Blijfhackvrij Bewertungen 4

TrustScore 4 von 5

4.0

BlijfHackVrij is gespecialiseerd in handmatig WordPress hackherstel, malwareverwijdering en websitebeveiliging voor bedrijven en ondernemers. Wij helpen websites die zijn gehackt, besmet met malware, SEO-spam bevatten, doorverwijzen naar schadelijke websites of zijn geblokkeerd door Google of hostingproviders. In tegenstelling tot geautomatiseerde scanners voeren wij alle herstelwerkzaamheden volledig handmatig uit, inclusief database-opschoning, backdoor-detectie en beveiligingshardening. Na herstel zorgen wij voor structurele beveiliging om herhaling te voorkomen en reputatie- en SEO-schade te beperken. Met meer dan 10 jaar ervaring, premium beveiligingstools en directe communicatie met een specialist bieden wij snelle, transparante en be

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

Heel fijn geholpen door Cristian en BlijfHackVrij

Heel fijn geholpen door Cristian en Blijfhackvrij. Snelle malwareverwijdering, duidelijke communicatie en alles weer perfect werkend. We hadden een Google Ads-afkeuring die volgens andere partijen nauwelijks te verhelpen was, maar dit werd binnen drie dagen opgelost, wat meestal veel langer duurt bij andere dienstverleners. De prijs was vast en het resultaat volledig zoals verwacht.

29. Januar 2026

Snelle, professionele service en perfecte communicatie!

Ik ben ontzettend tevreden over de service die ik heb ontvangen. Mijn website moest met spoed worden geback-upt zodat ik mijn hosting kon opzeggen, en dit is op een zeer snelle, professionele en zorgvuldige manier uitgevoerd.
De communicatie was helder, vriendelijk en transparant gedurende het hele proces. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.
Wat ik vooral waardeer, is dat er echt werd meegedacht en dat alles zonder gedoe en zonder vertraging is geregeld. De back-up is volledig en correct opgeleverd, precies zoals afgesproken.
Je merkt aan alles dat hier iemand zit met kennis van zaken én met aandacht voor de klant.
Absoluut een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft met website-beheer, back-ups of technische ondersteuning.
Ik kan deze service van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en kundige hulp.

5. Februar 2026

Perfect & Trustful service

Christian knows exactly what he is doing — thank you for your help! Our WordPress site had a payment-related backdoor virus that put our daily business at risk. Within just a few hours, he was able to identify the malware and provide effective solutions.
Based on his recommendation, we migrated our website to a new hosting provider. Christian handled all security-related topics and supported us throughout the migration process. Now our website has state-of-the-art security.
Thank you very much! From now on, we will outsource our WordPress security monitoring to Christian, so we no longer have to worry about it ourselves.

4. Februar 2026