Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lader til at der er et skel i hvad der er tilladt og ikke tilladt ? Eksempelvis hvis man har et barn er det åbenbart helt okay at lade dette hoppe og trampe i en lejlighed så det gungre i resten a byg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej, Jeg skal til at flytte internt i Bo-Vest, på grund af renoveringsbyggeri, fra Galgebakken til et gårdhavehus i syd. Jeg må sige at genhusningsteamet gør det rigtigt godt, og særlig Lise Kaas ud... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse med Bo Vest har været over al forventning. De har virkelig taget mine henvendelser seriøst og fået løst den meget professionelt. Jeg kan kun varmt anbefale Bo Vest, som et meget imødeko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dag ringede jeg tre gange til Bo-Vest i jeres travle periode og talte med en medarbejder ved navn Ninna. Jeg blev meget imponeret over hendes tålmodighed, selv ved gentagne opkald. Hver gang bes... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sozialwohnungsbau-Programm
  2. Wohnungsgesellschaft
  3. Hausverwaltungsunternehmen
  4. Anwohnerverein

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BO-VEST - almene lejeboliger i hovedstadsområdet

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er altid glad for at kontakte…

Jeg er altid glad for at kontakte Bo-vest der bliver talt ordentligt

25. September 2023

Hej Henrik

Mange tak for den positive anmeldelse. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os.

Thank you Bo-vest

We had some problems regarding our previous landlord and Tina helped us throughout the process very kindly. She has been incredibly supportive and attentive, I will always be indebted to her for what she has done. I can’t begin to express how thankful I am with her and Bo-vest. They are pretty helpful and serious people, solving problems fast and pretty good. If you are considering renting from them, you shouldn’t think no more, they are the best!

22. September 2023

Antwort von BO-VEST

Hi Gonzalo. Thank you very much for the nice words. Remember that you are always welcome to contact us if you need anything.

Sincerely,
Line from BO-VEST

Imødekommende, søde og løsningsorienterede

Jeg har været meget glad for den hjælp jeg har fået af Bo-Vest, også i situationer som var vanskelige. Vi har altid fundet gode løsninger sammen. Virkelig søde og flinke ansatte!

13. September 2023

Antwort von BO-VEST

Hej Ida - tak for de pæne ord. Tag endelig fat i os, hvis du har brug for vores hjælp.

Martin/BO-VEST

Løsningsorienteret og profesionel

Har gennem en længere periode arbejdet sammen med Genhusningen i Bo-Vest.
Under hele forløbet har de optrådt løsningsorienteret og enormt profesionelt.

31. Juli 2023

Hej Jens
Hvor er det dejligt at høre om din positive oplevelse. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du får brug hjælp.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God telefonservice

God vejledning ved deres telefoner, meget søde og imødekommende.

23. August 2023

Hej Freja
Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang. Rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt man trods alt ikke bor til leje…

Godt man trods alt ikke bor til leje hos BO-VEST.'
Sandheden om BO-VEST er simpel.
Alle der har set fodbold, kender til en hvis fodbolddommer ved navn Kim Milton.
Manden er ganske enkelt en ubegavet gris.
Han står alene om at snyde vikarer og andre der er ansat på tidsbegrænset ansættelser.
Her kniber det for BO VEST`s ansatte i HR afdelingen.
De mener at de har styr på ansættelsesvilkårene i henhold til overenskomsterne, men når det så kommer til vikarenes feriepenge, så påstår de i HR afdelingen, at man får løn under ferier, når man er ansat.
Skrige-skinken som jeg havde i røret, mente at jeg ville få under ferie, og var totalt blank over at jeg gentagende gange fortalte, at jeg ikke ville få penge fra dem under en evt. afholdelse af en ferie, efter mit vikariat.
TIL TUMPERNE FRA BO-VEST, SÅ STÅR DET TYDELIGT I OVERENSKOMSTEN UNDER STK. 20 STK 3, at midlertidige ansatte, SKAL have overført 12,5% af den løn som de har tjent hos BO VEST i den tidsbegrænset ansættelse som man har været så flink at forlænge 2 gange fordi BO VEST er så ringe en arbejdsgiver, at de har ansættelses besvær, fordi BO VEST har branchens dårligste ry.

11. August 2023

Kære Lars

Vi kommenterer sagens natur ikke på ansættelsesmæssige forhold i konkrete sager.

Vi kommenterer slet ikke på personangreb, upassende sprogbrug og øgenavne.

God dag.

Martin Kristiansen
Teamleder, Kommunikation

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med kundeservice…

Fantastisk oplevelse med kundeservice og hurtig behandling fra support.

Mange tak for hjælpen fortsat god dag.

20. Juli 2023

Hej Dolly
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang. Rigtig god dag til dig.
Mvh. Line, BO-VEST

Imødekommende

Alle de medarbejdere jeg har talt med, har været så imødekommende, hjælpsomme og meget meget venlige. Så 5 plus stjerne fra mig.

7. Juli 2023

Hej Sonia
Vi takker mange gange for de fine ord. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang. Rigtig god dag herfra.
Mvh. Line, BO-VEST

Super service!

Bovest har et stærkt og kompetent rådgiverteam på telefonerne. Jeg fik besvaret mine mange! spørgsmål relateret til et lejemål med stor tålmodighed, venlighed og forståelse. Tannie fik guidet mig trygt gennem det hele.
Jeg håber jeres chef forkæler jeres team med kage i ny og næ. Det har i fortjent:)

4. Juli 2023

Hej Sofia
Mange tak for den positive respons. Den vil vi tage til os. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål. Hav en dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vi tilbragte 5 et halvt år med…

vi tilbragte 5 et halvt år med virksomheden, og det var meget behageligt for os på alt. folk er så søde, fleksible, service er god og nem kommunikation, hurtig respons. tak for alt

6. Juni 2023

Antwort von BO-VEST

Mange tak for den pæne anmeldelse. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os.

Professionel og løsningsorienteret…

Professionel og løsningsorienteret samarbejdspartner.

2. Juni 2023

Hej Jens

Tak for de pæne ord. Skulle du få brug for os, så vil vi glæde os til at hjælpe dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så hjælpsomme i en nødsituation. TAK

Jeg og min familie vil kun give give Bo-Vest mega ros for deres hjælpsomhed. Kæmpe TAK til Mina som sidder i genhusnings afdelingen. Vi havde opsagt vores lejlighed i Lærkens Kvt for at flytte til Vallensbæk i nybyggeri. Vi får så at vide at byggeriet ikke bliver færdigt til aftalt tid. Jeg henvender mig til genhusningen (Mina) og får simpelthen en lejlighed at bo i til vores nybyg står færdigt. Nybyggeriet bliver rykket op til flere gange i en periode. Ingen hastværk.
Altid behagelige mail fra Mina. TAK til Mina og Bo-Vest som hjalp os i en nødsituation.

10. Mai 2023

Hej Heidi

Tak for de pæne ord. Hvis du skulle få brug for os en anden gang, så ved du, hvor vi er.

Bedste hilser

Dårlig service

Dårlig service. det er muligt at give nul stjerne,vil jeg gøre det. TANJA FRA EJENDOMSKONTOR MJØLNERPARKEN ER SLET IKKE EFFEKTIV. Der er mange beboere som ikke er glad for hende. Hendes måde at behandle beboere når der er et problem,er det noget hun skal arbejde på. Det er vigtigt at I gør hende opmærksom på at give god service da hun er meget elendig. Hun kan også være virkelig kold når man fortaler om noget. Hun giver rigtig dårlig service. I første omgang troede jeg at det kun var mig der ikke kunne lide hendes servicemåde men der er mange som bor på mjølnerparken som ikke er glade for hendes måde at behandle beboerne på især når der er et problem i boligen. Hvis hun forsat skal arbejde for jer er det vigtigt at hun stramme op. Snak med hende.

