Billigeboxershorts Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Varene kom til tiden. Købte i sin tid nogen boxershorts i mærket "underbear" men elastikken blev ved med at springe i trådende, så de sendte bare en ny sendting af et andet mærke de lige var blvet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, men desværre manglede lidt af ordren. Da jeg fik fat i dem - de er ikke på kontoret om torsdagen - blev det sidste fluks eftersendt, sammen med lidt ekstra som et plaster på såre... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nethandel når det er værst, at det tager 10 dage at få fat I 10 par underhylere og 20 par strømper er en sag, at str. også viser sig at være små I forhold til butikker indikere for mig at noget ikke s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jeg handlede to gange hos billige boxeshorts og begge gange har jeg fået mine varer til tiden. Derudover er prisen helt utrolig billig! Jeg kan varmt anbefale denne side til alle, der overvejer... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var ved at mangle underbukser og havde ikke mulighed for at vaske tøj, da jeg var midt i en flytning, men med hurtig levering overlevede jeg!

26. September 2013

god service

Købte nogle underbukser som ikke passede mig. Retur og kommunikation var helt perfekt.

8. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet at sætte en finger på

Efter at have prøvet discount modellerne hos Billigeboxershorts så tror jeg ikke jeg vender tilbage til de dyre modeller foreløbig. Super oplevelse og fedt med et gavekort til næste gang jeg handler.

27. Juni 2013

Fantastisk!

Jeg bestiller boxershorts - og modtager en mail om at de er lidt forsinket. Jeg kan hente bxershortsene en uge efter jeg har bestilt (i døgnposten).
Der ligger et FANTASTISK brev, og et gavekort - Amen altså! Jeg får helt lyst til at købe flere boxershorts ;)

15. Februar 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hurtig levering?

For at sammenligne hurtig levering, så bestilte jeg nogle solbriller samme tid og dag, som jeg bestilte boxershorts ved Billigeboxershorts.dk. Og brillerne kom i går, det er boxershortsene endnu ikke.

Det er ikke hurtig levering Billigeboxershorts.dk!

25. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveringstiden er i top, og prisen er i bund!

Jeg stod og manglede en ekstra julegave igår, og håbede på at min vare vil komme inden jul.
Men at det skulle gå så hurtigt, i den travle juletid, havde jeg dog ikke forventet!
Jeg modtog min vare her i dag, hvor der lå en lille hilsen i. Det er virkelig hurtig levering, og prisen fremragende!

Jeg kan kun anbefale dem!

20. Dezember 2012

Glad for brevet

da jeg modtag min pakke efter få dage blev jeg overrasket over man havde vist det overskud til at lægge en lille besked med et par glade ord med i pakke. sys det viser en shop med overskud, og sans for humor

13. Dezember 2012

Nemt, hurtigt og godt

Simpel og overskuelig måde at handle på. Udvalget er småt indtil videre men godt, og leveringen fungerer. Anbefalelsesværdigt.

2. November 2012

Chokerende billigt!

De der boxershorts 10 stks - 220 kr.

De har redet min mangel på underhylere. Og jeg har ikke engang kunnet få 2 pr. BjørnBorg for tilsvarende beløb.

I fortjener 5 stjerner.

20. Oktober 2012

super service

Jeg bestilte en pakke shorts og fik dem efter et par dage, plus slikkepinde. Så det kunne ikke være bedre.
Helt sikkert ved jer, jeg køber mine næste shorts også :-)

20. Oktober 2012

Super Butik

Bestilte Pierre Cardin og Bjørn Borg boxershorts.
Prisen kunne jeg ikke finde nogen der matchede og shortsene kom dagen efter en lidt slikkepinde med i pakken.
Top karakter.

9. Oktober 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr