Bilkomponenter AS Bewertungen 10

TrustScore 4 von 5

4.1

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

10/10

Varer som beskrevet. Har hatt problem 2 ganger i ettertid. 1 pga oppdatering av teslaen, hvor alc måtte oppdateres. Fikk her SUPER både rask og god hjelp.

Fikk så fukt i en kontakt hvor ledbaren plutselig stod på en morgen. Sendte her mail på morgenen og fikk svar på 15min(!!!). Svaret som kom her, gjorde også at feilen ble fikset på kort tid. MEGET imponert så langt, og kommer absolutt til å handle her igjen!

30. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøp og montering av Ledbar!

Ble montert en ledbar på min bil ( ikke Tesla )
fikk veldig god hjelp fra jeg tok kontakt til den var ferdig montert.
Veldig hyggelige folk og kjempe service hele veien!
Anbefales varmt!

4. Februar 2026

Very good service from…

Very good service from bilkomponenter.no. I have ordered a long ago and the item was out of stock. But they cared to send it to me as soon as they got it back in stock.

5. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kundeservice gidder ikke svare.

Kundeservice gidder ikke svare på produktspørsmål. 2 uker siden jeg sendt mail med spørsmål. Enda ikke fått svar. Får 2 stjerner for rask levering. Men enda ikke tatt i bruk produkt da jeg ikke har fått svar.

23. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangelfull levering og dårlig kundeservice.

Fikk ikke med tetningslist til Gemeni 19" kapsel, da det kun ble bestilt én kapsel, grunnet skade. Kontakt selskapet per telefon for å informere om at det manglet tetningslist i esken. Ble mottatt av en dame som var sur og lite serviceinnstilt. Alt var veldig vanskelig. Nok av andre konkurrenter som leverer tilsvarende produkter, med bra service og samme priser. Styr unna.

Tilsvar:
Verkstedet bestilte kapselen på vegne av meg, det stemmer. Jeg var og hentet den ut på mandag morgen. Så at det manglet en tetningslist i pappesken. Tok selv oppgaven å kontakte dere for å etterspørre skumgummilisten, regnet med det ville være en smal sak å fikse.
Det er sjeldent jeg tar meg bryet skrive negative omtaler, men i akkurat i denne situasjonen følte jeg det var på sin plass. Sjeldent sur og lite behjelpelig kundebehandler. Det er helt riktig at jeg etterhvert la på.
Da har jeg sendt mail til Werksta Grorud og bedt de, om å be dere om å fikse det. Hvem tror dere tilslutt betaler regningen fra dere? Ang. det å ikke være kunde.

9. September 2024
Bilkomponenter AS-Logo

Antwort von Bilkomponenter AS

Hei Stian,
Beklager at du sitter igjen med denne opplevelsen. I denne saken må vi imidlertid nevne at denne kapselen ble kjøpt via en av våre forhandlere, og at du ikke er kunde hos oss. Normal prosedyre er at forhandler skal kontakte oss slik at vi klarer å finne ut hva som er levert, og om det er vi eller forhandler som har gjort feilen. Pr tlf ble det forsøkt å finne ut av saken, men du la på før vi klarte å finne ut hvilken forhandler som hadde mottatt produktet (denne forhandleren det er snakk om har flere avdelinger). Når du legger på slik blir det dessverre nærmest umulig for oss å få ordnet opp i problemet med den manglende tetningslisten. Vår anbefaling er at du kontakter forhandleren/verkstedet der du fikk hjulkapslen utlevert. Så skal vi klare å finne ut av dette.

Fantastisk service

Fantastisk service. Super rask respons, og kan ikke annet enn å si tusen takk for en hyggelig handel. Anbefales

21. November 2023

Veldig bra

Vi bestilte noen gulvmatter + hjulkapsler til vår Tesla Model Y fra bilkomponenter. For oss var dette veldig positive kjøpsopplevelser.

Leveringen var utrolig kjapp(dagen derpå i det ene tilfellet). I forbindelse med det ene kjøpet hadde vi behov for å kommunisere med dem, og opplevde da at kundeservicen også var på høyde med leveringen.

10/10 score fra oss. Kommer definitivt til å bruke dem igjen om vi trenger mer til vår bil.

21. Februar 2023

Super service!

Super service!
Rask behandling, oppdeling av ordre og levering.
Til og med en overaskelses-sjokkis i eska.
10/10 kommer til å handle her igjen

28. Mai 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr