bluerider.nl Bewertungen 12

2.9

2.9

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Ik had eerder de reviews moeten lezen!

Ik had eerder de reviews moeten lezen, helaas is mijn ervaring hetzelfde als die van anderen hier, 14 februari 2026 een valbeugel van Touratech besteld voor mijn GS1300 helaas nog steeds niet ontvangen en ze zijn slecht tot niet bereikbaar, op de site staat 3 tot 5 dagen levertijd. In het beging nog netjes bericht over een dubbel bestelde beugel voor de verstraler daarna wordt het stil. Na meerdere keren contact via mail en app nu eindelijk een track and trace code gekregen, maar wanneer je deze bekijkt dan is er bij de post nog steeds niets ontvangen! Kom op Blue Rider het seizoen staat weer voor de deur, ik wil ook graag buiten de deur!

2. März 2026

Geweldige service

De eigenaar van BlueRider is een geweldige techneut. Vraag en hij ziet mogelijkheden en/of oplossingen. Up to date en uitstekende kennis van de zaken waar hij zich mee bezig houdt op het gebied van motoren.

18. November 2025

Alles in orde!

Ik moet mijn vorige review gelukkig aanpassen. Artikel werd, wel met vertraging vermoedelijk door issues bij DPD, perfect geleverd. Alles top!

28. August 2025

Touratech zadel

Ik heb op 20-06-25 een zadel besteld en volgens de site was ie op voorraad en zou die binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd worden.
Nou je raad het al. Na verschillende telefoontjes,mailtjes en WhatsApp berichten heb ik hm na 7 weken nog niet. Bluerider.nl houdt je site up to date en je klanten ook. Want communicatie is niet jullie sterkste kant.

6. August 2025

Ervaring als klant is niet zo mooi als de website

Site ziet er gelikt uit, maar zeer matige respons op bestellingen. Geen reactie op mails, telefonisch nauwelijks bereikbaar en na 1,5 maand i.p.v. 3 werkdagen verkeerde en incomplete levering gekregen.
In het contact via de telefoon leek het 1 x vrij normaal te gaan qua klantvriendelijkheid, maar via whatsapp geven ze de indruk dat ze het zelf vooral irritant vinden dat er contact gezocht wordt.

Denk dat het geen hele slechte bedoelingen zijn, maar ook een stukje teveel werk tegenover een heel klein 1- of 2-manszaakje.

19. Juli 2025

Dont Trust Bluerider.nl they dont ship after payment

Wow, I cant believe I am the first to post about this company.
I bough a product on line from Bluerider a couple of weeks ago and was told after payment that it was shipped the next day.
After a week waiting and no delivery from DPD here in the Netherlands I decided to email the company.
The responce was normal and they said they would look into it, Later without any further email I was traveling and decided to change the addres for deliver to a Pickup location I know close to my Home. I have been emailing BlueRider.nl and all I get is attitude and carcasum from.
Update. I called Bluerider and got the same attitude they are not interested in helping a customer or offering some kind of solution.
These online retailers need to wake up and consider the fact we all have a voice and are not afraide to call them out when they act like this.

15. April 2025

Uitstekende ervaring! Ik raad aan !

Het bestelde artikel was op voorraad, twee dagen na bestelling ontvangen. Het blijkt dat het ontvangen artikel niet het bestelde was. Ik heb contact opgenomen met Bluerider, die zeer snel reageerde en direct het juiste artikel opstuurde. Na twee dagen ontvangen, perfecte staat. Dank aan hen voor de snelle oplossing van het probleem, het reactievermogen, de vriendelijkheid en de kwaliteit van de dienstverlening, goed gedaan!

12. Oktober 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen