Prachtige boeketten en elke keer anders. Heel goed ingepakt. Waarom ik geen abonnement neem door bezorging van PostNl. Boeketten komen wel 3 tot 4 dagen later aan, waardoor het boeket gemiddeld na 3 d... Mehr ansehen
Super mooie en verse boeketten. Netjes verpakt en verzonden met handige natte vaatdoekjes, welke ook daarna nog goed bruikbaar zijn. Goede en snelle service bij vragen.
Het bloemenabonnement was echt super! Elke keer weer een verassing en een feestje om uit te pakken. Alle boeketten waren met veel zorg samengesteld en waren prachtig! Ik kreeg om de week een nieuwe bo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ik lees hier telkens wisselende boeketten Dat is niet mijn ervaring heb een tijdje mijn abonnement stil gelegd omdat ik teleurgesteld was met tijd dat je pioenen kon bestellen nou dat viel tegen de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis of om cadeau te geven met de scherpste prijs! Direct van de teler, verser, duurzamer en betaalbaarder! Een cadeautje voor jezelf! Elke keer weer een verrassend ontwerp. Bezorging in heel Nederland! Vanaf slechts €17,95. Zo bespaar je al snel meer dan 100 euro per jaar.
Niederlande
- support@bloemenvandeteler.nl
- bloemenvandeteler.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Heerlijk vrolijk boeket
Het vorige week ontvangen boeket is gewoon prachtig. De vrolijke kleuren zijn zo mooi op elkaar afgestemd, ik word telkens blij als ik thuiskom. Bloemen van de teler, ik ben grote fan. Elke twee weken een klein feestje in mijn hoofd met de verrassende combinaties....
Prachtig boeket bezorgd bij mij
Prachtig boeket bezorgd bij mij, mooie vaas ook. Lekkere kleuren bij mijn intereur
Ik zal dit bedrijf niet aanbevelen.
Ik zal dit bedrijf niet aanbevelen.
Wij hebben al meermaals te maken gehad met problematiek welke steeds deels werd opgelost. Anderzijds komt er elke keer weer een nieuw probleem bij.
Andere verwachting
Voor mijn verjaardag kreeg ik een abonnement van 4x een bos bloemen van de teler cadeau.
Dat is niet naar verwachting geweest.
De vriendelijke klantenservice heeft haar best gedaan om tot een bevredigende oplossing te komen. Die ervaring was dan weer wel prettig.
Teleurstelling
Sinds februari 2024 ontvang ik elke twee weken een boeket (kost €24,95)
Voor dit bedrag had ik wel meer verwacht. Meerdere keren ben ik teleurgesteld over de kwaliteit van de bloemen,er zitten altijd bloemen tussen die kapot / verlept zijn en die je dus meteen kunt weggooien.
Het boeket word altijd opgevuld met goedkope takken die er niet uit zien.
Ik heb hier over twee keer contact op genomen met de klantenservice en kreeg een korting aangeboden en een gratis bos bloemen. De oplossing is fijn maar toch voelt het elke keer weer als weggooit geld.
Daarom ook besloten om mijn abonnement op te zeggen.
Top bloemisten
Mooie bossen bloemen die ook nog eens bezorgd worden .
Elke keer weer blij mee 🤩
Moeilijk contact te krijgen met klantenservice
Ik heb een abonnement afgesloten als cadeautje. Eerste bloemen zijn niet bezorgd. Geen telefoonnummer om te bellen. Dus mail gestuurd en terugbelverzoek via de site ingediend. Dan moet je 2 dagen wachten op een reactie (nog 3,5 uur te gaan). Weinig klantgericht, vooral ook omdat de ontvanger nu zonder bloemen zit....
Update 13 april: hou de spambox in de gaten, daar kwamen alle berichten binnen..bloemen zijn bezorgd.

Lastig om op te zeggen
Onmogelijk om op te zeggen op website.
Via de mail was het wel eenvoudig

Antwort von Bloemenvandeteler
De bloemen op zich zijn redelijk
De bloemen op zich zijn redelijk . Vandaag voor de 3ex mijn boeket ontvangen is al n week onderweg. De bloemen zijn al verdroogd. kan ze weg gooien.
Erg jammer. Ik ben mijn abonnement opgezegd. Wellicht n andere verzend methode gaan proberen.

Antwort von Bloemenvandeteler
Onmogelijk om op te zeggen
Onmogelijk om op te zeggen, in tegenstelling tot vermelding op website dat er een knop opzeggen in account zou zitten. Die zit er niet en de klantenservice, die overigens telefonisch niet te bereiken is, reageert hier niet op en heeft mijn opzegging ook niet verwerkt. Patricia reageert niet meer. Avoid at al costs. Je zit er aan vast mensen!

Cadeautje voor jezelf
Ik heb een abonnement voor het kleinste veldboeket. Elke keer een verrassing wat je ontvangt. Het is echt een cadeautje voor jezelf. Het boeket is elke keer mooi, maar de ene keer toch mooier dan de andere keer. Zo leuk om het pakketje open te mogen maken en te zien wat je ontvangt. Abonnement kan je op elk gewenst moment pauzeren. Super fijn, want ik pauzeer het bv in de zomer omdat we dan meer in de tuin leven. Ik ben heel tevreden!

teleurstelling
Bij de eerste bestelling zat een kapotte vaas in de doos, kan gebeuren. Dit is ook netjes afgehandeld.
Kwaliteit van de bos viel tegen, hele simpele bloemen, geen € 20,00 waard. De tweede bos is net zo teleurstellend, opgevuld met goedkope takken, een geknakte tulp, anjers waar de kop uit zijn en half verlept spul.
Proberen op te zeggen, maar dit schijnt onmogelijk via de website.
Nu een contact formulier ingevuld, hopelijk komt het goed....
Ik haal m'n bloemen in vervolg weer bij de bloemist of Jumbo

Antwort von Bloemenvandeteler
Helemaal eens met de Groot (vorige…
Helemaal eens met de Groot (vorige review) ik heb precies hetzelfde meegemaakt, ze zijn niet te bereiken, de vorige keer ook geen track&trace gehad en nu weer niet. Ik zie ook nergens in mijn account een knop "opzeggen" terwijl ze daar naar verwijzen, ik heb de incasso geweigerd en dan moeten ze het maar stoppen anders ga ik naar de tv-programma's Radar en Kassa.
Erg slecht. Ook een onduidelijke website, je kan alleen maar een contactformulier invullen en hopen dat het aankomt.

Antwort von Bloemenvandeteler
Geen bloemen en geen contact te krijgen
Geen contact te krijgen met het bedrijf. Abonnement wel betaald maar geen bloemen ontvangen. Terugbelverzoek gedaan via de website en ook contactformulier ingevuld na 4 dagen nog steeds geen contact gehad. Account werkt niet op mobiele telefoon.
Mijn vriendin geen bloemen ontvangen na het begin van de chemo en ook niet na de operatie.
Als ze bloemen krijgt zijn ze wel mooi en goed verpakt.

Antwort von Bloemenvandeteler
Kwaliteit wordt helaas steeds minder
Ik ontvang al jaren elke 2 weken een bos bloemen, maar wordt steeds minder enthousiast van de samenstelling van de bos bloemen, maar vooral de kwaliteit is steeds slechter. Er wordt heel duidelijk B keus gekocht bij de teler. Hele dunne stelen zonder volume of al beschadigd. Anjers komen nooit tot bloei. Alstroemeria's zijn heel klein en dun. Gerbera's zijn krom. Soms zijn de bloemen geknakt. Echt heel jammer. Ik hoop dat bloemen van de teler de kwaliteit serieus gaat nemen. Verzending is prima.
Helaas gaan ze achteruit
Helaas hebben ze een andere bezorgservice is hiermee het doel gevallen voor mijn abonnement. Veel te laat bezorgd zonder bericht, kwaliteit van de bloemen in de winter slechter dan het voorjaar / zomer.
Hele goede communicatie
Hele goede communicatie, zeer behulpzaam! Prachtige boeket iedere twee weken, goed verpakt, staat zeker 10 dagen, en dat voor een hele goede prijs in deze dure tijden. Ga zo door👍
Moeilijk bestelling bloemen kleuren…
Moeilijk bestelling bloemen kleuren brengt ontvangen niet mijn ?
Iedere 3 weken ontvang ik een boeket.
Iedere 3 weken ontvang ik een boeket.. vaak heb ik dan ook nog bloemen over vh vorige boeket.. past mooi in een extra vaasje..
En de boeketten zijn iedere keer prachtig..
In de zomer pauzeer ik mijn abonnement ivm de warmte en vakantie
Maar heel blij met bloemenvandeteler💐
Zeer aanbevolen
Al meer dan een jaar krijg ik elke twee weken bloemen. In de zomer even een pauze ingelast en daarna gewoon weer mijn abonnement geactiveerd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding want ze staan echt ruim 10 dagen! Met vaak leuke extra’s en zeer goede service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.