Blidtvand Bewertungen 10

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Vom Unternehmen geschrieben

Blidt Vand er elektrostatisk vandbehandling som laver blød kalk og forebygger biofilm i vandrørerne - helt uden kemi, salt, filter. Løsninger er kemikaliefri og bæredygtigt vandbehandling til huse, lejligheder og boligforeninger.

3.6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har installeret Blidtvand enheden og…

Har installeret Blidtvand enheden og brugt den siden november 2025. Jeg ser absolut ingen forskel, så min påstand er at den ikke virker. Ville benytte mig at de 180 dages returret, men får ingen respons. Jeg var skeptisk over for produktet, men fordi der var 180 dages returret, tænkte jeg at det var risikofrit. Men det ser ikke ud til at firmaet tager den slags alvorligt.

25. März 2026

Antwort von Blidtvand

Hej Ole, beklager det forsinkede svar.

Vores 180 dages returret er naturligvis gyldig. Jeg har netop sendt dig vores gratis returlabel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skidtet virker trods min skepsis

Jeg var skeptisk, men pga. rimelig hård vand her I 8700 Horsens, som viser sig ved en del kalk på bruse armaturer, el-kedel mm., så tænkte jeg. Hvorfor ikke prøve, når der ikke skulle bruges strøm eller anden form for ekstra udstyr for at installere. Efter nu at have haft i ca. 2 måneder, så kan jeg kun sige, at skidtet virker. Den tidligere kalk i el-kedlen er begyndt at falde af i store flager. Armaturet i bruser er meget lettere at holde ren for kalk. Vandet føles meget blødere og smager bedre. Hurtig levering og svar ved henvendelse. Super let at installere. Meget positivt overrasket over produktet og service, samt levering i top.

28. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blødere vand på ingen tid!

Vi har længe døjet med meget kalk i vores vand - dette ser vi ved kalkede haner, vand der ikke smager særligt godt, meget kalk efter brug af elkedel, etc.
Efter at have hørt om Blidt Vand, valgte vi at give det et forsøg. Vi var lettere skeptiske - hvordan kan dette produkt påvirke vandet i den grad, som firmaet hævder? For at finde ud af om Blidt Vand virker, valgte vi at lave nogle test over 3 uger. Vi har valgt at undersøge følgende udsagn:
1. Blødere vand
6. Kalkaflejringer vil være lettere at rengøre
7. Biofilm hæmmes
8. Let installation

Efter 3 uger bekræftede vi:
1.-2. Vandet var blødere og smagte bedre - den metalliske smag er stort set væk. Jeg drikker mere vand end før, og vores venner siger vandet smager godt, blødt og friskt. Punkt 1 og 2 er derfor bekræftet i vores øjne.

3. Min shampoo skummer mere - jeg bruger mindre shampoo per brusebad efter installationen, og føler mit hår tager mindre skade/føles mindre tørt efter hvert bad. Punkt 3 er derfor bekræftet.

4. Vi oplevede, at vores vandhaner og bruse hoveder ikke kalkede til i den tid vi har testet - der har ikke sat sig noget kalk og blokeret. Det er svært for os at vurdere, om der er en ændring på denne front. Vi har heller ikke kunne bekræfte frigørelse af gammel kalk, da vi ikke havde et sted af teste dette.
Vores opvaskemaskine har brug for mindre afspændingsvæske og salt - der er gået længere i mellem, at vi har skulle fylde op. Derudover oplever vi, at vores køkkengrej virker renere, og glassene mere klare. Jeg oplever også renere tøj, om end dette er svært at bevise.

5.-6. For at teste punkt 5 og 6 bedre, har vi opsat to test - 1) efterlade gammelt vand og ’nyt’ vand i gals over en længere periode, og se kalkaflejringerne efter vandet er fordampet. 2) kog vand i elkedel 4 gange med gammelt og ’nyt vand, og sammenlign forskellen.
Resultat af test 1: der var kalkaflejringer på begge glas, men mindre på glasset med det nye vand. Efter begge glas blev aftørret med en våd klud fandt vi, at glasset med det bløde vand var en smule lettere at rengøre.
Resultat af test 2: Der sås mindre kalk ved brug af det ’nye’ vand. Vi fandt også, at kalken lå oven på bunden som en form for kridt pulver. Ved brug af en våd klud, kunne næsten al kalk fjernes fra elkedlen - ingen citronsyre var nødvendig! Vi brugte citronsyre for at rense elkedlen efter brug med det ’gamle’ vand.
Vi føler bestemt af Blidt Vand produktet har bevist punkt 5 og 6.

7. Vi har ikke kunne bekræfte status af biofilm 😊

8. Installationen af Blidt Vand var simpel - vi havde opfølgende spørgsmål for omkring installationen, og blev mødt af venligt og kompetent personale der guidede os i bedste installation. Den simple installation tog ikke særlig lang tid, og fylder næsten ingenting i vores skur.

Alt i alt er vi meget tilfredse med vores Blidt Vand. Der har været en tydelig forandring i vores hjem, og vi er meget glade for at give Blidt Vand en chance. Vi giver produktet 5 stjerner!

15. September 2025

Antwort von Blidtvand

Tusind tak for jeres meget grundige og ærlige anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er virkelig værdifuldt for os at høre, hvordan I har testet Blidt Vand over flere uger – og at i faktisk har holdt det op mod vores marketing!

Vi er glade for, at installationen gik nemt, og at vores support kunne hjælpe jer godt i mål.

Bedste hilsner
Thor fra Blidt Vand 💧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I tre uger har jeg haft blødt vand

I tre uger har jeg haft blødt vand i vandhanerne. Takket være Blidt vand. Badeværelset er blevet nemmere at tørre af. Nu venter jeg kun på at der går meget længere tid mellem jeg skal afkalke maskinparken i form af kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine og vaskemaskine.
Der bliver rigtig mange penge og meget tid at spare.

26. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre smag og mindre sæbe

Inden jeg købte min egen Blidt Vand enhed, havde jeg lånt en af en ven i 14 dage, mens de var på ferie. I de 14 dage mærkede vi ikke den store forskel, bortset fra at sæben skummede mere, så vi kunne bruge mindre til både opvask og vaskemaskinen.

Men da vi afleverede den tilbage, ændrede vores drikkevand sig markant – det fik en underlig smag, og vi havde slet ikke lyst til at drikke det. Det blev tydeligt for os, at Blidt Vand havde forbedret smagen på vores drikkevand.

Nu har vi købt vores egen, og vi nyder den gode smag igen!

17. Juli 2025

Antwort von Blidtvand

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er en virkelig god pointe, du deler – nogle gange opdager man først den fulde forskel, når enheden bliver taget væk. Vi hører ofte, at både smagen på vandet og behovet for sæbe er blandt de første ting, der ændrer sig 💧

Dejligt at I nu har jeres egen Blidt Vand enhed og igen kan nyde både bedre smag og mindre forbrug i hverdagen 🙌

Bedste hilsner

Jeg er imponeret.

Jeg må indrømme at jeg var skeptisk, men tilfredshedsgarantien betød at jeg bestilte et varmt og koldt vand anlæg.
Vi har nu haft anlægget monteret i 3 uger, og jeg er imponeret. Æggegryde, sanitet, fliser i bruseniche, elkedel osv. bliver ikke længere tilkalket med fastsiddende kalk.
Der afsættes højest en let kalkslør i f.eks. æggegryden med det vaskes af i almindelig opvask.
Blidt Vand anlægget har været en stor succes.

7. August 2025

Antwort von Blidtvand

Tusind tak for din anmeldelse, Henrik.

Det er fantastisk at høre, at du allerede efter få uger oplever en tydelig forskel – især på de steder i hjemmet, hvor kalk ellers plejer at være mest genstridig.

Vi er glade for, at tilfredshedsgarantien gav dig ro til at prøve Blidt Vand af! Det er netop hensigten.

Bedste hilsner (og nyd fortsat det bløde vand!)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den påståede dokumentation fra…

Den påståede dokumentation fra teknologisk institut er ikke valid for produktet.
Rapporten fra teknologisk institut er for et andet produkt.
Når firmaet fortæller at “teknologien” er testet, så svare det til at sige at teknologien for en forbrændingsmotor er testet, og derfor er en Lada og en Ferrari det samme.

Rapporten fra teknologisk institut er på ingen måde for samme produkt, og kan ikke bruges som dokumentation for effekt på produktet.

Det er efter min overbevisning vildledning og falsk markedsføring.
Ved forespørgsel hos teknologisk institut, bekræftes det, at produktet ikke er testet.

Svar til blidtvands svar:
Man kan ikke læne sig op af en teknologi, og sige det er det samme.
4 hjul, et rat og en motor er et køretøj, men en lastbil og en Ford Ka er ikke det samme.
Den rapport der linkes op til, er et produkt som, for det første, ikke er samme produkt, og for det andet, ikke gav et entydigt svar på effektivitet.
I et svar til en anden anmeldelse skrives:” Teknologisk Institut har desuden undersøgt og valideret centrale dele af teknologien”.
Altså er kun dele af teknologien testet, men dette produkt er ikke.
Det er virkelig at få det til at se ægte ud når det i virkeligheden er falsk.

Så nej. Produktet er ikke testet og fundet effektivt. Dermed er det falsk markedsføring.

2. Juli 2025

Hej Claus,

Det er sjældent, vi oplever så stor passion for vores produkt – fra nogen der ikke er kunde eller har prøvet det. Så vi er imponeret af den opfindsomhed og sikkerhed du udtaler dig med.

Du nævner Teknologisk Instituts rapport som “ikke samme produkt”, men undlader praktisk nok at nævne, at teknologien til vandbehandling, der testes i rapporten, er nøjagtigt den samme, som vi anvender i Blidt Vand, som det er oplyst på vores produktsider og dokumentationside: https://blidtvand.dk/pages/sadan-virker-det

Blideste hilsner

Det virker

Det virker! Jeg har haft den installeret i nogle uger, og kalk badeværelset og andre steder forsvinder. Vi havde også store problemener med misfarvninger, når vi brugte dampstrygehjern, og det har også løst sig.

Den skal selvfølgelig have fem stjerne og en stor anbefaling herfra:
- Den er billigere end andre løsninger
- Den fylder meget lidt
- Den er nem selv at installere
- Den bruger ingen strøm
- Den bruger ingen salt eller kemikalier, der skal påfyldes

Disclaimer: Jeg mødte nogen af folkene bag produktet, og da jeg ikke forstår kemien i det, så havde jeg nok i stolet på løsningen. Men de er sympatiske, og derfor købte jeg produktet gennem websitet og til almindelig pris. Jeg er ikke sponsoreret eller har andre interesser i promovere produktet, end at det er super godt og at vil anbefale det til en hver.

14. Juli 2025

Antwort von Blidtvand

Hej Anders, tak for din fine anmeldelse og at du er glad for vores kompakte vedligeholdelsesfri løsning. Vi håber den hjælper med flere kalkproblemer fremadrettet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aner ikke hvordan, men det virker.

Jeg er normalt ikke en der bruger Trustpilot, men her skal der være en undtagelse.
Vi er netop hjemvendt fra Italien i går, hvor vi tog afsted dagen efter opsætning af “dimsen”.
I morges skulle jeg have et glas dejlig koldt dansk postevand og ser, at vandet fra vandhanen i køkkenet ikke vælter ud til højre og venstre men har en dejlig blød stråle ud. 😳. Jeg tjekker alle vores andre vandhaner (5 stk) som har samme resultater. Alle større kalkplamager er væk fra brusehoveder og er helt rene som de var renset på ny.
Jeg smager efterfølgende på vandet, og i min iver klokken meget tidligt på morgenen, skråler jeg, hold da kæft vores vand er dejligt - og familien vågnede naturligvis 😂😂.
Det er som at få fløjlsblød vand i munden som på en eller anden måde ikke smager metallisk mere.
Det er virkelig en positiv oplevelse.

Tusinde tusinde tak for et produkt jeg var meget skeptisk over for som virker præcis som beskrevet.

TAK.

Vh. Jakob

28. Juni 2025

Antwort von Blidtvand

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget at høre, at I har oplevet en tydelig forskel allerede efter få uger – præcis som vi håber, når et Blidt Vand anlæg bliver installeret. At kalken kun efterlader et let slør, der nemt kan vaskes væk, er netop kernen i teknologien 💧

Dejligt at tilfredshedsgarantien kunne give tryghed til at prøve os af – og endnu bedre, at det viste sig at være en succes i jeres hjem 🙌

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rent fup den dims virker nok mere på…

Rent fup den dims virker nok mere på ondt i ryggen da pungen bliver tyndere end den virker mod Kalk

5. Mai 2025

Antwort von Blidtvand

Vi har gennem mere end 10 år dokumenteret vores vandbehandlingsteknologi i praksis hos forskellige virksomheder, højskoler, landbrug m.fl. – og altså ikke kun i laboratorier, men i virkelige driftssituationer med varierende vandkvaliteter.

Teknologisk Institut har desuden undersøgt og valideret centrale dele af teknologien. På vores hjemmeside viser vi konkrete cases og analyser.

Vores fokus er på en elektrostatisk behandling, der aflader vandet og hæmmer bakterievækst, kalk og biofilm. Det er bestemt ikke ”fup” – og alle kan teste det på deres vandinstallation i 180 dage med fuld returret, hvis de ikke er tilfredse.

Rigtig god dag! - og håber din ryg har fået det bedre.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr