BNA Boardshop Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og virkelig god service! Jeg havde bestilt et skateboard, men allerede dagen efter ringede butikken og beklagede, at de desværre ikke havde det i den farve, jeg havde bestilt. De tilbød strak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte to sæt rulleskøjter igennem webshoppen. Helt igennem kanon service - jeg blev ringet op angående nogle tilvalg som jeg havde glemt at specificere i ordren og varen kom allerede dagen efter. De... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg aflagde en ordre inden angivet tid for afsendelse samme dag, men pakken blev ikke sendt som anvist. Spurgte herefter på mail om jeg skulle undlade at afhente da jeg så ikke ville få brug for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været i butikken i industri kvarteret i Hillerød flere gange. Det er som at træde ind i Aladdins hule: Der er smart Street wear, Skate boards, Rulleskøjter, kasketter, sko, skiudstyr... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Skateboardgeschäft
  2. Skateshop
  3. Snowboardgeschäft
  4. Geschäft für Streetwear
  5. Wintersportgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Skateboard, Longboard, Rulleskøjter, Scooters, Ski, Snowboard, Streetwear, Caps, Sneakers, Accessories og alt i Gear. BNA er din actionsport butik i Hillerød

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

106 Bewertungen

Alle Bewertungen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig sikker levering og et produkt…

Hurtig sikker levering og et produkt præcis som det man har bestilt.👍

9. Mai 2025

Hej Brian
Vi er naturligvis glade for at du finder vores levering og produkter som du ønsker, men undrer os derfor lidt over at du kun har givet os 4 stjerner?

Kanon oplevelse

Hurtig levering, og rigtig fedt produkt!
Glæder mig til, at give det til min kæreste på hans fødselsdag. 🤘

3. April 2025

Hej Belinda
Tak for din tilbagemelding - det er vi naturligvis kanon glade for. Håber din kæreste fik glæde af produktet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og leveret til tiden

God pris og leveret til tiden, jeg er klar på at prøve dem igen

3. April 2025

Hej Jørgen
Vi glæder os på dine vegne, og er klar til at levere til dig igen

Hurtig levering

Hurtig levering, dejligt materiale!

4. April 2025

Hej Danny
Vi er glade for at du syntes om vores levering og produkter :-)

Fede varer

Fede varer. Hurtig levering

6. März 2025

Hej M Sonne
Tak for din anmeldelse, som vi er super glade for

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb dine ting et andet sted hvis du kan.

Mildest talt elendig oplevelse. Giver kun én stjerne fordi man ikke kan give nul. Og jeg skriver ellers aldrig dårlige anmeldelser.

17. Sept 2024 købte jeg et surfboard til 7.248 kr. inklusiv. fragt. Der var en skade på boardet som var opstået under fragt - boardet blev sendt retur. Idag den 26. Feb 2025 - altså ca. 5 måneder senere - har jeg hverken modtaget nyt board eller fået pengene retur. Selv efter gentagne opfølgninger og rykkere fra min side og "de er på vej" beskeder fra ejeren Niels. Håber vi kan blive enige om, at 7.248 kr. er mange penge at have svævende et sted.

Selv efter at have sendt en påkravsskrivelse her i Februar jvf. inkassolovens §10 med 10 dages frist til at betale mig mine penge tilbage, hører jeg intet - og har ikke fået min penge.

Nu bliver sagen overdraget til fogedretten, som inddriver pengene for mig. Med tilskrevne omkostninger. Fuldstændig absurd at BNA og Niels vælger at lade det komme dertil.

Mit råd til dig som potentiel kunde:
Køb dine ting et andet sted hvis du kan - eller bed til at du ikke skal returnere noget eller bede om pengene retur. Kan se på anmeldelserne, at der er flere der har stået i samme situation som mig.

26. Februar 2025

Burton Snowboard Bindinger

De nye click Burton bindinger fungerede perfekt

13. Januar 2025

Hej Niels Erik
Det er vi naturligvis superglade for at høre. ring eller skriv hvis du har spørgsmål eller andre behov.

Super god service

Super god service! Kan klart anbefales.

17. Januar 2025

Hej Andreas
Tak for rosen - det er vi naturligvis superglade for. Du er altid velkommen også bare med spørgsmål!

Venlig, kompentent og imødekommende

Meget venlig, kompentent og imødekommende service.

15. Januar 2025

Hej Jens
Tak for din kommentar - det er vi naturligvis stolte af, og gør et stort nummer ud af at yde god og kompetent service.

Mega god service

Jeg købte for halvandet år siden en Dryrobe, og den er nu her gået i stykker i lynlåsen. jeg skrev til dem, og fik af vide jeg bare kunne sende den tilbage, så sendte de en ny i samme model og samme størrelse!
Mega god service! Vil bestemt anbefale at købe herfra!!!

18. Dezember 2024

Hej Signe
Det er vi glade for at kunne hjælpe i nødens stund.

God hurtig service

God hurtig service og svar på e-mail, havde bestilt forkerte størrelser og samme dag de ha de det, har de sendt nyt retur så jeg kan nå at have det til min søns fødselsdag . Kommer altid igen hvor der er god service og fair priser . Så her Blir der også købt julegaver

8. November 2024

Hej Saschamaria

Vi gør alt der står i vores magt, for at hjælpe i sådanne tilfælde og er glade for at du også har oplevet det sådan.

Hvis du skriver til os på mail, så gør vi dig til VIP kunde, hvor du kan opnå ekstra rabat på julegaverne :-)

Helt FANTASTISK service!

Helt FANTASTISK service og virkelig gode produkter i SUPER kvalitet :-)
Og super hurtig svartid på henvendelser.

2. Oktober 2024

Hej Tina
Vi er super glade for at du har følt dig godt behandlet og synes godt om vores produktsortiment.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr