31. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk køreskole og underviser!

Fantastisk køreskole og underviser!
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole og især Bobo som kørelærer. Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg, og det er helt klart takket være den gode undervisning.

Selvom teoritimer normalt kan være lidt kedelige, formåede Bobo at gøre dem både sjove og lærerige. Han er super dygtig til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå, og hans gode humør gør, at man faktisk ser frem til undervisningen.

Kørslen var også en rigtig god oplevelse. Bobo var tålmodig, støttende og sørgede altid for, at jeg følte mig tryg bag rattet. Alt i alt en virkelig god oplevelse, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger!

Tak for alt, Bobo! 🚗

28. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefales her fra

Kan klart anbefales her fra. Gik ind i det og tænkte at jeg ville have svært ved teori men pga bobo's måde at undervise i teori timerne men også når man er ude på vejen fik jeg det hurtigt lært og fik mit kørekort.

23. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr