Ik, rotterdammer, kocht de fiets bij u omdat u de enige was die snel een gazelle met een kleine maat banden en een middenmoter kon leveren, beide factoren beslissend voor een vrouw die behalve van ee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top service, niet te duur en vakkundige hulp. Zowel bij het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands fiets als bij de reparatie of onderhoudswerkzaamheden. Ze denken ook met je mee naar alternatieven v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Erg tevreden over de service bij Wijtman Bike Totaal in Delft. Medewerkers Friso en José hebben mij deze zomer vakkundig geadviseerd en geholpen bij de aankoop van mijn eerste elektrische fiets. Fiets... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
zadel gekocht, mocht binnen 2 weken ruilen. Heb ik gedaan omdat t gekochte zadel niet lekker zat. Nu perfect zadel.
Vom Unternehmen geschrieben
Westlandseweg, 17, 2624 AA, Delft, Zuid-Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Netjes en goed geïnformeerd onderhoud aan fietsen gedaan
Je wordt altijd goed geholpen en als er wat is wordt het goed op gelost
Ben er zeer goed geholpen met het kiezen van een elektrische fiets.
Vriendelijke medewerkers.
Zeer gevarieerd aanbod.
De service was erg goed — heel snel en erg vriendelijk geholpen. Dank u wel.
Goede informatie, ruim de tijd nemend, moeite doen om klant naar de zin te maken. Meedenken en vriendelijk en geduldig.
Goede ervaring!
Service Wijtman-Delft April 2026
Nadat mijn E-bike gestolen was en ik gebeld had is Wijtman gelijk in actie gekomen. Zij hebben het met de verzekering geregeld. Aangegeven wat ik moest doen. Bijzonder vriendelijk en klantgericht. Bij het wachten op groen licht van de verzekering hadden zij dezelfde fiets voor mij al klaarstaan met dezelfde fietstassen. Helemaal TOP.
Fiets was helaas gestolen maar mijn nieuwe fiets kon ik gelukkig zeer snel ophalen. Aardig en behulpzaam personeel!
Probleem werd ter plekke bekeken en aangepakt.
Goede en snelle service.
We kwamen onverwacht met een band die op springen stond. Werd binnen kwartier opgelost. We hoefden geen arbeidskosten te betalen omdat de fiets net een maand daarvoor voor onderhoud was geweest.
Snel geholpen, ik kon direct na het bellen langskomen om mijn slot te vervangen.
Hele goede service
Je kan altijd langs komen als er wat is
Ze denken altijd met je mee
B’twin MTB volledig gereviseerd. Schokdempers goed afgesteld. Fiets is nu beter dan bij aankoop. Uitstekende service. Bedankt Wouter!
We zijn fantastisch geholpen om onze fiets bij hen op te laden. We hadden de goede lader niet bij ons. Terwijl wij het schitterende Delft hebben bezocht is bij Wijtman de fiets opgeladen. Kijk dat noem ik nou service. Gewoon doen omdat het kan.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.