BM Gulvservice  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en kundeservice i særklasse. De er utroligt dygtige, kompetente og hurtige til at svare. Når man skriver til dem på mail, får man som regel svar inden for en time. De beder om ens tel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige og hurtige gulvslibere - kom til tiden og prisen var god. De overtog en sag en anden guivsliber ikke kunne magte. 5 x stjerner herfra 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en virkelig god oplevelse efter at have haft et andet gulvfirma ude, der mildest talt havde lavet et forfærdeligt stykke arbejde. Bm gulvservice var lydhøre og interesserede i hvad vi godt ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opgaven blev udført få dage efter bestilling. Resultatet var smukke gulve der blev præcis som vi ønskede. Prisen var også fair. De varmeste anbefalinger herfra.

1. Schleif- und Polierservice für Fußböden
  2. Fußbodenaufbereitung
  3. Fachhandel für Bodenbeläge
  4. Holzfußboden-Reparaturservice

Vom Unternehmen geschrieben

Hos BM Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i København, Ballerup og hele Danmark med fokus på kvalitet, præcision og lang holdbarhed. Gennem tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at vi forstår dine behov og leverer et resultat, der matcher dine forventninger – og ofte overgår dem. Vores mål er at skabe smukke, slidstærke trægulve, der kombinerer håndværk, erfaring og høj kvalitet.

Hervorragend

Alle Bewertungen

133 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gulvene ser helt nye ud

Gulvene ser helt nye ud – olien har givet dem en virkelig flot, varm glød, og det er tydeligt, at der er blevet lagt tid og omhu i arbejdet. Det er bare rart at opleve håndværkere, der både er dygtige og pålidelige. Kan klart anbefales!

3. August 2025

Antwort von BM Gulvservice

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med resultatet og med den service, vi har leveret. Vi lægger stor vægt på kvalitet, punktlighed og god kommunikation – så det betyder meget for os, når det bliver værdsat. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp til gulve i fremtiden. De bedste hilsner Batric BM Gulvservice – Professionel gulvservice med fokus på kvalitet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kommunikation og flot arbejde!

Patrick og hans team er super dygtige. Jeg er meget tilfreds med deres ekspertise, hurtige eksekvering og flotte resultater.

1. August 2025

Venlig og saglig service

Venlig og saglig service. Var hurtige til at sende os et godt tilbud, og mødte op til aftalt tid. Vil gerne kontakte dem igen i fremtiden.

29. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot og professionelt arbejde.

Flot og professionelt arbejde.
BM Gulvservice har forvandlet vores gamle parketgulve i to rum. Resultatet er super flot. Meget tilfreds!

28. Juli 2025

Tak til BM gulvservice

BM gulvservice har udført et flot stykke arbajde.
nu har jeg brugt dem to gange og de har lavere et flot stykke arbejde begge gange og kan anbefale dem

4. Juli 2025

Alt spillede perfekt

Super fin kommunikation. Godt tilbud. Udførsel perfekt og flot aflevering. Alle aftaler overholdt til tiden.

5. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Renovering af gammelt planke gulv i sommerhus. Vi bad om tilbud og fik et fornuftigt…

Vi bad om tilbud og fik et fornuftigt et. De kom og var flinke, hurtige og effektive. Flot udført arbejde og rent og pænt efterfølgende. Kan kun anbefales

5. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne dele min oplevelse med BM…

Jeg vil gerne dele min oplevelse med BM Gulvservice, da jeg har brugt dem til udskiftning og vedligeholdelse af trægulve i min bolig. Kommunikationen var både tydelig og venlig; de reagerede hurtigt på min forespørgsel og gav et overskueligt tilbud. Arbejdets udførelse var præcis og professionel – både slibning og lakering blev gennemført med sans for detaljen. Resultatet er et flot og slidstærkt gulv, som virkelig har forvandlet rummet.

