Bionic EMS gym Bewertungen 8

4.3

1. Sporthalle
  2. Personal Trainer

EMS (electro – muscle stimulation) workout in just 4 words. FIT. SLIM. STRONG. NO MORE PAIN. Feel the impact of a 3–4-hour intense workout in just 20 minutes. The EMS workout is suitable for anyone who is constantly short on time or finds it difficult to motivate themselves for longer workouts and it is suitable for everyone regardless of physical fitness level. Our brand Visionbody is pioneer in creating the world's first wireless EMS suit continually maintaining our position as the industry leader in EMS innovation. Visionbody's wireless EMS technology brings a new dimension of effectiveness to your training. Visionbody makes it possible to intensify any kind of sporting activity without cables or limits. The innovative full-body suit made of antibacterial fabric has 20 pulse zones with integrated silicone electrodes for an instant start without wetting.

4.3

Hervorragend

Prideš, zmagaš, greš!

Obiskovala sem že mnoge fitnes centre, različne vrste treningov in vadb. Izkušnja v EMS Bionic pa je zame daleč nad vsemi. Vadba z osebnim trenerjem prikrojena na moje želje in cilje, hitra in zelo učinkovita vadba, zelo prijeten, urejen in čist prostor, odlični in prijazni trenerji ... vse zmaga. Čisto sem navdušena tudi nad rezultati, ki so vidni že po parih treningih. Res nad vsemi pričakovanji. Pa še ničesar, razen superg, ne rabim nosit s seboj, tam me čaka vse, obleka za vadbo, brisača, tuš geli, proteinski napitek.. Prideš, zmagaš, greš. Vse v 45 minutah. Vrhunsko!

9. Juni 2024

Obisk v Bionic je zame življenjska…

Obisk v Bionic je zame življenjska sprememba, saj sem se takoj počutil dobrodošlega v njihovi topli in podporni atmosferi. Trenerji so me z EMS treningi navdušili, saj sem lahko dosegel izjemne rezultate v kratkem času, kar mi je kot zelo zaposlenemu človeku zelo pomembno. Njihov strokovni pristop k motivaciji in izvedbi vaj pomagal preseči svoje meje in doseči cilje, ki sem jih le sanjal. Poleg tega imajo vrhunsko opremo in čisti prostori so poskrbeli za prijetno in navdihujočo izkušnjo vadbe, ki se je vedno veselim. Priporočam prav vsakemu. :)

8. Juni 2024