Vores store familiebil (med alt hvad der hører til af krummer osv) står som ny igen! Utrolig hurtigt svar ved booking og blev ringet op 45 min før de ankom. Jeg har intet negativt at sige om den se... Mehr ansehen
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos BilvaskDanmark. Min bil trængte virkelig til en grundig rengøring, og resultatet overgik mine forventninger. Bilen blev både flot udvendigt og helt ren ind... Mehr ansehen
Jeg kan på ingen måde anbefale BilvaskDanmark. Jeg havde booket tid til vask af to biler, men oplevelsen var uprofessionel fra start til slut. Først rykkede de tiden med en time på selve dagen. Da den... Mehr ansehen
Subas og hans kollega ankom til den aftalte tid og udførte et fantastisk stykke arbejde! Min 19 år gamle bil, som I de sidste to år har været rundt om Spanien/ Portugal og til Syditalien uden synder... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super flink og flot resultat af…
Super flink og flot resultat af indvendig rengøring og fjernelse af lugt i bilen! Tak Sudip.
Sudip og makker er virkelige søde og…
Sudip og makker er virkelige søde og kompetente.
superbt stykke arbejde og pris.
Very nice work
Kind, polite, professional and thoroughly detailed in the cleaning.
Sudip er en vinder
Sudip, som rengør bilerne, er dygtig og meget venlig. Kontoret bag ham kommunikerer mindre godt, men når bilen bliver dejlig ren, går det jo alt sammen.
Rigtig god service fra Sudip
Rigtig god service fra Sudip.
Bilen blev flot og er igen behagelig at køre i.
Nemt og effektivt
Virkelig nemt og til en god pris.
Sudip er meget flink og super effektiv😊
5 ⭐️ herfra.
Tip Top rengøring
Jeg har haft Sudip ude på min privat adresse og rengøre min bil, ude + inde. Alt er lavet så flot og jeg kan klart anbefale Bilvaskdanmark.
Jeg måtte ændre dagen/tiden, men ingen problem. Jeg havde en fin kommunikation med Adam!
Fremragende service og flot resultat !
Super lækkert arbejde og enormt flinke folk!!
Vi havde Sudip og hans makker ude til tre biler, og de er anbefalelsesværdige 😊
Fantastisk flot arbejde
Fantastisk flot arbejde. Min bil blev vasket / rengjort af Sudip - Super god service og min bil ser ud som ny. Specielt indvendigt er det en vild forvandling. Jeg var 10 min forsinket.. men han gik blot igang med at rengøre fælge imens jeg var på vej hjem fra arbejde. 5 Stjerner herfra.
Endnu en fantastisk vognpleje af Sudip
Endnu en fantastisk vognpleje af Sudip, han er virkelig bare dygtig. Vores bil ligner en ny nu, både ude og inde.
Effektiv og rigtig god service
Sudip gjorde et flot stykke arbejde! Han var effektiv og udførte endda ekstra opgaver som jeg ikke havde bestilt for få lavet. Rigtig fin service!
Og bilen så naturligvis flot og skinnende ud bagefter💪🏼
- Idris
Anbefaler slet ikke deres service
Anbefaler slet ikke deres service. Har aftalt en tid på torsdag til "Vask af hele bilen", siden jeg skulle aflevere min bil på fredag. Pludselig får jeg information om at deres medarbejder kan ikke komme på torsdag og vi skal flytte aftalen til fredag.
Medarbejderen kom forsent, men det var den mindste problem....
Der var stadig støv på rattet, touch skærm, bagagerumshylde og i dørlommer fandt jeg flere små krummer etc.
Alle vinduer indefra var slet ikke vasket, så man stadig kunne se fingeraftryk og et aftryk af GPS ring i midten af frontglasset.
Udover det var der stadig masser af sort snavs på fælger som nemt kunne tages af (men det kunne de åbentbart ikke)
Det enenste positive var kun at jeg fik "rabat" efter hvor jeg sagde at det udførte job er slet ikke de penge værd, men det hjælper sku ikke meget siden jeg ikke havde meget tid før bilen skulle afleveres og jeg selv skulle tage mig af at vaske den igen...
Godt arbejde
Fik i dag rengjort min bil og fjernet ubehagelig lugt. Det var godt arbejde udført af Sudip. Jeg er meget tilfreds.
Bilvask inde og ude
Har haft besøg af Sudip og kollega idag. Jeg er meget tilfreds
Sudip er for vild
Sudip er for vild - som at få ny bil🙏🏼
Jeg har 2 biler som jeg gerne vil have…
Jeg har 2 biler som jeg gerne vil have rengjort. På hjemmesiden står der, at man skal ringe hvis man har mere end 1 bil. Det har jeg gjort 3 gange idag, og endt på telefonsvare hver gang, hvor jeg har bedt tomat bliver ringet op... uden kontakt. SÅ nu har jeg booket StreamRex stedet..... ØV
God kundeoplevelse
Fik hurtigt en tid til en total rengøring af bilen og er ganske tilfreds med resultat. Sudip var venlig, imødekommende og gjorde et godt stykke arbejde med rengøring af bilen. Kan klart anbefales.
Virkelig god service og bilen er som…
Virkelig god service og bilen er som ny! Dufter skønt.
Umulig at komme i kontakt med
Forsøgt at komme i telefonisk kontakt med firmaet 10+ gange. Samme forløb hver gang. I ventekø, og efter identisk tidsinterval, en besked om, at medarbejderen desværre ikke kan svare, og man i stedet kan lægge en besked. Ingen respons på telefonsvarerbeskeden heller. Men! Lynhurtig en sms om, hvorvidt man er tilfreds med servicen. Da jeg svarer nej, er der åbenlyst en i den anden ende, du spørger hvorfor, ønsker mig en god tirsdag mv. Utroligt specielt!
Mail responderer de heller ikke umiddelbart på - er glad for jeg opdagede den manglende mulighed for kontakt, inden jeg skulle have en service leveret.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.