Jag beställde tre bilder från er som var vikta och kantstötta som låg i ett halv mosigt paket när jag hämtade ut dem. Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta. Hämtade... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hade av misstag klickat på fel mönster på en baby body när jag skickade efter ett garnpaket. Garnet var rätt. När jag frågade om jag kunde få det mönster jag tänkt mig (samma mönster men olika mönst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leveransen tog inte lång tid .mönstret o garn .lätt att läsa o förstå allt var som det stod i annons. Det var till min bästa rekommendation mycket nöjd. Mvh Anitha
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
I vår webbshop hittar du stickpaket av exklusiva Bluum-design till bebisar och barn. Här kan du välja mellan populära mönster som traktor, lamm, Bambi, elefanter, pandor, grävmaskiner, brandbilar och många fler! Vi har också några riktigt fina modeller till vuxna. I garnpaketen använder vi oftast Bluum Pure Eco Baby Wool som är ett 100 % ekologiskt ullgarn och Bluum Soft Merino Ull som är ett garn i 100 % extrafin, naturlig merinoull. Båda är från Dale garn. Sedan 2017 har vi hållit fast vid våra grundtankar: ❤️ Plaggen är lätta att sticka - till och med för nybörjare. ❤️ Mönstren är lätta att förstå och följa. ❤️ Garnet är mjukt, ekologiskt och av hög kvalitet. ❤️ Kreativa mönster som barnen tycker om och plagg som alla älskar att ha på sig.
Varför välja Bluum?
Vom Unternehmen geschrieben

- Bluum stickning erbjuder garnförpackningar med egen design till hela familjen.
- Praktiska och fina plagg som är enkla att sticka. Till vår egen design använder vi bara utvalda garner av högsta kvalitet, garn som ger naturliga, säkra plagg från hållbar produktion.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Snabb leverans,lätt följa…
Snabb leverans,lätt följa beskrivningar.färgerna snyggare än på beställningssidan.
Bra mönster och väldigt fint garn.
Leveransen tog inte lång tid .mönstret…
Bra pris
Bra pris, snabb leverans och ett mycket lättförståeligt mönster. Jag är mycket nöjd.
Allt fungerade
Leveransen fungerade. Dock blir jag trött på dessa enkäter. Det viktigaste för en bra kundupplevelse är att det finns kontaktuppgifter och att man enkelt når en mänsklig kontakt om något INTE fungerar. Det kan jag dock inte bedöma eftersom jag inte haft behovet i det här fallet.
Bra garn och roligt med deras mönster…
Bra garn och roligt med deras mönster helt perfekt.
Garn och mönster är bra
Garn och mönster är bra. Det har tagit lite längre tid att få sin beställning
Extremt lång leveranstid
Extremt lång leveranstid. Det borde framgå när man handlar hos er. Produkten är det inget fel på, tvärtom mycket god kvalitet. Den långa leveranstiden drar dock ner mitt omdöme

Antwort von Bluum
Fantastisk kvalitet på garnerna.

Antwort von Bluum
Garnet beskrivningen superbra nackdelen…
Garnet beskrivningen superbra nackdelen tog lång tid att få nästan som Kina. Annars toppen 👍
Leveransen tog völdigt lång tid
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.