De skrev at leveringen ville tage 1-3 dage. Den endte med at tage 2,5 uge, og det ik lige frem fordi jeg vil sige at 180 kr i levering er billigt. Og så svare de ikke på mails man sender dem.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en murkrone på specialmål, hurtig levering og sublim service fra blikshop.dk Varen havde desværre en fragtskade ved ankomst. Blikshop.dk sendte lynhurtigt en ny murkrone. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig og smertefri levering, men alt for høj leveringsomkostning. Jeg købte en plastiktop til ventilationssystem for 240kr. som kunne sendes som mindre pakke, men til 285kr. i forsendelse. Så h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Blikshop.dk er en digital specialforhandler af blikkenslager- og tagdækkerprodukter. Vi leverer kvalitetsmaterialer til både professionelle håndværkere og private gør-det-selv projekter – med fokus på hurtig levering, konkurrencedygtige priser og et af Danmarks største sortimenter af løsninger, der fungerer i praksis. Hos Blikshop.dk har vi fokus på at gøre det nemt og effektivt at handle de rigtige materialer til både små og store byggeopgaver. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, funktionalitet og holdbarhed, så vores kunder får produkter, der lever op til kravene i praksis – uanset om der er tale om professionelle projekter eller gør-det-selv løsninger. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandører for at kunne tilbyde et stærkt og alsidigt produktsortiment inden for blandt andet tag, facade og blikarbejde. Samtidig arbejder vi løbende på at optimere vores sortiment, så vi altid matcher markedets behov. Hurtig levering er en vigtig del af vores forretning, og vi prioriterer at få varerne frem til vores kunder så effektivt som muligt. Vi ved, at tid ofte er en afgørende faktor i byggeprojekter, og derfor arbejder vi målrettet på korte leveringstider og en enkel købsproces.
Fabriksvej 6a, 6500, Vojens, Dänemark
- info@blikshop.dk
- blikshop.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service fra start til slut
Super service fra start til slut
Ringer som ny kunden
Beskeden var klar fra start, det gør vi bare, du er velkommen.
Bestilte, det blev lev. 2 dagen senere og passede perfekt.
Meget positiv oplevelse

Antwort von Blikshop
Super god service og hurtig ekspedition…
Super god service og hurtig ekspedition af produkterne.
Har fået speciel fremstillet løskanter og ringede ind til dem og fik virkelig god hjælp.

I fik ikke ordren
I fik ikke ordren, da jeg skulle betale 685 kr. i fragt. Virker helt vildt! Så tjener I jo penge på jeres fragt da Danske Fragtmænd kan sende næsten alt for ca. 200 kr.
Redigeret:
Som jeg skrev fik I ikke ordren grundet de høje fragtomkostninger. Der er tale om varenr.: 284230075

Antwort von Blikshop
Zink profiler på en god måde
Har fået leveret zink-profiler til at dække kanten af min carport. Havde forespørgsel hos 2 andre leverandører og valgte denne pga pris. Trods laveste pris, så har jeg fået et perfekt resultat. Var specielt imponeret over at den mand der skulle lave bukkearbejdet ringede til mig og gik ordren igennem for at sikre at jeg fik det rigtige og at alle detaljer var vendt.

Godt produkt
Godt produkt, godt priser. Hurtig levering.

Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, bortset fra at fragten er for dyrt, derfor kun 3 stjerner.

Bestilte og 3 dage efter var det leveret

Antwort von Blikshop
Hurtigt svar på spørgsmål og mulighed…
Hurtigt svar på spørgsmål og mulighed for lynhurtig afhentning i Vojens efter aftale. Tusind tak!

Antwort von Blikshop
God service og super hurtig levering

Antwort von Blikshop
Bestilte special profiler onsdag…
Bestilte special profiler onsdag middag, havde dem 24 timer efter. Fantastisk firma!

Antwort von Blikshop
Hurtig og smertefri levering, men dyr forsendelse
Hurtig og smertefri levering, men alt for høj leveringsomkostning.
Så hurtigt og effektivt, men også en dyr omgang samlet set.

Hurtig effektiv levering
Hurtig effektiv levering, god leverance information, kan anbefales

Antwort von Blikshop
Blikshop går til stålet...
Til midt projekt skulle der anvendes en alu. plade, hvem har det - det har Blikshop.dk varen blev bestilt ved en venlig dame og kunne hentes den efterfølgende dag hvor der var stor hjælp fra folkene på lageret og på kontoret fik jeg bekræftet at damen var venlig og så ret godt ud... så køb trykt hos blikshop.dk

Rigtig god service.
Rigtig god service.
Der blev fulgt op på ordren, og det endte med et bedre produkt.
Tak for det.

Antwort von Blikshop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.