Vanwege mijn ziekte heb ik weinig kracht om de rekken kleding langs te lopen. Ik ben fantastisch geholpen door twee dames die werkelijk onvermoeibaar waren om kleding voor mij uit te zoeken. Ben met e... Mehr ansehen
Snelle verzending en broeken zoals beschreven. Zou hier zeker weer bestellen. Doch doordat Post NL z'n zaakjes niet op orde heeft werden de goederen pas erg laat bezorgd en kwam er geen bevestiging i... Mehr ansehen
Ik kocht een Jack via internet. De maat was niet goed, ik kon deze zonder problemen retourneren naar de winkel in Enschede. Keurige bediening.
Klantvriendelijk bedrijf met ruime keuze aan dameskleding . Er zijn 2 ruime paskamers en er staat altijd koffie en thee klaar aan de gezellige tafel. De eigenaar is zeer hulpvaardig bij het samenst... Mehr ansehen
Wij staan voor draagcomfort en kwaliteit tegen betaalbare prijzen voor de modebewuste 50plus dame.
Seizoensweg 66, 7532 SL , Enschede, Niederlande
- 0683603236
- info@Blauwmode.nl
- blauwmode.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
De bestelling had ik snel in huis
De bestelling had ik snel in huis. Helaas paste het shirt niet en heb ik het terug moeten sturen. Het bericht dat ze de retourzending hadden ontvangen kwam ook heel snel. De service vind ik prima.
Te klein geleverd en snel en accuraat…
Te klein geleverd en snel en accuraat opgelost binnen twee dagen de goedemaat!
Winterjas besteld
Winterjas besteld. Na lang wachtwn de jas ontvangen. Heel dus stof wat echt niet geschikt is voor de winter. Na diverse keren mailen eindelijk reactie ontvangen over mijn vrag hoe te retourneren. Je krijgt 2 opties.
Of terug sturen wat 40 euro kost en de kans op verlies volgens hun erg groot is of een bedrag van 20% van het aankoopbedrag terug en het product houden. Beide geen fijne opties.

Duidelijke communicatie, goede kwaliteit
Communicatie was duidelijk, levering prima en duidelijk hoe je moest retourneren.
Kleding van goede kwaliteit

Snelle levering
Snelle levering: ondanks late bestelling, nog nét op tijd voor Kerst!

Levering soepel, goede kwaliteit
Levering verliep soepel. Kwaliteit goed. Item zoals afgebeeld op de site,

Antwort von Blauw mode
Had 2 maten besteld omdat het…
Had 2 maten besteld omdat het verschillen uitvalt
Heb er 1 gehouden en de andere hebben ze het geld vlug teruggestort super 👍🏻

Vlugge verzending
Vlugge verzending
Had gebeld voor informatie netjes te woord gestaan goede uitleg
1 broek was er niet wel betaald netjes vlug terug gestort
Heel tevreden