Bilvaskdanmark Bewertungen 262

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores store familiebil (med alt hvad der hører til af krummer osv) står som ny igen! Utrolig hurtigt svar ved booking og blev ringet op 45 min før de ankom. Jeg har intet negativt at sige om den se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos BilvaskDanmark. Min bil trængte virkelig til en grundig rengøring, og resultatet overgik mine forventninger. Bilen blev både flot udvendigt og helt ren ind... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan på ingen måde anbefale BilvaskDanmark. Jeg havde booket tid til vask af to biler, men oplevelsen var uprofessionel fra start til slut. Først rykkede de tiden med en time på selve dagen. Da den... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Subas og hans kollega ankom til den aftalte tid og udførte et fantastisk stykke arbejde! Min 19 år gamle bil, som I de sidste to år har været rundt om Spanien/ Portugal og til Syditalien uden synder... Mehr ansehen

3.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Flot resultat

Fik en klargøring til en leasingbil der skulle returneres.
Fint arbejde af Hamid, som fik bilen til at se ud som ny. Kan varmt anbefales.

27. April 2023

Flot arbejde

Flot arbejde - Sudip rensede bilen så fint indvendig og udvendigt, rigtig god job.

25. April 2023

Misvisende annoncering

Jeg fik den 25/4-2023 rengjort/behandlet min bil, med den store bilvaskdanmark pakke til kr. 895.
Yderst skuffende, at hjulkapsler slet ikke blev rengjort/behandlet, men at der skal betales yderligere Kr. 149 til EKSTRA FÆLGRENS forklarer medarbejderen. Det er da helt misvisende, at det ikke oplyses på hjemmesiden.
Valgte ikke at betale yderligere Kr. 149.
Så nyrengjort bil med beskidte hjul, ikke i orden.

25. April 2023
Bilvaskdanmark-Logo

Antwort von Bilvaskdanmark

Kære Bjarne

Tak for din anmeldelse. Jeg vil dog informere dig om, at vi har skrevet på vores hjemmeside, hvad der er inkluderet i pakken, og hvad der evt. kan tilkøbes. Det har fungeret fint.

Grunden til fælgrens er et tilkøb er at nogle fælg tager 5 min. pr. fælg og andre tager 30 min. pr. fælg og derfor er det et tilkøb, hvilken jeg har forklaret dig både på telefon og email.

Du er dog velkommen til at sende mig en mail eller ringe ind, hvis du mener der er noget jeg skal se nærmere på.

Mvh.

Nemt og meget tilfreds

Hamid var meget hjælpsom og fleksibel, samt gjorde et super rengørings arbejde med bilen. Det var nemt og overskueligt, og kan klart anbefales.

24. April 2023

Super god oplevelse!

Jeg havde en super god oplevelse med Deniz. Han gjorde min bil super ren og klar til tilbagelevering. Han gjorde også mine paneler rent uden at tage betalingen for det

Vil klart anbefale ham!

24. April 2023

Jones var her i dag

Jones var her i dag, og nu er det som at se en ny bil. Hold op et flot arbejde. Skal lige siges vi er en heste fam. Så ren var den ikke da han gik i gang. Vil klart anbefale det til alle.

20. April 2023

Flot arbejde

Flot arbejde - Hamid rensede bilen så fint indvendig og udvendigt, dejligt med en forårsklar bil ☀️ god og venlig betjening, den største anbefaling herfra.

19. April 2023

Dårlig kundeservice

Personalet gjorde et pænt stykke arbejde med rengøringen af min bil, desværre revnede min forrude i løbet af den tid det tog dem at udføre arbejdet, og som der står her flere steder her på trustpilot, så har firmaet den ringeste kundeservice - de fraskriver sig ethvert ansvar, når jeg ikke kan bevise at det er sket under rengøringen.
Og nej - jeg filmede det ikke ...
Og jeg fik aldrig svar på om de havde en forsikring ...

29. März 2023
Bilvaskdanmark-Logo

Antwort von Bilvaskdanmark

Hej Diana,
Jeg bliver oprigtigt ked af at læse din anmeldelse da jeg troede vi havde en fælles forståelse af hvad vi skulle gøre for at nå til bunds i denne sag. Vi fralægger os intet ansvar, vi bad om videoovervågningen som du sagde i besad. - Dette ville vise hvem der har lavet den revne, og hvis det er os så vil vi mere end gerne dække dit tab og hvis det ikke er os så vil vi fralægge os ansvaret. Vi er uforstående overfor at du kort tid efter vores ellers behagelige samtale har lavet denne anmeldelse når vi aftalte at du skulle finde videoen frem. Håber at hører fra dig så vi kan komme til bunds i sagen.
Vh
Søren

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sudip gjorde et fantastisk stykke arbejde. Han fik fjernet flere pletter i kabinen som flere andre steder ikke havde formået at gøre noget ved. God service, godt arbejde!

18. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr