Fusk med regning, og elendig kvalitet på arbejde
Havde bestilt BJ&S til at flydespartle 50m2 gulv for os, og aftalte en pris på 8500 kr for et lag på 5 mm. Og eventuel ekstra spartel ville blive afregnet til 6,50 ex moms pr kilo. Jeg informerer dem om en uge før opstart at der nok nærmere skal 15mm på i stedet for 5mm. Det reagerer de ikke på.
De møder så op på den aftalte dag, og har for lidt spartel med til trods for jeg havde informeret dem. Så de må lave det af 2 omgange, hvilket forsinker vores andre håndværkere.
Da de endelig har lagt det på de mener er nødvendigt, for at matche højden i vores andre værelser i huset, kan jeg hurtigt konstatere at gulvet er piv skævt. Der er 2,5 cm højde forskel fra den ene ende af køkkenet til den anden. Og der er flere rum hvor der er toppe eller lunker. De kommer ud og laver et kvalitets tjek, og konstaterer også selv at gulvet ikke er helt som det skal være i forhold til lunker og toppe. Men højde forskellen vil de ikke forholde sig til.
De kommer så ud en 4. gang, og forsøger at slibe lidt nogle steder, og fylde mere spartel på andre steder. De melder gulvet færdigt og klar til klikgulv. Arbejdet udføres dog sløset, og der er alt for mange spartel klumper der ikke er blevet blandet ordentligt inden det hældes på gulvet. Så jeg må selv hen og slibe for at der kan lægges gulv på.
Efter vi så har fået lagt klikgulv, viser det sig at der stadig er markante lunker, hvor vores klikgulv nu ligger og svæver, og klaprer når man går på det.
Børge Jacobsen og Søn vasker ku hænder, og siger at de ikke kan hjælpe, fordi gulvet er blevet lagt. Medmindre jeg selv betaler for at få gulvet pillet op, og lagt igen bagefter. Til trods for at de havde været ude og kontrollere og reparere på deres dårlige arbejde.
Ydermere sender de en regning som overhovedet ikke stemmer overens med det aftalte. Vi får en regning på lige over 26.000, som er cirka 10.000 mere end den burde være, ud fra det på forhånd aftalte. De går med til at slå ca 8500 af regningen, da vi protesterer over beløbet. Men det er stadig et højere beløb end først aftalt.
Hold jer langt væk fra det firma her. De svindler med prisen, og laver et elendigt stykke arbejde, som de ikke engang selv formår at rette op på til trods for at de bliver gjort opmærksomme på hvor ringe kvaliteten er.