Det er en supergod måde at lære andre mennesker at kende, hvor det vi mødes om, er det fælles tredje. Ingen ‘se mig-profiler’ og bare helt almindelige mennesker, der deler en interesse. Nem at bruge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en god oplevelse med at bruge studiebobler/boblberg. Den app har hjulpet mig med at finde nye venskaber og møde en masse nye mennesker, efter at jeg flyttede til en ny by med henblik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Boblberg.dk og vil varmt anbefale platformen til alle, der ønsker at møde nye mennesker eller finde fællesskaber. Det er utrolig nemt at oprette en profil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har ledt efter en nytårsfest på Bolberg. Den mand jeg skrev med foreslog som det første en sexuel aktivitet, og da jeg melde ham til administration var de sløve og upræcise ift at stoppe hans chik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Boblberg er en online platform, hvor du trygt og sikkert kan skabe nye fællesskaber. På Boblberg oprettes der ”bobler”, hvor der blandt over 650.000 brugere inviteres til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger nye venner/veninder, en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, ligesindede til mere sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber på Boblberg.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Boblberg er en fantastisk app til at finde venner og "hygge" med gode samtaler men også øve sig på forskellige sprog f.eks. engelsk/spansk.
Jeg brugte app'en til at finde en person som kunne hjælpe mig med at øve mit engelsk og til gengæld kunne jeg hjælpe med at øve spansk.
Vi hyggede os med kaffe og talte spansk og engelsk.

Antwort von Boblberg
Boblberg er et genialt værktøj til at møde nye mennesker på tværs af interesser/hobbies. Jeg kan varmt anbefale Boblberg.

Antwort von Boblberg
Fandt min bedste veninde igennem denne plat form.
Fungerer godt !
Dog kunne det være fedt man havde overblik over alle der havde Boblberg og ikke kun dem som har oprettet bobler .

Antwort von Boblberg
Bryder mig ikke om at der ikke er dato på boblerne, man kan jo ikke se om den er oprettet i går eller for 6 år siden. Hvis der var en gratis platform så kunne de gøre som de vil. På den her måde virker det bare til at man forsøger at opretholde en illusion af aktivitet. Att: Boblberg i behøver ikke svare at i fjerner inaktive brugeres opslag fordi jeg vil selv have lov til at vurdere om et opslag er for gammelt når jeg skal betale.

Antwort von Boblberg
Jeg er kæmpe fan af Boblberg. Ikke nok med at jeg har fået nogle gode veninder, så fandt jeg også min allerbedste veninde - som jeg på ingen måde ville være foruden!
Er man i tvivl om at bruge det - GØR DET! Kan ikke anbefale det nok ♥️

Antwort von Boblberg
Jeg søgte spillepartners og fandt tre søde spillevenner.

Antwort von Boblberg
Jeg har været frivillig i næsten 2 år. Jeg synes, at tjenesten er meget god, da jeg har mødt mennesker fra forskellige dele af livet, som gerne vil tale. Det har været interessant, fordi samtalerne er åbne og dækker forskellige emner. Nogle gange har jeg talt med den samme person et par gange. Det har været godt for mig, da jeg har udviklet mig, og for de mennesker, der ringer ind, tror jeg, at det at kunne tale med nogen også hjælper dem. Jeg vil anbefale denne portal til alle, der føler sig ensomme eller har brug for at række ud. Tak til Røde Kors Danmark for muligheden for at få kontakt med andre.

Antwort von Boblberg
Det giver mig en god mulighed for at forbedre mit dansk. Jeg kan snakke med mange forskellige danskere, som har forskellige erfaring.

Antwort von Boblberg
Det er nemt at navigere rundt på siderne og nemt at møde andre personer med nogenlunde samme interesser

Antwort von Boblberg
Det er et fantastisk sted for folk, der gerne vil finde en sprogpartner til at lære dansk – og det er helt gratis! De frivillige er utroligt hjertevarme, venlige og tålmodige over for sprogelever. Her kan man altid finde en sprogpartner, som ikke kun hjælper med at lære at tale og forstå dansk, men som også giver indblik i dansk kultur, åbner døren til den almindelige danskers hverdag og deler gode tips og tricks om livet i Danmark.

Antwort von Boblberg
Brugen af Boblberg har virkelig hjulpet mig med at lære sproget. Jeg talte cirka en gang om ugen i en halv time med en af de frivillige, og det hjalp mig meget med at lære dansk udtale. Jeg er glad for, at jeg blev bekendt med denne app og begyndte at bruge den fra starten af min tid i Danmark. Jeg vil anbefale denne app til andre også. Det er bare vigtigt, at man deltager regelmæssigt i sine sessioner.

Antwort von Boblberg
Vi åbnede vores hjem juleaften for gæster og fik 3 på besøg. Det gav en anderledes og skøn juleaften. Med masser af grin og med plads til eftertænksomhed.
Det kan virkelig anbefales - ikke bare at åbne dit hjem - men at åbne dit hjerte!

Antwort von Boblberg
Jeg har været så heldig at finde 3 veninder på Boblberg, jeg kan varmt anbefale andre at oprette en profil på Boblberg, det er en nem måde at finde nye venskaber på. Det er ikke nemt i en alder af snart 60 år men boblberg giver rigtig gode muligheder. Her kan man også finde grupper med brætspil, gå grupper og mange andre ting. Kan kun varmt anbefale Boblberg

Antwort von Boblberg
En fantastisk platform til at møde nye mennesker, venskaber og glæde.
Vi mangler at være mere tilstede med hinanden og mindre på skærme.
Boblberg er stedet til en nye verden fuld af søde mennesker.

Antwort von Boblberg
Det er nemt at finde det fællesskab man gerne vil være en del af, da man kan lave en bobbl med præcise ønsker.

Antwort von Boblberg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.