30. März 2023

Antwort von BO-VEST

Vi kommer ikke til at gå ind i den slags navngivne personangreb på vores kolleger og ansatte. Heller ikke fra anonyme profiler.

Hvis man synes, man har haft en dårlig oplevelse, opfordrer vi til at man kontakter os på bo-vest@bo-vest.dk eller på bo-vita@bo-vita.dk, så vi kan tage en dialog på en ordentlig måde.

Martin Kristiansen/Teamleder Kommunikation, BO-VEST

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thanks to Bovita and to everyone…

Thanks to Bovita and to everyone working there Especially NINNA LYSON.
Thanks for your support 🙏

31. März 2023

Antwort von BO-VEST

Hi Mario. Thank you very much for the nice words. Remember that you are always welcome to contact us if you need anything.

Kind regards,
Emilie, BO-VEST

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode boliger; godt samarbejde.

Generelt relativt nye familieboliger med fornuftig leje ift. gennemsnittet i Kbh med rigtig god beliggenhed og meget god ejendomsservice.
Flere i administrationen er overordentligt samarbejdsvillige og hensynsfulde.

19. April 2023

Antwort von BO-VEST

Tak for de fine ord. Skulle du få brug for os, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sydes generelt der er fejl med…

Syndes generelt der er fejl med administration, der er meget der halter/ og personale snare og lytter ikke til en og ren ud sagt taler de ned til en.
Håber der retter sig.
😡

6. März 2023

Hej Susan

Det er rigtig ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi forsøger ellers altid at give så god en service som muligt, så jeg håber ikke du vil afholde dig fra at spørge os om hjælp en anden gang. Du er i hvert fald altid meget velkommen til at henvende dig til os.

Venlig hilsen
Martin

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min hustru skrev en mail til en…mail til bo-vest

Min hustru skrev en mail til en navngiven person hos bo-vest d. 12-1-23. med spørgsmål omkring vores renovering. Nu d. 27-2-23 har vi ikke fået noget svar ikke engang kvittering for modtagelse af mailen. Det er en udbredt opfattelse hos de beboer jeg taler med her i solhusene at blive mødt med en mur af tavshed eller en mur af bortforklaringer. Mig bekendt er det en del af vores husleje som betaler bo-vest medarbejderes løn.
Hilsen Sten Rendbæk, Grønneled 10, Albertslund

27. Februar 2023

Antwort von BO-VEST

Hej Sten. Det beklager vi mange gange, men hun er velkommen til at prøve at kontakte os igen på bo-vest@bo-vest.dk.

Venteliste

Jeg var ved en fejl kommet ud af ventelisten, og der blev taget rigtig godt hånd om det og den personlige betjening var i top.

6. Februar 2023

Antwort von BO-VEST

Mange tak for den positive anmeldelse. Husk at du altid er velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for vores hjælp.

Lejlighed i Albertslund

Jeg henvendte mig vedr. en lejlighed i Albertslund og jeg hurtigt tilknyttet en sagsbehandler, som har hjulpet med hele processen. Jeg fik god- og hurtig rådgivning.

19. Januar 2023

Antwort von BO-VEST

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse. Husk at du altid er velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for vores hjælp.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er virkelig skuffet....har været medlem…

Er virkelig skuffet....har været medlem af VA i over 30 år. Nu er mit medlemskab slettet pga det ikke er betalt står der når jeg logger ind. Har ingen rykker fået. Kan godt huske jeg sidste år havde fået tastet forkert beløb ind, men snakkede med dem i tlf og fik indbetalt det manglende, de sagde der nok skulle gå i orden på hjemmesiden. Og har som sagt ingen rykket fået. Skal til gengæld først indbetale til BO-VEST i 2å24. Giver ingen mening.

4. Januar 2023

Antwort von BO-VEST

Hej Anne - jeg har snakket med mine kolleger i Boliggruppen, og de vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at se, om der er gået noget galt. Hvis du ringer til os på 88 18 08 80 og spørger efter Britt, så ser vi på tingene. Vh Martin

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr