Vandaag fantastisch geholpen door van Hulst. Bike totaal Oegstgeest!!!!!! Binnenventiel van mijn band kapot. Binnen 5 minuten vervangen door een. Gevraagd naar de kosten zei de monteur “service mij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ze hebben speciaal voor mij heel vlug een elektrische fiets rijklaar gemaakt, zodat ik er een proefrit op kon maken. Daarbij ben ik heel goed geadviseerd bij de aankoop. Ze hebben heel goed met mij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede service! Echt de tijd genomen om te vragen naar wensen en uitleg te geven over verschillende modellen elektrische fietsen. Met meerdere fietsen een testritje kunnen maken. Meegedacht over de b... Mehr ansehen
Ik dacht dat ik alleen mijn nieuwe fiets op kwam halen, ik kreeg uitgebreide uitleg en informatie die bij nader inzien erg nuttig bleken, dank hiervoor, blij mee!! nu heerlijk fietsen
Vom Unternehmen geschrieben
Geversstraat, 43, 2341 GA, Oegstgeest, Zuid-Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Vandaag fantastisch geholpen door van Hulst. Bike totaal Oegstgeest!!!!!!
Binnenventiel van mijn band kapot. Binnen 5 minuten vervangen door een. Gevraagd naar de kosten zei de monteur “service mijnheer, prettige dag nog”
SUPER BEDANKT, VAN HULST !!!!!!!!!!!
Gr. Giel

Antwort von Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Prima service, goed aanbod, duidelijke uitleg, goede inruil, alles goed eigenlijk

Antwort von Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Zeer slechte ervaring vandaag. Mijn vrouw ging eerst langs voor een onderhoudsbeurt-offerte. De prijsopgave was bizar hoog. Er werd beweerd dat de lagers en de balhoofdspeling van de voorvork volledig vervangen moesten worden. Toen wij aangaven dat dit vorig jaar nog door hén was gedaan, keek de verkoper in het systeem en moest hij schoorvoetend toegeven dat dit inderdaad al was vervangen. Pure geldkloperij of incompetentie.Vervolgens wilde ik met officiële coupons van het Nationale Fietsplan / FiscFree een slot kopen. Hoewel deze winkel gewoon als aangesloten vestiging geregistreerd staat, weigerde de verkoper ze botweg aan te nemen omdat hun eigen winstmarge dan te laag zou worden. Er werd ook nog onterecht geclaimd dat het project was stopgezet. Omdat ik het slot direct nodig had, heb ik noodgedwongen contant betaald. Onprofessioneel, onbetrouwbaar en klantonvriendelijk. Mijd deze zaak.

Antwort von Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Aankoop houder IPhone meteen op fiets gezet . Zijn altijd vriendelijk en professioneel

Antwort von Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Ze hebben speciaal voor mij heel vlug een elektrische fiets rijklaar gemaakt, zodat ik er een proefrit op kon maken. Daarbij ben ik heel goed geadviseerd bij de aankoop. Ze hebben heel goed met mij meegedacht,
s morgens een proefrit gemaakt en ‘s middags kon ik de elektrische fiets ophalen. Vriendelijke personeel en een fijne winkel.

Antwort von Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Binnen een week na aankoop van een E-bike bleek de fiets niet aan mijn verwachtingen te voldoen. Zonder problemen kon ik hem omruilen voor een andere fiets. Heel erg blij mee!

Antwort von Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Heel goed en vlot geholpen door Jaco met kopen van mijn nieuwe Cube.

Antwort von Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Goede service vriendelijke mensen goede reparatie fiets met riem band
Zeer tevreden. Uitstekend door Jaap geholpen.
Mijn vrouw helemaal blij.
5 oprechte sterren!
Via deze Review wil ik mijn dank en positieve ervaring aan het te team van Bike Totaal van Hulst (Geversstraat Oegstgeest) uitdragen. als u op zoek bent naar de definitie van service, kan ik maar 1 ding zeggen stap even binnen bij van Hulst in Oegstgeest. Ik heb een jaar of 3 geleden mijn Gazelle Avignon daar aangeschaft. deze fiets was voor mijn echt een hoofdpijn dossier. Ik had de fiets al opgeven de remmen waren kapot de standaard van de fiets was afgebroken, enz. Ik ben zelf niet meer terug gegaan ook voornamelijk door medische redenen. (mijn eigen fout, omdat ik er geen vertrouwen meer in had dat dit ooit nog goed zou komen) vanaf dag 1 liep ik al tegen problemen aan elke keer was er wel weer wat met de fiets, een kennis van mij had nog meer schade veroorzaak bij het doorboren van de standaard van de fiets was de snelheid censor blijkbaar ook geraakt. totdat onder eens op: (18-06-26) mijn telefoon ging en dat was Joey van Verhulst,
hij vroeg of mijn fiets gestolen was. dit hadden ze via Gazelle doorgekregen. nee dat is die niet. Al had ik het ook niet erg gevonden had hem toch al afgeschreven en nee de fiets is niet verzekerd. Later bleek dat ze mijn fiets framenummer hadden misbruikt en gekloond. om zo een gestolen fiets weer legaal op de weg te krijgen. Ik had mijn onvrede over de fiets en voornamelijk over Gazelle uitgesproken. dat ik er niks meer mee kan aanvangen. en toen kwam de service om de hoek kijken oftewel Joey die aan de deur kwam om naar de fiets te kijken. Hij vond het niet leuk dat ik zo nare ervaring had met de fiets. en bood mijn de oplossing dat ze het op hun kosten zouden gaan herstellen. ze hebben mij ook volledig ontzorgd en alles met de politie Geregeld. Ik stond echt te kijken of ik water zag branden. De fiets is weer helemaal hersteld en fiets gewoon weer als nieuw. Joey dankjewel voor deze service. 1 ding weet ik nu zeker mijn volgende e-Bike komt weer bij van Hulst vandaan. (Joey is chef fietsenmaker bij van Hulst)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.