Vores store familiebil (med alt hvad der hører til af krummer osv) står som ny igen! Utrolig hurtigt svar ved booking og blev ringet op 45 min før de ankom. Jeg har intet negativt at sige om den se... Mehr ansehen
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos BilvaskDanmark. Min bil trængte virkelig til en grundig rengøring, og resultatet overgik mine forventninger. Bilen blev både flot udvendigt og helt ren ind... Mehr ansehen
Jeg kan på ingen måde anbefale BilvaskDanmark. Jeg havde booket tid til vask af to biler, men oplevelsen var uprofessionel fra start til slut. Først rykkede de tiden med en time på selve dagen. Da den... Mehr ansehen
Subas og hans kollega ankom til den aftalte tid og udførte et fantastisk stykke arbejde! Min 19 år gamle bil, som I de sidste to år har været rundt om Spanien/ Portugal og til Syditalien uden synder... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service!
Baris gjorde et godt stykke arbejde og min bil dufter af ny bil igen!
Perfekt well done Baris
Flot resultat
Fik en klargøring til en leasingbil der skulle returneres.
Fint arbejde af Hamid, som fik bilen til at se ud som ny. Kan varmt anbefales.
Min bil havde igår fornøjelsen af at…
Min bil havde igår fornøjelsen af at blive rengjort af Sudip - og den skinner nu både indvendigt og udvendigt, det er så skønt! Tak for en god oplevelse🤩
Flot arbejde
Flot arbejde - Sudip rensede bilen så fint indvendig og udvendigt, rigtig god job.
Misvisende annoncering
Jeg fik den 25/4-2023 rengjort/behandlet min bil, med den store bilvaskdanmark pakke til kr. 895.
Yderst skuffende, at hjulkapsler slet ikke blev rengjort/behandlet, men at der skal betales yderligere Kr. 149 til EKSTRA FÆLGRENS forklarer medarbejderen. Det er da helt misvisende, at det ikke oplyses på hjemmesiden.
Valgte ikke at betale yderligere Kr. 149.
Så nyrengjort bil med beskidte hjul, ikke i orden.

Antwort von Bilvaskdanmark
Nemt og meget tilfreds
Hamid var meget hjælpsom og fleksibel, samt gjorde et super rengørings arbejde med bilen. Det var nemt og overskueligt, og kan klart anbefales.
Super god oplevelse!
Jeg havde en super god oplevelse med Deniz. Han gjorde min bil super ren og klar til tilbagelevering. Han gjorde også mine paneler rent uden at tage betalingen for det
Vil klart anbefale ham!
Behagelig oplevelse
Behagelig oplevelse
Havde sudip ude som var grundig, pligtopfyldende og høflig
En fornøjelse, tak for det
Kundeservice var osse upåklagelig
Jones var her i dag
Jones var her i dag, og nu er det som at se en ny bil. Hold op et flot arbejde. Skal lige siges vi er en heste fam. Så ren var den ikke da han gik i gang. Vil klart anbefale det til alle.
Fik en rengøring indvendig på en meget…
Fik en rengøring indvendig på en meget beskidt fiat 500, flink medarbejde Sudip som sendte sms 15 minutter før den aftalte tid at han var på vej
Tak for service
Flot arbejde
Flot arbejde - Hamid rensede bilen så fint indvendig og udvendigt, dejligt med en forårsklar bil ☀️ god og venlig betjening, den største anbefaling herfra.
Super arbejde
Super flinke, super service
Baris gjorde et super godt stykke arbejde
Dårlig kundeservice
Personalet gjorde et pænt stykke arbejde med rengøringen af min bil, desværre revnede min forrude i løbet af den tid det tog dem at udføre arbejdet, og som der står her flere steder her på trustpilot, så har firmaet den ringeste kundeservice - de fraskriver sig ethvert ansvar, når jeg ikke kan bevise at det er sket under rengøringen.
Og nej - jeg filmede det ikke ...
Og jeg fik aldrig svar på om de havde en forsikring ...

Antwort von Bilvaskdanmark
Skønt og nemt at bilen blev rengjort på…
Skønt og nemt at bilen blev rengjort på min adresse.
Den meget servicemindede og høflige medarbejder, Mladen, gjort et fint stykke arbejde med min meget beskidte bil.
Sudip gjorde et fantastisk stykke arbejde. Han fik fjernet flere pletter i kabinen som flere andre steder ikke havde formået at gøre noget ved. God service, godt arbejde!
Godt arbejde
Godt arbejde. Er meget tilfreds med resultatet!
Tak til Hamid
Dejligt med en fuldstændigt ren og…
Dejligt med en fuldstændigt ren og skinnendene kabine
Tak for veludført arbejde af Hamid
Aladin var behagelig og rengjorde vores…
Aladin var behagelig og rengjorde vores meget snavsede bil effektivt.
Veludført arbejde, til trods for bil "uden for katagori"
Toni dukkede op og gik i gang med min og mines kollegaernes biler, og til trods for at min honda pressede rimelighedens grænser for hvor beskidt en bil man kan levere, så udførte Toni arbejdet til UG.
Tak for den flotte indsats!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.