Bmrstore.com Bewertungen

4.7

Produkterna håller va de lovar! riktigt bra kvalité och goda smaker. har kört med 4CE pwo innan träning ett tag nu och jag märker stor skillnad på min energi. Kan träna tungt och hårt i 2 timmar u... Mehr ansehen

Hej Allting är underbar när det gäller kvalité Men det som stör mig är leverantörer som DHL hade levarerat på annat ort och jag tyckte att det var besvärligt åka bil med en bebis för att hämta en... Mehr ansehen

Inga problem att shoppa, men om man råkar göra en order fel och behöver radera eller ändra den i efterhand så går inte det, då får man kontakta dem för att ta bort den gamla ordern och kapa en ny. S... Mehr ansehen

BMRs produkter är av högsta klass (femstjärniga), inte minst smaken som är viktig i längden. Första gången jag beställde var leveranstiden inte bra, men övriga gånger jag beställt har även leveransern... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BMR Sports Nutrition är en tillverkare skapat ur hårt tränande kvalitetsmedvetna atleters behov efter högkvalitativa kosttillskottsprodukter. Företaget utvecklades i samarbete med idrottare, forskare, och ett tillverkningsteam med lång erfarenhet inom branschen för att hjälpa idrottare att prestera bättre, återhämta sig snabbare och effektivare nå sina mål. BMR står för kvalitet baserade på vetenskaplig forskning och idrottares egna erfarenheter.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snabb leverans

Efter 2dgr så kunde jag hämta pkt. Otroligt snabb leverans. Nu får vi se om pulvret ger underverk.

24. April 2016

Snabb leverans

Snabb leverans dock levererades det på ett hämtställe längre ifrån mitt vanliga hämtställe.

16. April 2016

T-shirt och CLA

T-shirt den rosa var super snygg och satt riktigt bra. Perfekt när man ska köra ben ❤ och CLA jätte bra produkt ☺

2. April 2016

Tack för snabb lev. och grymma produkter

Väldigt snabb leverans, kvalitetsprodukter för rätt pris. Var 8år sen jag tränade och att köpa kosttillskott var en djungel då samt att man fick ta sig till en butik för frakten var rätt hög med tanke på studentekonomin man hade. Men säger bara WOW, supernöjd med BMR! Både hanteringen av min beställning samt deras produkter. Kommer definitivt att handla här igen.

15. März 2016

inga större konstigheter

Skulle vara tacksamt om man kan redigera eller ta bort en lagd order innan den hunnit processas (samlas ihop och skickas).

13. März 2016