Anders fra Bilmarkedet.dk, gav en tryg og vejledende støtte ved salg af bil, det eneste vi skulle var at tage nogen billeder og under 3 uger senere var bilen solgt til prisen.
Fantastisk og hurtig oplevelse! Jeg solgte min bil gennem bilmarked.dk, og det var virkelig en hurtig og fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt gik glat og nemt – hjemmesiden var brugervenl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har netop solgt vores Volvo XC90 gennem bilmarkedet og med god hjælp fra Emil. Vi havde indgået aftale med Volvo om køb af anden bil og var derfor begrænset på tid men salget skete 3 dage før bi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Bilmarkedet.dk – Din komplette partner i bilkøb og -salg! På Bilmarkedet.dk er vi dedikerede til at maksimere værdien og tilfredsheden i din bilhandel, uanset om du ønsker at købe eller sælge. Vores platform tilbyder en effektiv, sikker og økonomisk fordelagtig vej gennem bilmarkedet. Vores Tjenester: Optimeret Prissætning: Vi leverer markedsrapporter baseret på aktuelle data for at sikre den mest fordelagtige pris for din bil. Komplet Salgshåndtering: Fra annoncering og håndtering af købere til afvikling af aftaler og dokumenter, vi tager os af alle aspekter af salgsprocessen. Maksimer dit Udbytte: Sælg din bil gennem os og potentielt tjene mere end ved traditionelle forhandlere. Din bil forbliver i din besiddelse indtil salget er afsluttet. Professionel Købsrådgivning: Købere kan drage fordel af vores indsigt og erfaring for at finde den perfekte bil til de bedste vilkår. Finansierings- og Garantimuligheder: Vi tilbyder fleksible finansieringsplaner og garantiforsikring på drivlinjen for både købere og sælgere. Hvorfor vælge Bilmarkedet.dk? Bilmarkedet.dk kombinerer avanceret teknologi med ekspertviden om bilbranchen for at tilbyde en service, der er overlegen sammenlignet med traditionelle metoder. Vi sikrer, at sælgere opnår maksimalt udbytte af deres bil og at købere investerer med tillid. Forpligtet til Kvalitet: Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores tjenester baseret på feedback fra vores brugere og er stolte af at opretholde en høj standard for kundetilfredshed. Besøg os på www.bilmarkedet.dk for at starte din rejse, uanset om du skal købe eller sælge en bil. Med Bilmarkedet.dk er du sikret en mere værdifuld og bekvem bilhandel. Tag det første skridt mod en bedre bilhandel med os i dag – for både købere og sælgere!
Dänemark
- bilmarkedet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God vejledning, og støtte ved bil salg
Fantastisk og hurtig oplevelse!
Fantastisk og hurtig oplevelse!
Jeg solgte min bil gennem bilmarked.dk, og det var virkelig en hurtig og fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt gik glat og nemt – hjemmesiden var brugervenlig, og processen var meget overskuelig.
Personalet og medarbejderne var utrolig flinke, hjælpsomme og professionelle. De besvarede alle mine spørgsmål, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de har styr på det, de laver.
Kan klart anbefale bilmarked.dk til alle, der ønsker at sælge deres bil uden besvær. 👏🚗

Antwort von Bilmarkedet
Solgt bil hurtigt og trygt
Fik solgt min bil hurtigt og trygt, med minimum indsats. Kan klart anbefales!

Antwort von Bilmarkedet
God service og hurtige til at slå…
God service og hurtige til at slå annoncen op👌

Antwort von Bilmarkedet
Jeg vil går uden om cliché og beskrive…
Jeg vil går uden om cliché og beskrive min oplevelse med få ord.
Har haft mange oplevelser med at sælge mine tidligere biler - men Bilmarkedet gjorde overraskende SÅ effektivt og hurtigt!
Takker Anders for hans engagement og professionalisme.

Antwort von Bilmarkedet
Everything went as it was planned
Everything went as it was planned. I got all the information I needed, the sale was quick and smooth.

Fast and professional
Professional and very good choice for sale your car

Vi er meget tilfredse
Vi har haft en rigtig god oplevelse med bilmarkedet og kan kun anbefale andre at benytte samme metode i forbindelse med salg af bil, de er professionelle, venlige og nemme at komme i kontakt med 5 stjerner herfra
Jørgen og Jurate

Antwort von Bilmarkedet
Fremragende service og flinke mennesker.
Meget positiv oplevelse at være i kontakt med bilmarkedet.dk.
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Der var god kommunikation fra start til slut, og servicen var i top.
Alle jeg har talt med, var venlige og hjælpsomme. Der blev reageret hurtigt på mine henvendelser!
En rigtig professionel og behagelig oplevelse – kan klart anbefales!

Super god service
Det tog noget tid at få solgt men service og vejledning fra Anders har været upåklagelig. Overlevering af bilen gik også hurtigt og nemt, så alt i alt en god oplevelse.

Antwort von Bilmarkedet
En god og tryg oplevelse
En god oplevelse med Anders fra bilmarkedet. Han var meget nem at komme i kontakt med og guidede os godt igennem hele handlen, inkl. tegning af ejerskifte forsikring på bilen.

Antwort von Bilmarkedet
Rigtig god og tryg måde at sælge bil på…
Vi havde indgået aftale med Volvo om køb af anden bil og var derfor begrænset på tid men salget skete 3 dage før bilen skulle leveres retur til Volvo og med en fortjeneste på knap 60.000 ift. den pris vi havde fået fra forhandler.
Kunne dog godt have ønsket mig nogle flere opdateringer i forløbet så man som sælger fik lidt føling med om der var interesse for bilen.

Antwort von Bilmarkedet
Nem og hurtig salg af min bil på 15…
Nem og hurtig salg af min bil på 15 dage. Fik 15.000 mere ud af at sælge min bil gemmen bilmarkedet.dk
Super god kommunikation hele vejen igennem. Er fuldt tilfreds over forløbet! Kan stærkt anbefales

Godt og professionelt salgsforløb
Har netop solgt vores Peugeot 5008 via bilmarkedet.dk. Bilen blev solgt på ca. en måned, og Bilmakedet.dk har været en super og professionel partner gennem hele forløbet. Til rådighed på alle ugens dage, og meget hjælpsom med at få alle detaljer på plads. Stor tak for Emil og Bilmakedet.dk herfra - kan klart anbefales.

Antwort von Bilmarkedet
Langtrukket handel var alligevel en god oplevelse.
Jeg købte bil igennem Bilmarkedet, og selv om de først og fremmest er sælger mand i sådan nogle handler, havde jeg en rigtig god oplevelse med dem.
Handlen endte med at trække ud 4-5 uger uforskyldt af både sælger og Bilmarkedet, men de informerede mig løbende og gjorde hvad de kunne for at holde fremdrift i handlen. De var meget hjælpsomme og venlige.
Det er første gang at jeg har skulle benyttet en mellemaktør på en privathandel, men det fungerede ganske fint, og som bonus accepterede banken også mit billån som hvis det havde været ved en forhandler fordi de havde været inde over prisen som virksomhed på slutsedlen.

Antwort von Bilmarkedet
Fint forløb med aftalt systematisk dialog
Efter at vi fik aftalt en fast dialog omkring salget havde vi et fint forløb. Prisen endte noget lavere end det vi startede med, men det er også et turbulent markede for tiden. Det var dog stadig en højere salgspris end det vi kunne opnå ved at bytte med en autoriseret forhandler.
Jeg kan derfor anbefale Bilmarkedet til privat salg.

Antwort von Bilmarkedet
Hurtig process og god service!

Antwort von Bilmarkedet
Daniel og Bilmarkedet fik min MB E300de…
Daniel og Bilmarkedet fik min MB E300de 4Matic solgt på et par måneder til en fin fin pris! En stak fotos til dem og en udstyrsliste, og så klarede de resten. Jeg kørte bare videre i bilen og hørte ikke meget fra dem før der var en køber - ingen bøvl - præcist som jeg havde ønsket mig. De gør det godt og da der var lidt udfordringer i forbindelse med selve betalingen, var der 100% opmærksomhed fra deres side. En af de involverede banker var årsag til de nævnte udfordringer - ikke Bilmarkedet!!! Tak til Daniel og Co. 🤗👍🏻

Antwort von Bilmarkedet
Fik en langt bedre pris for bilen end hos forhandlere.
Yderst tilfreds med salget af min firmabil på gule plader.
Forhandlere tilbød mig 160.000 - 170.000 +moms for min brugte Mercedes EQA i byttepris for en anden bil.
Bilmarkedet tilbød mig at sælge bilen for 238.000 +moms for en provision på 7.000 kr + moms.
Det tog godt nok sin tid (ca. 5 mdr), men bilen blev solgt til prisen. Det skal retfærdigvis siges, at der, i starten af processen, kom bud på bilen på 20.000.- kr under prisen. Hvilket jeg afviste.
Der var også lidt usikkerhed omkring aflevering og overtagelse (herunder omregistrering).
Måske komplicerede det sagen lidt at det var en gulpladebil og at vores kontakt hos Bilmarkedet ikke havde erfaring med dette. I sidste ende klarede Bilmarkedet også dette.
Mvh.
Innosoft ApS

Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds! Der er en rigtig god service og venlig betjening. Kan varmt anbefales!👍🏻

Antwort von Bilmarkedet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.