Har haft ondt i knæ i over længere…
Har haft ondt i knæ i over længere periode og jeg har virkelig kunne mærke forskel, fra da jeg er begyndt, med at få laser og ligge i magneten, så det kan varmt anbefales.
Efter to diskusprolapser i ryggen og syv måneders seriøs lægehenvist genoptræning uden synderlig effekt - endte jeg hos Bloomtreatment! Efter få behandlinger med ELF-magnetterapi hos Kristoffer hos Bloomtreatment fik jeg min smidighed og nattesøvn tilbage. De daglige smerter er gået fra styrke ti til styrke to - og kan klares med håndkøbsmedicin. Jeg havde absolut ingen fidus til konceptet - men det VIRKER - og jeg er FAN!
God behandling og altid super god service!

Antwort von Bloomtreatment
Der blev kørt en kampagne, som skabte kontakten. Dette specifikke tilbud var der desværre ikke styr på, så jeg blev solgt et andet - og også forsøgt solgt en tredje behandling. Det virker ikke særligt troværdigt. Jeg fik desværre heller ingen effekt ud af det. Lidt bedre solgt end kommunikeret. Da jeg forklarede misforståelsen, var der ingen selvindsigt i, at det måske ikke var gået helt efter bogen. Blev efterfølgende tilbudt det oprindelige, men for sent.
Svar: Hvilken kampagne skrev jeg mig så op til?

Antwort von Bloomtreatment
PRØV DET! Det er en rigtig god investering i din krops velbefindende og din livskvalitet. Kristoffer har ALTID hjulpet mig med mine skader. Om det er svangsenebetændelse, skinnebensbetændelse, en dårlig skulder og senest en slem diskusprolaps.
I mange år har Kristoffer masseret mig og nu har både laser- og magnetbehandlingerne hjulpet mig på benene igen og inden længe er jeg klar i løbeskoene igen!
PRØV DET.
Meget kompetent behandling. Flot sted. Kristoffer er rigtig dygtig.
Jeg har fået behandling for både smerter ved skulderbladet og slidgigt i kæbeleddet, og jeg har oplevet en markant forbedring. Jeg har tidligere prøvet både fysioterapi, akupunktur og kiropraktik af forskellige omgange, men intet har hjulpet som at få laser- og magnetbehandling!
Stor stor anbefaling herfra!
Meget professionel behandling, Kristoffer er ret sød og hjælpsom.
I god hænder fra den første behandling
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.