B-Mind Bewertungen 44

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De afgelopen 3 dagen bij de blue belt training waren voor mij heel erg leerzaam op persoonlijk vlak en op professioneel vlak. Persoonlijk veel geleerd over hoe ik omga met uitdagingen door in het ijsb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de opleiding tot Koudencoach als ontzettend leuk en leerzaam ervaren. Tijdens de opleiding heb ik veel nieuwe kennis opgedaan en ben ik echt uit mijn comfortzone gestapt maar altijd in een v... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De opleiding koude coach is een fijne training om te volgen waarbij er een goede combinatie is tussen theorie en praktijk. Eerst zelf ervaren wat je graag als coach wilt doorgeven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Yellow Belt opleiding van B-Mind is een zeer verruimende ervaring geweest: fijne lesdagen en een programma van theorie en praktijk waar veel kennis en ervaring achter schuilt. De door Jerome W. o... Mehr ansehen

1. Schulungszentrum
  2. Handelsschule

Vom Unternehmen geschrieben

Geluk, groei, energie en balans in je leven. Dat willen we allemaal, toch? Het begint met een goede mentale en fysieke gezondheid, geloven we bij B-Mind. Onze trainingen en opleidingen gericht op vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning zorgen ervoor, dat jij hierin belangrijke stappen zet. Ons brede aanbod heeft een wetenschappelijke basis, is van hoge kwaliteit, up-to-date en toegankelijk voor iedereen. Of je nu meer energie, een hogere weerstand of fysiek herstel wil realiseren, of je nu minder stress, een positieve mindset of meer balans in je leven wil brengen: met B-Mind kies je voor blijvende verandering. MAKE THAT CHANGE!

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ervaringsgericht

Heel ervaringsgerichte cursusdag, direct toepasbare technieken. Fijne trainer en prettige cursusruimte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In de de workshop stressrelease methode…

In de de workshop stressrelease methode heb ik fijne oefeningen meegekregen die ik elke ochtend de komende 30 dagen mee ga nemen om de dag rustig te beginnen. Jerome weet een fijne, veilige sfeer te creëren zodat je de oefeningen op je gemak tot je kan nemen.

Een aanrader

Fijne locatie, duidelijk en praktische training in een veilige setting. Zeker een aanrader!

Een super waardevolle opleiding

Een super waardevolle opleiding, die je meeneemt op reis door je lichaam van adem en de fysiologische verbouwingen die je leven totaal positief laat veranderen. Voor altijd dankbaar dat ik de adem opleiding bij Jerome heb gekozen. Ontzettend fijne docent die iedereen ziet in zijn echte zijn.

13. März 2026

Duidelijk en helpend

Leuke training met heel veel interessante informatie over hoe ademhaling werkt en wat het in je lijf doet. En natuurlijk hoe je hiermee kunt trainen.

13. März 2026

B-Mind Leefstijl Coach Opleiding

B-Mind Leefstijl Coach Opleiding

Echt een aanrader, ik heb zoveel geleerd. Elke pijler heeft weer nieuwe inzichten gegeven. Door het te integreren in je leven, niet tijdelijk, maar echt als leefstijl, zie ik dat ik stap voor stap vooruit ga. Nu in eerste instantie voor mijzelf, maar ik hoop in de toekomst hier ook heel veel mensen mee te mogen helpen, want deze aanpak maakt echt een verschil.

En dit alles met een fantastische groep onder leiding van Jerome, die heel veel kennis en kunde heeft over deze pijlers.

Prachtige waardevolle opleiding

Ik heb enorm genoten van de leefstijlcoach opleiding bij BMIND.
De opleiding biedt prachtige, direct toepasbare kennis en werkt met een sterke, doordachte methodiek. Jerome Wehrens is zeer bekwaam en inspirerend, en de groep bestond uit mooie, betrokken mensen waardoor er een fijne en veilige leeromgeving ontstond.
Een waardevolle en inspirerende ervaring die ik iedereen kan aanraden!

Leefstijl coach

De opleiding leefstijl coach was heel mooi om te volgen. Voor mijn eigen proces, maar uiteindelijk met het doel om het ook in de praktijk uit te kunnen dragen. We hebben 7 pijlers mogen leren met diepgang, waarbij de huddle meer informatie gaf en fijn was om te gebruiken als naslagwerk. Hele fijne groep waarbij je echt leert van elkaar. Jerome heeft me geleerd dat niet altijd alles via planning hoeft te lopen en het alsnog goedkomt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Be the architect en neem de regie over je leven

Ik volgde de opleiding leefstijlcoach bij Jerome. Wat een waardevolle journey! Het gaf me de nodige inzichten en handvaten om de volledige regie over mijn leven te nemen. En dit aan de hand van pijlers waaronder beweging, adem, mind, hormonen en niet te vergeten de prachtige momenten in het ijsbad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Blue Belt opleiding bij b-mind was…

De Blue Belt opleiding bij b-mind was voor mij een waardevolle en professionele ervaring. Wat eruit springt, is de sterke focus op veiligheid binnen de groep, naast alle technieken en kennis die je nodig hebt als koude-coach.

Er is veel aandacht voor fysiologie, ademhaling en het zorgvuldig begeleiden van deelnemers in hun proces. Theorie en praktijk sluiten goed op elkaar aan, waardoor je met vertrouwen leert werken.

Een stevige basis voor iedereen die serieus en verantwoord als koude-coach aan de slag wil.

Robert

13. Februar 2026

Leefstijlcoachopleiding

Leefstijlcoachopleiding
1 jaar geleden was ik mezelf een beetje kwijt geraakt en mede door het intakegesprek met Jerome werd ik geraakt door deze opleiding. Deze opleiding raakt alles aan om jezelf weer te herkennen. Enorm waardevol!
Zo dankbaar dat ik gekozen heb voor deze opleiding. Jerome geeft je ruimte wanneer je het nodig hebt, raakt emoties aan, geeft veiligheid, humor, heel veel kennis en heel veel enthousiasme. Deze opleiding heeft mij veel inzichten gegeven, een stevig fundament om verder te groeien.

12. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij de keuze van ademhalingsopleidingen…

Bij de keuze van ademhalingsopleidingen heb ik erg getwijfeld welke opleider ik moest kiezen. Het persoonlijke contact van B-Mind trok me over de streep. De Ademcoach Opleiding Yellow Belt zit goed in elkaar en voor mij een krachtige en hele waardevolle opleiding gebleken. Mijn intentie was om de opleiding te volgen voor mijn cliënten maar vanaf de eerste les bleek al dat ik deze opleiding net zozeer voor mezelf volg. Ik heb geleerd hoe ademhaling mijn kompas kan zijn. Door de ademmatrix die onderdeel is van de opleiding heb ik nu tevens ademtools leren toepassen waarmee ik een heel breed scala van cliënten goed kan ondersteunen. Jullie gaan we zeker terugzien bij de Orange Belt!

19. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a very positive experience with…

I had a very positive experience with B-Mind and would like to share this review.
From the beginning, I felt supported and taken seriously. The commmunication was clear, professional and friendly, which gave me confidence.
What really stood out was the strong knowledge and expertise. The guidance was throughtful, effective and made a real difference for me.
I appreciate the care, attention and expertise shown throughout mij experience. Ik would definitely recommend B-Mind to others who are looking for reliable and professional support!
Kind regards Ellen

9. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Orange Belt Trauma Release opleiding…

De Orange Belt Trauma Release opleiding is een waardevolle toevoeging na de yellow belt. Het heeft mij veel inzicht gegeven in hoe trauma zich in het lichaam vastzet, op wat voor manieren ons lichaam kan reageren op trauma en hoe je dit op een veilige manier kunt reguleren. De combinatie van duidelijke theorie en praktijk maakt de opleiding erg waardevol. De begeleiding is professioneel, veilig en respectvol. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in trauma, lichaamsgericht werken en persoonlijke ontwikkeling.

7. Februar 2026

Ademhaling en Nervus Vagus

Waardevol om te ervaren hoe je het lichaam zo snel via de Nervus Vagus stimulatie in de rust komt. Kundige trainer met veel kennis van ademhaling.

6. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr