Vores store familiebil (med alt hvad der hører til af krummer osv) står som ny igen! Utrolig hurtigt svar ved booking og blev ringet op 45 min før de ankom. Jeg har intet negativt at sige om den se... Mehr ansehen
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos BilvaskDanmark. Min bil trængte virkelig til en grundig rengøring, og resultatet overgik mine forventninger. Bilen blev både flot udvendigt og helt ren ind... Mehr ansehen
Jeg kan på ingen måde anbefale BilvaskDanmark. Jeg havde booket tid til vask af to biler, men oplevelsen var uprofessionel fra start til slut. Først rykkede de tiden med en time på selve dagen. Da den... Mehr ansehen
Subas og hans kollega ankom til den aftalte tid og udførte et fantastisk stykke arbejde! Min 19 år gamle bil, som I de sidste to år har været rundt om Spanien/ Portugal og til Syditalien uden synder... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Indvendig rengøring.
Indvendig rengøring.
Nemt at booke tid. Kunne bestille tid til dagen efter. På dagen blev jeg kontaktet, da de var en smule forsinkede. De ankom til den “nye” tid vi havde aftalt.
Inden Sudip og Shishir gik i gang, spurgte de om der var noget de skulle være opmærksomme på ift. min bil.
Jeg er meget tilfreds med den indvendige rengøring af min bil.
Overholder ikke tidspunkt
Overholder ikke tidspunkt. Alt man påpeger som ikke er støvsuget eller vasket er lige pludselig ikke med i prisen...
Måtte betale andet firma for at gøre det om.
Aldrig mere kunde hos Dem.
Vi var 3 biler...
Flot udført arbejde
Opringning 30 min før ankomst, proffesionel briefing og flot udført arbejde af Sudip og Shishir. Vender tilbage næste gang bilen skal renses.
Dygtige og grundige
Sudip og Shishir var dygtige og grundige. Ringede inden som aftalt, alt blev lavet meget flot
Kom som aftalt og gjorde et solidt…
Kom som aftalt og gjorde et solidt stykke arbejde.
Sudip og Shishir var søde, høflige og effektive.
Very nice work performed by Sudip and…
Very nice work performed by Sudip and Shisir. I will definitely recommend them.
Overholder ikke tider
Overholder ikke tider, og bilen er ikke ren ved aflevering.
Spild af penge.
Sudip og Abu leverede god service og gjorde et godt stykke arbejde med bilen, som blev fin og ren igen. Kan anbefales.
Super godt resultet
Super godt resultet. Bilerne ser nye ud indvendigt. Godt arbejde fra Sudip and Oben
Fantastisk service
Bestilte total rengøring af to biler. Er mega tilfreds med resultatet. Sudip og Oben var hyggelige, professionelle og dygtige. Bestiller helt klart igen!
Sudip gjorde et fantastisk stykke…
Sudip gjorde et fantastisk stykke arbejde
Vær ærlige om priserne
Det her er ingen kritik af den medarbejder, der kom. Han gjorde et glimrende arbejde. Men det er en kritik af jeres manglende gennemskuelighed på priser.
Jeg havde booket en fuld vask indvendig og udvendig. Hjulene viste sig ikke at være en del af den udvendige vask. Det kostede ekstra. Det panel indvendig, der var det klart mest snavsede, hørte åbenbart heller ikke med, i en indvendig vask. Det kostede også ekstra. Så det, der lignede et godt tilbud, blev væsentlig dyrere, end jeg skulle have betalt hos jeres konkurrent, som jeg plejer at bruge.
Muligvis smart for at lokke nye kunder til. Men rigtig skidt hvis I gerne vil fastholde dem. Jeg er tilbage hos jeres konkurrent næste gang.
Sudip og Oben
Sudip og Oben hjælp mig med at få min Leasing bil parat til aflevering. Fremragende service.
Lækker service!
Lækker service!
Super venlige gutter der kom og rengjorde bilen indvendig og udvendig.
Skønt at køre hjem i en bil der både så ud og duftede som ny.
Stor indsats af Sudip og Oben
Tip top service.
Super service og dygtige medarbejdere.
Bil har aldrig skinner så meget som.
Jeg har en lang håret Golden hund, som jeg ofte har med mig i min bil - og efter rengøring, var der ingen hundehår at se. 👏🏼😊
Kæmpe indsat af Sudip og Oben.
Anmeldelse af BilvaskDanmark's mobil…
Anmeldelse af BilvaskDanmark's mobil bilvaskservice:
Jeg vil gerne fremhæve min positive oplevelse med BilvaskDanmark's mobil bilvaskservice, hvor de kommer ud til kunden på adressen. Det er virkelig en bekvem og tidsbesparende løsning, som jeg var meget tilfreds med.
Først og fremmest var kommunikationen og planlægningen med BilvaskDanmark enkel og effektiv. Jeg kunne nemt booke en tid, der passede mig, og de var meget lydhøre over for mine ønsker og behov. Dette gjorde det let at arrangere en bilvask, der passede ind i min travle tidsplan.
Da BilvaskDanmark ankom til min adresse, var Malik professionel og venlig. Han var grundig i hans forberedelser og havde alt nødvendigt udstyr og produkter med.
Jeg blev virkelig imponeret over den kvalitet, som Malik leverede. Han udførte en omhyggelig og grundig rengøring af begge mine biler udvendigt.
En anden fordel ved BilvaskDanmark's service var den tid og besvær, de sparede mig. I stedet for at skulle køre til en fysisk bilvask, kunne jeg få min bil vasket på min egen adresse. Dette sparede mig tid, brændstof og besvær, og jeg kunne fokusere på andre vigtige opgaver.
Prisen for deres mobil bilvaskservice var også rimelig i forhold til den bekvemmelighed og kvalitet, jeg modtog. Jeg følte, at jeg fik god værdi for mine penge, og det var en investering i at holde min bil ren og plejet.
Samlet set kan jeg varmt anbefale BilvaskDanmark's mobil bilvaskservice. De kombinerer bekvemmelighed, kvalitet og professionel service på en imponerende måde. Hvis du leder efter en pålidelig og effektiv bilvask, der kommer ud til dig, er BilvaskDanmark et fantastisk valg.
Jeg fik en indvendig rengøring og et…
Jeg fik en indvendig rengøring og et dybtgående rengøring af bagsædet og det var virkelig godt resultat, det tog ham en time og det er ikke sidste gang at jeg bruger dem til min bil
Kan kun anbefale
Helt fantastisk arbejde. Bilen er som ny igen.
Super rengøring af Sudip.
Super service. Sudip leverede engageret arbejde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.