Tegnede et abonnement og valgte en gave. Gaven var udsolgt. Gaverne man så kunne vælge var enten sportsting eller værktøj. Hjemmesiden, hvor man kunne vælge en anden gave duede så alligevel ikk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er meget svært at kommunikere med Bo Bedre. Jeg ville feks give min svigerdatter et abonnement - nu kommer det til hende, med mit navn på, håber posten fremdeles prioriterer adressen frem for navn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er abonnent på Bo bedres julebog, og der var nogle detaljer i bogen, som jeg ikke brød mig om. Derfor skrev jeg til bladet og "klagede" og blev kontaktet af julebogens redaktør, som ikke blot fo... Mehr ansehen
Bo bedre er et lækkert blad, 😍 det er helt som det skal være. Det er “lokkemetoden” der bruget til at fange flere abonnenter der er kritisabel. Blev ringet op af en sælger da jeg før havde haft... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
BO BEDRE holder dig orienteret om det nyeste inden for bolig, arkitektur, design og mad. Find boligreportager og designnyheder online på bobedre.dk.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg abonnerer på Bo Bedre og bladene kommer som de skal i postkassen og de er super inspirerende.
Super godt blad og alt kører som det skal.

Antwort von Bo Bedre
Jeg bestilte 3 Bo Bedre blade for 129 kr. Det første blad skulle komme indenfor en måned, men jeg får besked om, at det 1. blad kommer om 5 uger. Dårlig service. Jeg har så annulleret min bestilling.

Antwort von Bo Bedre
Jeg har bestilt bladet for over 2 måneder siden og stadig ikke modtaget nogen blade. I sidste år blev jeg ringet op af en sælger, som spurgte om jeg ville være abonnent - det er jeg jo allerede?!

Antwort von Bo Bedre
Det er sjov og avanceret læsning om det nyeste indenfor stil og indretning.

Antwort von Bo Bedre
Jeg købte 3mdrs abonnement + 2 sæt sengetøj som på billederne så utroligt flot og lækkert ud, velvidende at det sikkert ikke var det allerbedste men eftersom BO Bedre er afsender forventede jeg ikke at modtage et så tarveligt produkt som er tilfældet. Jeg har henvendt mig til kundeservice 2 gange da jeg gerne vil returnere sengetøjet - men har endnu ikke modtaget noget svar - her 1 mdr senere...
Har ikke en finger at sætte på magasinet, men vil anbefale at marketingsafdelingen bør kigge på kvaliteten af de produkter, som de hooker op med...

Antwort von Bo Bedre
Bo Bedre er et magasin jeg glæder mig til at læse
Håber med mit nye abonnement på færre reklamer og mere indhold
Dejligt julenummer

Antwort von Bo Bedre
Bo bedre er et lækkert blad, 😍 det er helt som det skal være.
Blev ringet op af en sælger da jeg før havde haft et bladet. For ca 300,- kunne jeg få tre numre og desuden købe for det samme beløb i shoppen.
Sagde selfølgelig ja tak. Til det gode tilbud.
Efter modtagelse af tredie blad og køb af nogle meget triste produkter.
( En meget “lille” str XL jakke, papirs tynd og knitrende. Samt et alarm ur i virkelig dårlig kvalitet. )
Kunne jeg selfølgelig ikke sige abbonementet op før jeg havde modtaget yderligere 12 blade. 🙀

Antwort von Bo Bedre
Syntes det er et spændende blad med god bolig inspiration og lækre madopskrifter men kunne godt undvære nogle af de mange reklamer der er komme i med tiden.

Antwort von Bo Bedre
Det er godt blad. nogen ting kan jeg prøv. Men jeg synes at det er blive meget bedre.

Antwort von Bo Bedre
Vi skrev os om til 6 blade og nu et år senere efter at have opsagt det modtager vi stadig det l**t samt betaler for noget vi ikke har skrevet op til. Samt tjekkede at det var afmeldt tilbage i februar. Vi Var kun gået med til de 6 blade.
Det er dårlig stil!!

Antwort von Bo Bedre
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.