Unternehmen hat geantwortet
Fick en bukett som till 70 % bestod av gröna blad.. Det såg inte ens ut som en bukett utan som typ en nypa ogräs. Aldrig fått en liknande bukett av andra blomföretag någonsin... Hela deras koncept byg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Blomverket erbjuder unika blombud och blomprenumerationer som går utöver det vanliga klassiska förmedlingstjänsterna. Varje bukett skapas med omsorg och levereras i en exklusiv blombox som gör att blommorna håller sig fräscha längre. Varje bukett är inslagen i lyxigt omslagspapper och sidenband, vilket ger våra kunder en lyxig och unik upplevelse. Vi levererar blombud i hela Sverige, från Kristianstad i söder till Umeå i norr. Vi strävar efter att ge bästa möjliga kundservice och vårt team är alltid tillgängligt för att hjälpa våra kunder med sina frågor och önskemål .Vi strävar efter att ge bästa möjliga kundservice och erbjuder en 100%-nöjd kundgaranti. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din beställning, kontakta oss så ser vi till att lösa det. Blomverket är inte bara en online-service som erbjuder blombud och blomprenumerationer. Vi är också ett team av passionerade och erfarna florister som brinner för att skapa unika och trendiga buketter. Skicka blommor online från Blomverket idag och låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd upplevelse för dig själv eller någon annan du tycker om. Eller besök vår butik i Köping östra Långgatan 2 Där kan du handla direkt vår fantastiska Snittblomskyl, krukväxter och inredning från bland annat Ernst, tell me more och DBKD
Östra Långgatan 2, 731 32, Köping, Schweden
- 02211017
- info@blomverket.se
- blomverket.se
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Otroliga buketter
Otroliga buketter, håller så länge.
Jättemysig butik med proffsig personal som alltid hjälper till med presenter och buketter till alla tillfällen. Gjorde även min fantastiska brudbukett för några år sedan.
Bästa butiken med bästa buketterna
Bästa butiken med bästa buketterna, toppen personal! Recommend Recommend
Perfekt vackert proffsigt
Perfekt vackert proffsigt! Men
Fin butik med bra personal som vet vad…
Fin butik med bra personal som vet vad mannen ska köpa till frugan

Köpings bästa blomsterhandel
Min go-to butik för vackra buketter och små presenter. Köpt både brudbukett och många fredagsbuketter och alltid fått bra service med att plocka ihop något vackert. Man blir glad av den hjälpsamma och härliga stämningen i butiken!

Top ervaring
Top ervaring!
Ik heb een boeket besteld voor een goede vriendin in Zweden. Ze was er heel erg blij mee. Zeker voor herhaling vatbaar! Snelle service, goede prijs en bovenal hele mooie kwaliteit bloemen.

Antwort von blomverket.se
Fixar alltid såå fina buketter
Fixar alltid såå fina buketter o man möts av trevligt bemötande. Blev en jättefin tulpanbukett i fredags

Jättefina blommor som vanligt
Jättefina blommor som vanligt . Buketterna håller sig oftast 2 veckor. Jättenöjd

En inspirerande butik
En inspirerande butik med genomtänkta sortiment och kompetent personal.

Finaste butiken!!
Så himla fin butik i centrala Köping! Mycket personligt utvalda snittblommor, krukväxter, krukor och annan inredning. Superbra service och trevlig personal!

Bra bemötande
Bra bemötande. Fantastisk service. Lyhörd om vad kunderna vill ha.

Antwort von blomverket.se
Färskt, hållbart med god service
Jag har bara upplevt färska hållbara buketter, krukodlat o utomhusväxter från Blomverket. Min julaftonsbukett höll sig i över en månad, den stod visserligen svalt men även inomhusbuketter har stått stiliga över förväntad tid. Färska, kvalitetsprodukter med sjukt trevlig personal.
Fantastisk upplevelse
Fantastiskt fin leverans! Blommorna höll väldigt bra och var precis lika fina som utlovat. Snabb och smidig leverans samt ett trevligt och personligt bemötande som verkligen gjorde skillnad. Rekommenderas varmt!
Bra bemötande och superfin bukett 💐
Bra bemötande och superfin bukett 💐
Helt fantastisk personal som arbetar på…
Helt fantastisk personal som arbetar på Blomverket! Så otroligt hjälpsamma med gröna fingrar ut i fingerspetsen. Dom har en kreativitet utan dess like och får buketter att se ut som mästerverk. Så ta chansen gå dit eller beställ man blir inte besviken// MVH Blomman🌺
Kan tyvärr ej rekommendera
Har nu vid tre leveranser fått slokna blommor, knäckta stjälkar och överlag inte hållbara buketter. För över 500 kr förväntar jag mig mycket mer.

Antwort von blomverket.se
Snabb leverans men väldigt liten…
Snabb leverans men väldigt liten bukett med mest grönt! Inte värt pengarna .
Tråkigt ,

Antwort von blomverket.se
Blomman levererades på fel dag
Blomman levererades på fel dag, ingen information. Chatten är jämt stängd under denna period.
Försökte sedan avsluta prenumerationen men får inget svar, blomma skickas utan min vetskap får sedan faktura. Beställ inte härifrån.
Smidig leverans till dörren men fattig bukett
Smidig leverans till dörren. Betalat för den klassiska buketten men såg ut väldigt nätt. Lever inte upp till bilderna på hemsidan Om hur det ska se ut.

Antwort von blomverket.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.