De bloemen moesten in de kamer van het ziekenhuis afgeleverd worden, maar zijn hier niet afgegeven. Hierdoor heeft mijn inmiddels niet meer jarige vriend de bloemen nog steeds niet ontvangen. Duur zin... Mehr ansehen
Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... Mehr ansehen
Er was iets mis gegaan met mijn levering(achteraf bleek ik de verkeerde postcode te hebben ingevuld) en na een appje hebben ze direct aangeboden het opnieuw te sturen op hun kosten. Super! Dankjewel@B... Mehr ansehen
Ik ben niet zo van via internet iets versturen, maar heb deze keer de stap genomen en het is me goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending en zover ik het heb vernomen is de ze... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!
Hoofdweg 133, 1424 PE, De Kwakel (NH), Niederlande
- 085-9020402
- support@bloomgift.nl
- bloomgift.nl
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Makkelijke site om te bestellen
Makkelijke site om te bestellen
Op de hoogte gehouden wanneer pakketje ontvangen word

Waardeloos
Waardeloos. Op tijd een bestelling gedaan om op Valentijnsdag rozen te laten bezorgen, maar helaas...de levering kon niet plaatsvinden. De eerstvolgende werkdag zal het worden bezorgd. De dois met rozen zou in de brievenbus passen. Nog steeds een lege bruevenbus.
Wel geld afgeschreven van mijn rekening maar niets leveren.
Dat is makkelijk geld verdienen op deze manier.
Ik had beter een bosje rozen uit winkel kunnen halen.

Geweldige levering
Makkelijk te bestellen , op tijd geleverd en kwaliteit lijkt prima ( nog niet te beoordelen na 1 dag hoe lang ze blijven ) maar zien er geweldig uit in deze ik hou van je doks

Antwort von BloomGift
Helaas niet van kunnen genieten door te…
Helaas niet van kunnen genieten door te laate bezorging. Tulpen waren ook heel slap.
Misschien niet direct de schuld van BloomGift maar toch jammer.

Perfect
Hele snelle levering.
Netjes verzorgd zag er goed uit .
Helaas geen track en trace gehad maar wel binnen 24 uur bezorgd

Antwort von BloomGift
Het was de eerste keer dat ik een…
Het was de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan
Volgens de ontvanger ,was het een mooi verse bos
Rozen.

Antwort von BloomGift
Nog steeds niet geleverd 3 dagen verder…
Nog steeds niet geleverd 3 dagen verder inmiddels en nog niks .. vindt ik erg knap als het om rozen gaan .

Makkelijke site
Makkelijke site, makkelijk te bestellen, wordt ook de hoogte gehouden door postnl
De ontvanger was erg verrast en vond het boeket mooi, de kaart was ook leuk

Antwort von BloomGift
goede snelle levering echt heel mooi…
goede snelle levering echt heel mooi verpakt
tevreden

Antwort von BloomGift
bloementaart werd als mooi gezien, weer eens wat anders als een bos bloemen
Tijdblok had wel eerder zichtbaar mogen zijn en ook dus de tijd dat het bezorgd werd.
Maar de bloementaart werd als mooi gezien, weer eens wat anders als een bos bloemen en ik heb iemand heel blij gemaakt die 80 jaar heeft behaald!

Niks bezorgd!!!
Op tijd brievenbusbloemen besteld voor mijn moeder die 80 werd!
Er is gewoon NIETS BEZORGD!!!
Schandalig, wat een afgang, ik lees hier dat dit heel vaak gebeurt, dit is toch wel heel triest.
Bestel hier nooit meer!!!
Het pakket is ook niet ontvangen door de bezorgdienst, heel SLECHT 😡

Antwort von BloomGift
Bloemen voor in de brievenbus besteld…
Bloemen voor in de brievenbus besteld voor 97 jarige, zijn naar postpakket punt gebracht. Dat was absoluut niet de bedoeling.

Antwort von BloomGift
Makkelijk te bestellen, goede lrijs
Makkelijk te bestellen, leuke keuzes, goede prijs. De ballon was alleen niet heel.goed opgeblazen.

Zeer slechte service – onacceptabel
Mijn bestelling zou op de 23e bezorgd worden. Het ging om twee aparte dozen: bloemen en een ballon. Ik had netjes aangegeven dat het pakket eventueel bij de buren mocht worden afgegeven als mevrouw niet thuis zou zijn.
Wat blijkt? De bezorger heeft alles gewoon onderin de galerij achtergelaten. Ze zijn niet eens boven geweest en mevrouw was niet thuis. Het pakket is dus zomaar ergens gedropt, op een plek waar iedereen het kan meenemen, zonder toezicht en zonder mijn toestemming.
Ik had zelfs nog een alternatief adres opgegeven dat direct naast het eerste adres ligt, maar daar is helemaal geen gebruik van gemaakt. En dat terwijl ik €15 heb betaald voor de verzending. Dat vind ik echt buitengewoon belachelijk.
Daarnaast is de helft van mijn bestelling verdwenen. Mevrouw heeft alleen de doos met bloemen ontvangen; de doos met de ballon is spoorloos.
Dit is onprofessioneel en onacceptabel. Ik wil dat dit zo snel mogelijk wordt rechtgezet. Zo ga je niet met bestellingen van klanten om.

Ontvang wat je besteld
Precies dat ontvangen , wat ik besteld heb , heel fijn .

Een zeer tevreden klant
Bestelling op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger/ goed verpakt/ en boven verwachting een lief boeketje plus een gift/ voor het eerst bij bloomGift besteld en dat gaat zeker meerdere keren gebeuren!
Zeer tevreden👍

Antwort von BloomGift
Maatje palm klein uitgevallen.…
Ik had een Kentiapalm besteld in een pot van 21 diameter en een hoogte van ca. 120cm. De potmaat was 16/17 diam., de planthoogte 80 cm. Voor dezelfde prijs als de grotere plant natuurlijk, ik had nl al betaald. Na mijn klacht bjj BloomGift ontving ik een excuus met uitgebreide uitleg waarom de bestelling mis was gegaan en een aanbod tot herstel! En dat niet met de gebruikelijke robot, maar in een persoonlijk telefoongesprek! Ondanks de aanvankelijk grote teleurstelling over de verkeerde levering, CHAPEAU voor BloomGift voor het snel reageren op mijn klacht en het bieden van een redelijke oplossing!!

Plantje besteld
Plantje besteld , maar niets van u of de ontvanger vernomen .
Geen track en trace niets.
Hopelijk komt het cadeau alsnog .

Antwort von BloomGift
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.