Alt i alt en pålidelig og kvalitetsbevidst service. Kan varmt anbefales!

25. Juli 2025

Antwort von BM Gulvservice

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om resultatet på dine gulve. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. - De bedste hilsner Anastasija BM Gulvservice – Professionel gulvservice med fokus på kvalitet

Flot arbejde!

Fantastisk arbejde! Stor anbefaling herfra :D

6. Mai 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot arbejde, god service og klar kommunikation!

Jeg har netop fået slebet og lakeret mit gulv i hele lejligheden, og resultatet er simpelthen så flot – det ligner et helt nyt gulv! Super professionelt udført og med øje for detaljen.

Kommunikationen med David og teamet har været både klar, venlig og effektiv hele vejen igennem. De kom som aftalt, arbejdede hurtigt og ryddede pænt op efter sig. Jeg følte mig tryg undervejs, og alle mine spørgsmål blev besvaret med tålmodighed og ærlighed.

Alt i alt en virkelig god oplevelse – kan kun anbefales!

24. Juli 2025

Tak til BM Gulvservice

Vi fik slebet og behandlet vores gamle trægulve af dem, og resultatet overgik alle vores forventninger.
Prisen var fair og stemte fuldstændig overens med det tilbud, vi havde fået på forhånd. Ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser.

6. April 2025

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er glad for resultatet

Har fået et rigtig godt resultat på mine gulve og de var både hurtige til at komme og nåede det hele på 1 dag. Meget positivt.
Der var lige lidt miskommunikation omkring ankomsttidspunktet og det faktum at det var et andet firmanavn, jeg egentlig havde kontakten til først. Det kunne godt gøres tydeligere. Men resultat er flot :-)

21. Juli 2025

Antwort von BM Gulvservice

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om resultatet på dine gulve. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og hastigheden af arbejdet.

Vi beklager den lille misforståelse omkring ankomsttidspunktet og firmanavnet. Vi tager din feedback til os og vil arbejde på at gøre kommunikationen endnu tydeligere fremover.

Tak fordi du valgte os.

Adam

De var punktlige, effektive og meget behagelige at have med at gøre. Arbejdet blev udført med stor præcision, og gulvene ser nu helt fantastiske ud

18. Juli 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig til at svare og levede fuldstændig op til det aftalte.
De bedste anbefalinger herfra⭐️

22. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig veludført arbejde og hurtig…

Rigtig veludført arbejde og hurtig levering efter aftale.

19. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hyrede BM Gulvservice til at slibe…

Jeg hyrede BM Gulvservice til at slibe og behandle mine gamle trægulve, og det var en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.

Kommunikationen var klar og hurtig fra starten. De overholdt alle aftaler, kom til tiden og gav et overskueligt og fair tilbud. Selve arbejdet blev udført meget professionelt og effektivt – med moderne maskiner og stor præcision.

Resultatet var helt i top: Gulvene ser fantastiske ud, ridser og mærker er væk, og behandlingen er jævn og flot. Man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet og detaljerne.

Jeg satte også pris på, at de ryddede pænt op efter sig og efterlod det hele i fin stand – det er ikke alle håndværkere, der gør det.

Alt i alt en meget positiv oplevelse – både med service, kvalitet og pris. Jeg vil helt klart anbefale BM Gulvservice til andre!

2. Juli 2025

Godt håndværk - super service

Effektive, dygtige og imødekommende.
Fint arbejde m slibning og lak

21. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Patrick leverede en perfekt slibning af…

Patrick leverede en perfekt slibning af vores gulve og guidede os igennem efterbehandling :) Super godt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og til at betale

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde BM gulvservice ude for at…

Vi havde BM gulvservice ude for at slibe vores stuegulv og afhøvle vores altan. De kunne komme med kort varsel, de var var effektive, og vi er super tilfredse med resultatet. Vi er derfor meget tilfredse med deres arbejde.

– Professionel gulvservice med fokus på kvalitet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr