De wasstrips wassen prima. Ik gebruik ze zowel voor de vaatwasmachine als de wasmachine. Alles ruikt fris en schoon. Geen onnodige plastic verpakkingen meer en het is makkelijk in gebruik. Een aandach... Mehr ansehen
Ik gebruik al een poosje de bio suds voor de was en afwas machine. Het bevalt mij prima, schoon en het ruikt lekker. een belangrijk punt voor mij is ook dat het minder afval geeft en het neemt wein... Mehr ansehen
Snel ontvangen. Wasstrips ruiken lekker en volgens mij wassen ze schoon. Gevoelige huidjes hier, maar geen klachten. De vaatwasstrips zijn minder goed dan ik had gehoopt. Laat vlekken achter (moet b... Mehr ansehen
ontdekt op ons vakantieadres, daar lagen wasstrips van biosuds klaar. Dat beviel meteen al goed. Eenmaal thuis een pakketje besteld voor de was en een proefpakket voor de vaatwas. Beiden bevallen pri... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Bio-Suds Elke wasbeurt, elke vaatwasbeurt – hoe klein ook – maakt een verschil. Met Bio-Suds kies je niet alleen voor schoon, maar draag je ook je steentje bij aan de planeet. Missie Onze missie is simpel: we willen jou helpen om jouw huishoudelijke taken duurzaam te maken, zonder concessies te doen aan het gemak of de effectiviteit. Bij Bio-Suds draait het om het maken van slimme keuzes voor zowel jou als de planeet. Onze producten zijn niet zomaar schoonmaakmiddelen – ze zijn de sleutel naar een groenere toekomst. Door gebruik te maken van natuurlijke, plantaardige ingrediënten, vermijden we schadelijke chemicaliën en plastic verpakkingen. Het resultaat? Een gezondere leefomgeving voor jou en een schonere wereld voor de komende generaties. Visie Stel je een wereld voor waarin elke wasbeurt en elke vaatwasbeurt niet alleen je huis schoner maakt, maar ook de aarde beschermt. Dat is onze visie: een toekomst waarin duurzaamheid de norm is. Wij willen een leidende kracht zijn in deze transitie. Dat doen we door innovatieve, milieuvriendelijke producten aan te bieden die het makkelijker maken om groen te kiezen. Geen gedoe, geen twijfel – gewoon een simpele, betrouwbare keuze voor jouw huishouden en onze planeet. Het Gemak van Bio-Suds Bij Bio-Suds draait alles om gemak. We weten hoe druk het leven kan zijn, en dat het soms lastig is om altijd de juiste keuzes te maken. Daarom bieden wij jou een oplossing die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je dagelijkse routine. Onze was- en vaatwasstrips zijn eenvoudig in gebruik, compact en leveren de prestaties die je van een schoonmaakmiddel verwacht. Bovendien zorgen we voor een vaste, maandelijkse levering – zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het op voorraad houden van je favoriete producten. Het enige wat jij hoeft te doen? Kiezen voor een duurzamere manier van schoonmaken. Wij zorgen voor de rest. Kleine Acties, Grote Impact Onze producten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook effectief in het verminderen van de ecologische voetafdruk. Lichtgewicht, compact en een plasticvrije verpakking. Bio-Suds zorgt ervoor dat jij niet alleen schoonmaakt, maar ook bewust bijdraagt aan een schoner milieu. Door te kiezen voor onze producten, verminder je plastic afval, verlaag je de CO2-uitstoot en ondersteun je duurzame productiemethoden. Kleine veranderingen, grote impact – samen kunnen we een verschil maken. Dankbaarheid voor Jouw Keuze Dankzij jouw keuze om voor Bio-Suds te kiezen, kunnen wij onze missie voortzetten. Jij maakt het mogelijk dat wij blijven innoveren en duurzame producten kunnen aanbieden die een verschil maken. We zijn enorm dankbaar voor jouw steun en beloven dat we altijd blijven streven naar de beste kwaliteit, in alles wat we doen. Met Bio-Suds werk je niet alleen aan een schoner huis, maar ook aan een schonere wereld. Jij draagt bij aan een duurzame toekomst, één wasbeurt tegelijk. En dat maakt jou een held in onze ogen. Samen voor een Groene Toekomst – Met Bio-Suds 💚
president roosveltlaan 183, 6224CM, Maastricht, Niederlande
- +31851308411
- hallo@bio-suds.com
- bio-suds.com
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
ideaal geen geknoei met waspoeder of…
ideaal geen geknoei met waspoeder of gel .
en ruikt lekker fris
Makkelijk en erg handig weinig geknoei.
Makkelijk en erg handig weinig geknoei.
Wast goed schoon en ruikt heerlijk!
De vaatwasser
Ik was vooral benieuwd naar hoe mijn pannen uit de vaatwasser zouden komen. Ik was verrast door het resultaat. Ik ben helemaal om nu. Voor mij geen pods meer. Een echte aanrader.
ontdekt op ons vakantieadres
Beiden bevallen prima. Schoon, fris, ideaal ook omdat het nauwelijks opbergruimte vraagt in vergelijking met de plastic flessen en dozen van andere merken. Daarmee ook veel minder afval.
De toekomst!
Proefpakketje besteld omdat we op vakantie gingen en ik dacht dat dat wel makkelijk was. Ik had eerder de “papiertjes” van Robijn en dat was super makkelijk. Nou, niet te vergelijken. De was kwam er echt super lekker uit, ik merkte aan de stof ook dat alle zooi eruit was. Makkkelijk mee te nemen, makkelijk in gebruik. Alleen even een beetje met de dosering stunten dus ik was iets te snel door het proefpakketje heen….. en voor mijn gevoel sluit dit goed aan op ons afval bewust handelen.
Snelle levering en wasdoekjes ruiken…
Snelle levering en wasdoekjes ruiken heerlijk. Was is prima schoon. Voor mijn gevoel draag ik op deze wijze een steentje bij aan de vermindering van de hoeveelheid plasticberg. Een prettig idee!
Voor mij een blijvertje
Ik heb de vaatwasstrips gekocht en ben hier zeer tevreden over. Eerst wat onderzoek gedaan, maar de ontwikkeling van goede vaatwasstrips blijft nog wat achter leek het. Heb diverse merken besteld en getest, zo vond ik ook bio suds. Goede recensies haalde mij over om een proefset te bestellen en te gaan testen.
Intensief programma en kort programma mee gedraaid en elke keer kwam vaat er schoon en glanzend uit. Voor een blijvertje!
Win win noem ik het
W s er zeer snel, mijn was ruikt aangenaam fris en is proper is makkelijk te doseren, niet meer in die dopjes gieten met die vieze troep.
Mijn vaatwas is ook heerlijk proper, en mijn vaatwasser ruikt niet meer vies.
Ik draag bij tot een beter en mooier milieu en het werkt nog beter ook. Win/ win zou ik zeggen.
Snel ontvangen waardoor ik meteen kon…
Snel ontvangen waardoor ik meteen kon gebruiken. Heb vaatwas en was strips besteld met actie gratis proefpakket en bevalt zeker goed. Al 2 wasjes gedraaid en mijn was ruikt fris en maakt ook schoon. Voor extra geur zou ik wel de booster aanraden. Voor de vaatwasser zijn de strips ook gebruikt en ook hier zie je dat het goed schoonmaakt. Ik zeg doen!!
Ik was eerst een beetje scepticis
Ik was eerst een beetje scepticis, maar naar mijn proefparketje was ik verkocht 🤗, heerlijke geur en heel schoon, moet nog wel wat restjes opmaken, maar ik ga voor BIO - Suds. Anke v Heeckeren.
Super fijn van bio-suds
Super fijn eerst proefpakket besteld om te testen snel in huis makkelijk in gebruik en ruikt lekker fris en tevens is dit veel beter voor het milieu .echt een aanrader
Goede communicatie en commerciële…
Goede communicatie en commerciële rechtzetten. Super product, top!!! Dank u
Ik zou het iedereen aanbevelen
Via Tim in aanmerking gekomen met de Bio-Suds wasstrips en vaatwasstrips. Was er in het begin een beetje huiverig voor,
maar wat een geweldig resultaat. Makkelijk in gebruik, stralend schone was en het ruikt ook nog heerlijk. Zou het iedereen aanraden en ook nog beter voor het milieu!
Alles goed schoon en lekker fris
Alles goed schoon en lekker fris. En nog makkelijk in gebruik ook.
Ik stond versteld van het resultaat
Ik stond versteld van het resultaat.
Mijn wasgoed is proper en ruikt heel lekker.
Nu , 1 blaadje word als 1 wasbeurt geteld . Voor een normale wasmachine heb je toch minstens 2 blaadjes nodig. Dus de dosis die op de verpakking staat is toch wat misleidend. Je moet rekening houden dat je eigenlijk de helft aan wasbeurten hebt .
Kwam dit tegen op internet
Kwam dit tegen op internet
Nieuwsgierig of dit werkt
Het vaatwas en was strips geprobeerd
Werken supper het ruikt ook nog lekker
Goed vaatwasmiddel en wasmiddel
Goed vaatwasmiddel en wasmiddel, je was ruikt heerlijk en is schoon en je vaat is ook goed schoon en de vaatwasser ruikt daarna heerlijk fris
proefpakketje aangevraagd en de was mee…
proefpakketje aangevraagd en de was mee gedaan.
ruikt fris en de was was schoon
Echt een fijne wasstrip!
Na verschillende merken wasmiddel strips geprobeerd te hebben kom ik uit bij Bio-Suds.
Lekker schone was en het ruikt echt lekker. Ook zuinig want ik gebruik echt maar 1 strip voor een was en dat was niet zo met de andere merken.
Kortom....heel tevreden .
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.