Billy Markiser Bewertungen 28

TrustScore 4 von 5

4.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beställde en terrassmarkis och tre fönstermarkiser. Fick snabba svar på mina frågor från Mikkel längs hela processen. Produkterna levde upp till förväntning. Enda minuset var att jag upplevde inst... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beställde en markis, dagen efter jag fått den så är den 5000 kr billigare, dom vill inte ge mellanskillnaden. Dåligt kan jag tycka. Edit (svar till billys): tidslinjen är inte fel, jag skriver "dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi köpte en markis i ljus linne. Vi är nöjda med både färg och kvalitet! Hemsidan vad enkel att beställa ifrån, med bra information om hur man mäter/vad man ska tänka på och leveransdatumet stämde.

Unternehmensdetails

1. Markisenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Med Billy får du mycket markis för pengarna. Vi hoppar över säljare och mellanhänder och låter besparingarna gå direkt till dig – så att du kan få måttanpassade premiummarkiser till upp till 40 % lägre priser och snabba leveranstider. Upptäck våra markiser!

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

28 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lite leveransstrul med DHL

Alltid fått bra svar och trevligt bemötande när jag ringt in.

21. Januar 2026

Antwort von Billy Markiser

Hej Serge! Tack för din recension – vad kul att höra att allt kom fram som beställt och att du är nöjd med både produkten och vår service, trots att det var lite strul med leveransen på vägen!

Ha en riktigt fin sommar i skuggan! ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Markisen blev stående på en terminal i…

Markisen blev stående på en terminal i nogon dagar, men när den väl kom var allt frid och fröjd.

1. April 2026

Antwort von Billy Markiser

Hej Annemarie! Härligt att höra att allt gick bra! Tyvärr händer det att fraktbolagen har fasta rutter till vissa städer och bara kör ut fyra dagar i veckan. Tack för ditt tålamod med det!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkter till rimligt pris

Enda minuset var att jag upplevde installationsguiderna en aning bristfälliga. För terrassmarkisen krävdes en hel del egen research, då fästena fungerade på annat vis än illustrerat.

25. April 2026

Hej Adam!

Stort tack för din recension och för att du valde oss till både terrass och fönster!

Vi lägger stort fokus på vår kundtjänst, så jag uppskattar verkligen din feedback.

Samtidigt vill jag tacka för att du är rak med kritiken kring installationsguiderna. Det ska inte krävas omfattande research för att få upp fästena, och jag ber om ursäkt för att illustrationerna inte var tillräckligt tydliga i det här fallet. Vi tar till oss av detta direkt för att se över och uppdatera våra guider, så att det blir enklare för framtida kunder.

Snyggt jobbat med monteringen trots strulet – njut av skuggan i sommar😊👍

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pris

Edit (svar till billys): tidslinjen är inte fel, jag skriver "dagen efter att den är levererad" den beställdes 10 april, levereras 14 april. 25 april ser jag att den är sänkt i pris. Jag vet inte när den sänktes i pris så det kanske är din tidslinje som är fel. Två veckor är inte lång tid för en prisjustering , jag har aldrig varit med om något annat. För övrigt så, en bra markis.

28. April 2026

Antwort von Billy Markiser

Hej David! Vi förstår att det alltid känns trist när priser ändras efter ett köp, och vi uppskattar verkligen att du valde oss.

Din terrassmarkis hade dock redan blivit levererad när du kontaktade oss och skrev denna recension. Eftersom vi har en leveranstid på cirka 2–3 veckor innebär det att din beställning gjordes i god tid innan vår nuvarande kampanj ens hade startat. Det verkar alltså ha blivit ett missförstånd gällande tidslinjen.

Priser och kampanjer varierar över tid och vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda mellanskillnaden retroaktivt på köp som genomförts så pass långt i förväg.

Via mejl nämnde du att du ville ha några fönstermarkiser för att komplettera din terrassmarkis. Vi erbjöd dig då ett riktigt bra pris på dessa, och det erbjudandet står självklart kvar om du skulle ändra dig framöver.😊👍

Vi önskar dig en fin sommar och hoppas att du får stor glädje av din nya markis!

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Enkel att montera.

11. August 2025

Antwort von Billy Markiser

Tack Jonas! Kul att höra att allt gick som på räls. Njut av skuggan i sommar!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi satte upp terrassmarkisen på två…

Vi satte upp terrassmarkisen på två personer utan problem. Alla delar fanns med i paketet.

20. Januar 2026

Antwort von Billy Markiser

Stort tack för den fina feedbacken!

Vad härligt att höra att monteringen gick smidigt och att allt var komplett i paketet. Vi är mycket noga med kvalitetskontrollen direkt på fabriken för att säkerställa att varje kund får med precis allt som behövs för en enkel installation.

Snyggt jobbat med monteringen – nu är det bara att luta sig tillbaka och njuta av skuggan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Själva markisen är 5 stjärnor men…

Själva markisen är 5 stjärnor men fraktbolaget strulade till det så det tog en vecka extra.

16. Januar 2026

Hej Ken!

Stort tack för din recension! Vi blir självklart superglada över att höra att själva markisen får full pott – det är precis det vi siktar på med vår direkt-från-fabriken-modell.

Samtidigt vill vi verkligen be om ursäkt för att fraktbolaget strulade till det och att du fick vänta en extra vecka. Vi vet hur mycket man ser fram emot att få upp sin markis, särskilt när solen steker. Vi tar din feedback vidare till vår logistikpartner för att se hur vi kan tajta till leveranserna framöver.

Tack för ditt tålamod, och vi hoppas att de fem stjärnorna på markisen ger dig riktigt skön skugga under resten av sommaren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde på måndagen och hade markisen…

Beställde på måndagen och hade markisen ca 15 dagar efter

20. Februar 2026

Hej Jack!

Vad härligt att höra! Det innebär att vi landade precis mitt i prick enligt vårt löfte om 2–3 veckors leveranstid.

Eftersom vi skickar våra markiser direkt från fabriken utan onödiga mellanhänder, kan vi se till att de kommer hem till våra kunder så snabbt och smidigt som möjligt. Snyggt jobbat med planeringen!

Vi hoppas att markisen ger dig många sköna timmar i skuggan framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi köpte en markis i ljus linne

30. April 2025

Antwort von Billy Markiser

Hej Julia! Vad roligt att höra att färgen blev precis så bra som ni hoppats på. Den och Dimmig Grå är en av våra absoluta favoriter – den ger ett sådant lyft till fasaden samtidigt som den skapar en behaglig känsla under markisen.

Njut av er nya markis och den härliga skuggan i sommar!

Service

Hade lite strul med beställningen på hemsidan men dom löste det direkt på telefon

12. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Redan i beställnings-fasen får man…

Redan i beställnings-fasen får man otroligt snabb och professionell hjälp antingen via chatten på deras hemsida eller via mejl. Jag var osäker på vilken färg jag skulle välja på mina markiser och bara några dagar senare fick jag hem tygprover i brevlådan för att kunna jämföra. Leveransdatum bekräftades snabbt vid order och leveransen kom på lovat datum. Priserna är otroliga och det är lätt att tro det är något ”fel” pga detta, men här finns bara positivt att säga. Känner mig trygg i att rekommendera Billys Markiser till alla jag känner.

28. April 2025

Väldigt nöjd med allt

Väldigt nöjd med både kvalitet, pris, och leverans.
Att sedan kundtjänsten är snabb och fantastiskt hjälpsam är ju också ett stort plus.
Har tidigare köpt en stor terassmarkis och nu också rullgardiner till hela nedervåningen. Det blev väldigt bra!

15. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr