Boardlife Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag blev kontaktad av företaget då min beställda vara var slutsåld. Jag fick förslag på en liknande vara som ersättning till samma pris som den första jag lagd order på. Eftersom det skulle vara en p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra grejer och fantastisk service! Tredje gången jag shoppade på Boardlife och det har blivit kanon alla gångerna. Den här gången byggde jag om, och bytte koncept på brädan så det var guld med reko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde truckar och ett 5 pack med rails. Fick mail om att paketet med rails tyvärr hade gått upp och två par samt 3 uppsättning med skruv saknades. Fick erbjudande om att få de 3 rails som var... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dryg kundtjänst, deras telefonväxel ligger nere så bara mejl kontakt som tar en evighet att få svar ifrån. Och så fick jag inte riktigt det jag ville ha. Beställde bones medium bushing, dom vit/gula s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Skateboardgeschäft
  2. Geschäft für Streetwear

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Välkommen till Sveriges mest välsorterade webbutik inom longboard. Allt för nybörjaren såväl som proffset. Som ett paradis för brädsportnörden. Vi har allt du behöver för brädlivet. Surfa in får du se - Stort sortiment - Bra priser - Snabb leverans - Kunnig personal

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

170 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra brädbutik

Bra, tog lite tid i kommunikationen. Annars högsta betyg.

30. Juli 2025

Antwort von Boardlife

Tack för ett bra betyg. Vi har varit lite kort om personal i förhållande till orderingången under sommaren vilket medfört längre svarstider än normalt. Men tacksamma för din fina feedback och betyg trots detta!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oseriöst!

Oseriöst!
Beställde en vara, fick vänta flera dagar inget info.
Jag var tvungen att själv kontakta kundtjänsten och då säger dom att vara är slut.
Jag kollade samma dag på deras hemsida man kunde fortfarande beställa en vara som dom inte har på lagret!
0/5 stjärnor!

25. Juli 2025

Antwort von Boardlife

Ibland blir det fel i våra saldon dessvärre. I detta fallet var det så att när du köpte den sista varan som diffade och när vi sedan makulerade ordern så gick 1 st automatiskt tillbaka i lager. Så det var på grund av detta som det visade fel. Du fick dessutom tillbaka dina pengar så jag hoppas att allt är ok ändå. Beklagar att det var fel i saldot men det är tyvärr sådant som händer ibland när man har så många olika artiklar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu vart det ju krångel för det saknades…

Nu vart det ju krångel för det saknades truckar av rätt modell men det sköttes mycket snyggt efter ett litet misstag med ett missat mail. Jag är nöjd.

17. Juni 2025

Antwort von Boardlife

Vi tackar och bockar för fint betyg och för en nöjd kund!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sent faulty ESC speed controller to…

Sent faulty ESC speed controller to Exway x1, and customer service ghosting or MAYBE 1 mail per day with some random bull

13. Mai 2025

Antwort von Boardlife

Sad to see this review. We have followed and answered your questions all along eventhough your item was purchased half a year ago. While you write we are trying to find the reason for the error since it can be connected to both electric peaks in installation process and due to a faulty battery or even damaged charger.

Kanonservice

Kanonservice

Bra utbud på märken till rimliga priser och bra nivå av feedback när det blev strul med ordern.

21. März 2025

Antwort von Boardlife

Tack för betyget och vad trevligt att höra att du uppskattar vår support!

Absolutely amazing

Absolutely amazing, made a mistake with my order and got it resolved quickly, Christian was great, reccommend to all!

25. Februar 2025

Antwort von Boardlife

Thanks for a great review and to hear how pleased you are with our work. Hope you will enjoy the stuff you bought!

Rekommenderas

Snabb leverans. God kvalitet på produkterna. Rekommenderas

7. Oktober 2024

Antwort von Boardlife

Tack för väldigt fint betyg och feedback :)

Mycket nöjd

Gammal skatare på 90 talet så fäste jag blicken på något som heter surfskates vilket jag aldrig sett eller hört något om.

Efter sökt på div sidor så hittade jag min bräda på Boardlife, en Hobo surfskate. De va mycket hjälpsamma med info eftersom jag har noll koll vad som gäller och de vet va de pratar om. Och jag va lite smått orolig för att jag som gamling kanske borde hålla mig borta från div brädor på hjul. Men säger att det är fn det häftigaste på länge och är nu en kär ägodel. Nu åker jag nästan varje dag och lär mig. Om man inte testat en surfskate så måste man testa, härligt att bara glida fram och generera sin egen fart fram.

Jag vill tacka de på boardlife för all hjälp och ser i fram mot nya spännande saker till surfskates på deras sida.

23. Mai 2024

Antwort von Boardlife

Tack för att du delar med dig av detta. Vi är riktigt glada att höra att vi kan vara till hjälp och när någon mer upplever det vi brinner för mår man extra gott. Tack för fina ord och bra omdöme. Du är alltid välkommen om det är något du behöver :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr